Daca va intereseaza preturi, preturi piese auto dsn
![]() ![]() ![]() |
Daca va intereseaza preturi, preturi piese auto dsn
yooyoo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 November 10 From: piatra-neamt ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2002 CLIMA
- NT 70NEA UNITED FOREVER
|
|||
stefanut28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 September 10 ![]() |
un coleg din arges poate stie pe undeva vopsea bleu de france la spray sami zica si mie unde gasesc ca am nevoie urgenta.ms
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
pe dumbravei in capat unde sunt semafoarele. am vazut ca acolo prepara vopsele.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
bieleta SN/Solenza : ASAM 49 Ron.
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
...nu recomand!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Hai sa va spun si eu ceva preturi de azi:
-bieleta antirasturnare, scrie pe ea renault si are codul 82 00 117 837-- 68lei -Ax volan cica original, fabricat la sibiu, 220lei ![]() -telescoape bilstein, 110lei pe fata si 85 lei pe spate -tampon motor hidroelastic, nu de origine, 98 lei -distributie flennor (curea si rulment), 168 lei Eu nu am cumparat decat bieleta antirasturnare, de restul am intrebat doar. As vrea sa imi confirmati si mie codul pentru bieleta si ax volan (mi se pare prea ieftin pentru un ax de origine dar daca e intradevar de origine, chiar maine ma duc si il cumpar).. ![]() Magazinul din Tg-Jiu, strada Victoriei, langa liceul sportiv. Si piesa cumparata. This post has been edited by gygyscafes: 23 Feb 2011, 23:06 Attached thumbnail(s) 23022011182.jpg ( Size: 144.75k ) Number of downloads: 623 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
schimbat azi ulei mobil 10W40 am luat bidon de 5l - 76 lei, filtru de ulei mann filter 15 ron de la autonet
This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 26 Feb 2011, 11:01 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Acumulator Banner Power Bull 55ah 170 lei - cu reducere.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
ceva preturi pentru discuri de frana?
am gasit pana acum klaxcar la 80 de lei, dar nu prea sunt multumit de marca asta. stie cineva unde pot gasi discuri ferodo in bucuresti?si la ce pret? |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(pician90 @ 23 Feb 2011, 10:22) Degeaba. Piesele originale sunt in general proaste. Asa ca despre asam si conex, numai cuvinte de "lauda" pot avea... QUOTE(gygyscafes @ 23 Feb 2011, 19:10) Eu nu am cumparat decat bieleta antirasturnare, de restul am intrebat doar. As vrea sa imi confirmati si mie codul pentru bieleta si ax volan (mi se pare prea ieftin pentru un ax de origine dar daca e intradevar de origine, chiar maine ma duc si il cumpar).. ![]() Magazinul din Tg-Jiu, strada Victoriei, langa liceul sportiv. Si piesa cumparata. Bieleta anti basculare (asta este denumirea din manual) este intr-adevar originala. Se poate ca axul sa fie original. In bucuresti asta vara, era 150. Cand s-a sistat productia, preturile au explodat. Axul original este de culoarea argintului si vine intr-o cutie mar albastra cu sticker dacia renault pe el si holograma. Cel de asam este de culoare aurie si se vede de la o posta ca este prost, fiind confectionat dintr-un material slab calitativ. De asemenea cuplajul este mult mai firav, spre diferenta de cuplajul celui original care este mai bine inchegat. QUOTE(rratzoiusexos @ 26 Feb 2011, 16:29) ceva preturi pentru discuri de frana? am gasit pana acum klaxcar la 80 de lei, dar nu prea sunt multumit de marca asta. stie cineva unde pot gasi discuri ferodo in bucuresti?si la ce pret? Eu am discuri klaxcar, am dat 130 lei/set si le-am combinat cu placute ferodo fsl114. Ma declar multumit. Masina franeaza la fel de bine cum frana si inainte cu discurile originale. Sunt destui colegi cu discuri klaxcar care nu au avut probleme. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 16 Feb 2011, 21:41) ![]() Nu ma mira ca ai sarit ca ars cand ti-am spus cat costa bieleta antibasculare! Numai asam mai fabrica axuri "srl"? Atunci ar fi usor sa le deosebesc. Luni am drum in oras si il cumpar. This post has been edited by gygyscafes: 26 Feb 2011, 17:04 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai nu vezi ce adaosuri au unii.... Tu ai dat 68 pe ea si inca au profit, si altii cer 150. Furt pe fata. Sper sa dea faliment specimenele astea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gygyscafes |
![]()
|
Da, chiar dublu au pus hotii aia. Daca mai esti interesat de ceva piese anume, o sa intreb de ele luni. Parca ai zis ca vrei o aripa si o oala amortizor? Daca vrei, faci o lista si intreb de preturi.
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(rratzoiusexos @ 26 Feb 2011, 16:29) ceva preturi pentru discuri de frana? am gasit pana acum klaxcar la 80 de lei, dar nu prea sunt multumit de marca asta. stie cineva unde pot gasi discuri ferodo in bucuresti?si la ce pret? eu amluat autospeed poloneze tot 80 de lei si am deja vreo 30000 de km de cand le-am pus si sunt ok |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Poti sa intrebi de capota si aripa stanga. Aici capota este 300 iar aripa 150.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gygyscafes |
![]()
|
O sa intreb. Din ce mi-a spus, daca se mai fabrica, le poate comanda fara probleme ( ma refer la piese originale).
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eh, intrebam de curiozitate. Esti cam departe de bucuresti...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DORTMUND |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 26 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
Din Targ Vitan am luat eu astazi; capete bara ASAM 25 RON bucata, pivoti 25 RON bucata, caseta de directie de uzina 350 RON,ax volan 200 RON, far de ceata 90 RON de uzina,rulmenti de uzina 25 RON bucata, pompa centrala de frana 270 RON.
|
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|
dymmy |
![]()
|
M-a parasit DSN-ul ! Raman...in club...always! Group: Members Posts: 272 Joined: 12 July 10 ![]() |
NU STIU DACA CASETA D DIRECTIE E CEA ORIGINALA......eu stiam de 500 de roni...o caseta de directie de uzina!
bafta! |
--------------------
dacia
supernova
2003 europa
- IS-- ---
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Discuri frana Autospeed 60 Ron/ buc
Placute frana Ferodo FSL 114 36 Ron/ set Suruburi pentru prindere dicsuri frana 3.13 Ron/buc Piese luate de la Bonmarc Filtru aer Conex 18 Ron (Esco Fabricii) Filtru benzina (ceva nemtesc, nu-mi aduc aminte firma) 24 Ron (Zamfir, Str. Fabricii) Bieleta directie+capat de bara 120 Ron (originale Dacia) Unghi de fuga 50 Ron Ultimele de la SC AUTODOC SRL, Str. Paris |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
DORTMUND |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 26 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
Reparatiile le fac intr-un service autorizat dacia, am un bun amic acolo, daca o sa i se para ceva dubios, fiind vorba de un element de directie...o sa va anunt! Farul de ceata mi s-a parut foarte scump, mie doar unul mi-a ruginit fiindca a luat apa si fostul propietar nu a observat la timp!
Am fost si la verificarea instalatiei de aer conditionat, nu are scapari, mi-a completat doar cu 300 grame freon si ulei. Costul verificarii si completarii 150 RON, la Darius pe Campia Libertatii vis a vis de Teo(scoala de soferi). 3 Mar 2011, 06:52: 125 RON Cauciucuri Matador cu tot cu echibrat si montat, noi si de vara, bineinteles. This post has been edited by DORTMUND: 3 Mar 2011, 06:52 |
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|
DORTMUND |
![]()
|
Ax volan tot in Vitan 180 RON, contact pedala de frana 15 RON.
|
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
Ulei Castrol Magnatec 10w 40 148 lei bidon 5 litri,filtru ulei Mann 24 lei \,în Suceava.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
Maskatu |
![]()
|
Danimarconi, vezi ca bieleta este foarte scumpa. In bucuresti cel putin, este 70-85 cu tot cu cap de bara, evident originale.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 July 09 From: Bucuresti ![]() |
sa va zic preturi de va sar capetele,diferente mari din 2 in 2 luni
azi la auto nesty tampon hidroelastic de la 630 a sarit la 700 lei bieleta antirasturnare tampon cutie de la 180 a sarit la 220 lei tampon baterie 250 lei |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
DORTMUND |
![]()
|
Saboti spate 80 RON,placute frana 40 RON setul complet stanga-dreapta,amortizoare fata 225 RON bucata, rulmenti-flansa amortizor 90 RON bucata!
Sa vedem acum manopera cat o sa ma duca...dar macar e boboc pe fata, urmeaza spatele, deja am luat cilindrii frana 40 RON bucata si sabotii!! |
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
dymmy |
![]()
|
M-a parasit DSN-ul ! Raman...in club...always! Group: Members Posts: 272 Joined: 12 July 10 ![]() |
QUOTE(danimarconi @ 8 Mar 2011, 20:12) 85 ron cu tot cu montaj e ok..zic io! in iasi toamna trecuta erau 80-85 ron buc, bielete originale complete....deci ai grija daca aia monteaza sau nu originale! ![]() This post has been edited by dymmy: 8 Mar 2011, 21:43 |
--------------------
dacia
supernova
2003 europa
- IS-- ---
|
|
danimarconi |
![]()
|
Nu m-ai inteles, 120 Ron a fost bieleta de directie asamblata (bieleta directie+capat de bara) + manopera pentru montaj. Cam 90 ron a fost piesa si montajul 30 ron. Cat despre originalitate, am fost acolo cand masina de la firma de la care se aproizioneaza le-a adus. Le-am vazut in cutie sigilate.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:04 |