Daca va intereseaza preturi, preturi piese auto dsn
![]() ![]() ![]() |
Daca va intereseaza preturi, preturi piese auto dsn
spielbergl |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|||
vmarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 June 10 ![]() |
Dezrobirii (Craiova)
ax volan 450 lei bieleta directie+ cap de bara 84 lei cap de bara 20 lei (ASAM Iasi) |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 Confort
- Dj 06 _ _ _
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat "bieleta directie complecta supernova originala renault " - in cutia ei de Renault -2 buc - 140.00 Lei, si este de topoloveni asa trebuie ??????
Cine stie ??? ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
Robert2011 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 November 11 ![]() |
buna
scuze dar nu am stiut ce topic sa deschid, mi s-a dus ~pasaj spate dreapta~ de unde as putea cumpara unul nou in Arges? Ca de 2 saptamani tot caut...... Mii de multumiri |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - autoturism
- AG-10-LIY
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Achizitionat :
- cruce cardanica pentru ax volan inferior cu 20 lei , - set placute frana FERODO 31 lei- fara senzor, - rulment superior amortizor fata 20 lei/buc ; plus taxe curier. Adrian ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 25 Nov 2011, 20:55 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
ax volan 250 ron original
Mitraliera volan superioara 100 ron originala fise bosch 98 lei Bujii bosch silver 4 95 ron reparat si vopsit capota in totalitate-accident caine-300 ron planetara dr noua polparts 200 ron reparat tunari planetara Stanga 190 ron capete de bara + bieleta 70 ron pivot after market 22 ron Placute frana 23 ron fermit parca cu senzor toba jumatate 110 ron macara geam 35 ron. majoritatea pieselor sunt luate din targ sau dupa magazinele din brancoveanu. |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
da unde gasiti voi cruce cardanica ? ca eu nu am gasit nicaieri , puneti si voi o poza sa vad cu arata . nu cu tot axu.
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
asa arata crucea din axul volan
26 Nov 2011, 09:43: si ii intre 20-30 RON This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 26 Nov 2011, 09:43 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 12.36k ) Number of downloads: 687 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
poti sa faci orice..ca tot se va strica...e prost axul, crucea se baga prin presare...iar cand scoti crucea veche si bagi cea noua....exista sansa sa se deformeze materialul....si sa pice crucea din urechile axului...iar daca il mai bati sa ii faci gaura mai mica...sunt sanse sa se sparga acele in pastile. mie jos la caseta mi a mers cu cruce..iar sus imi tot iesea.....ax nou.
|
--------------------
supernova
Clima
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
ii bucata de la ax volan spre volan
26 Nov 2011, 21:11: bucata de la ax in sus This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 26 Nov 2011, 21:11 Attached thumbnail(s) ax_volan_poza_mare.jpg ( Size: 350.6k ) Number of downloads: 732 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
bine ca nu-i zice kalasnikov
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Decat sa dati 100 pe mitraliera aia+crucea si manopera + bataia de cap cu demontatul si montatul, nu mai bine luati un ax nou original?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MADendY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 December 10 ![]() |
bine ca voi gasiti ax volan la 250 de lei ca la mine in oras am gasit doar de nova. am fost la reprezentanta si era 400 de lei de "horigine"
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
- NR de sibiu
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
nu pot sa-mi explic de ce nu potriveste axul de nova la sn ca doar tot aceeasi caseta de directie o are tot aceeasi mitreliera totul ii la fel.
27 Nov 2011, 10:17: si totusi axul de la nova la sn nu se potriveste This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 27 Nov 2011, 10:17 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
MADendY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 December 10 ![]() |
din cate am inteles jos la caseta se potriveste cica sus la inbinarea cu mitraliera ar fi diferit da poate gresesc. daca se potriveste si sus as renunta la reglajul volanului si las lua.
|
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
- NR de sibiu
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Sau incerci mai degraba sa-l adaptezi pe cel de Solenza care se spune ca e mai calitativ. Tot la fel, renuntand la reglajul volanului.
Apropos de ax volan de origine, pentru cei care au nevoie (sper sa nu fie considerata reclama): http://www.bonmarc.ro/piese-nova-supernova...ernova-original This post has been edited by BoR: 27 Nov 2011, 17:49 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 26 Nov 2011, 21:07) ii bucata de la ax volan spre volan bucata de la ax in sus Acum am inteles. Multumesc de raspuns... ![]() Pana la urma tot va trebui sa adaptam alt ax renuntand la reglajul volanului, principalul motiv fiind lipsa pieselor de origine. Ca sa nu mai zic ca cele care inca se mai gasesc sunt si scumpe. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
powertodacia |
![]()
|
eu am schimbat mitraliera(axu superior) si axul inferior ambele 350 ron originale.... la reprezentanta e dublu...se stie clar.
si da, in denumire tehnica la daciile vechi se chema piesa Mitraliera volan <span class='edit'>27 Nov 2011, 22:06:</span> Nu poti sa pui ax de solenza pentru ca solenza din cate stiu In mitraliera are bagata in latul bordului o tija de rezistenta...e alt model, alt sistem...plus ca nu poti potrivii blocu de lumini si semnalu in mitraliera de solenza... This post has been edited by powertodacia: 27 Nov 2011, 22:07 |
--------------------
supernova
Clima
|
Andrei_pack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 ![]() |
Ieri in vitan.
Bascula echpara RIW - 75 lei bieleta echipata Asam - 45 lei motoras pas cu pas - 50 lei bieleta antirului - 50 lei |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
lupy009 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 2 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma luati ca de ce nam postat la bursa da sincer nam timp sa rasfoiesc tot forumul si asa am zis ca daca aici tot se discuta de piese nu gresesc daca scriu si eu cateva randuri.
Are cineva nevoie de 1 amortizor bilstein aproape nou,il am dupa SN mea care am vanduto,era si pacat sa o dau cu amortizoare aproape noi folosite max sa zic 1500 km si asa ca leam pus pe alea originale ale masinii la loc si pastea leam pastrat, unul lam vandut la cineva la o vulcanizare ca facea geometria si ia iesit roata dupa dreapta fata ca e culcata spre interior si ala de acolo ia zis ca e de la amortizor si uite asa lam vandut si mai am 1. Vreau 50 lei pe el si mai am o pompa de apa originala cu care sa mers vreo 8-10mii km max si a fost schimbata cand sa rupt distributia. Garantez pt pompa ca functioneaza perfect,dau banii inapoi daca apar probleme si mai ales la 50 lei pompa originala aproape noua ce mai vrei. Deci 50 amortizorul si 50 pompa de apa |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
powertodacia |
![]()
|
bieleta echipata Asam ?Bieleta e bieleta, cap de bara e cap de bara- Ansamblu bieleta cap bara se numeste, si ce ai luat tu acolo sunt cele mai proaste, verifica nuca interioara la bieleta si vezi in ce se invarte...in cel mai ieftin si prost plastic...bataia masinii tale tine de plasticul ala.
iar bieleta antiruliu...stiu ca dsn nare asa ceva..aia de la jumate prinsa de motor se cheama bieleta antirasturnare. This post has been edited by powertodacia: 1 Dec 2011, 23:14 |
--------------------
supernova
Clima
|
florinakee |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 7 June 10 From: Bucuresti Berceni ![]() |
stie cineva unda gases " releu de incarcare " pentru alternator ? sau tot platou daca se gaeste ? si unde ?
|
--------------------
Dacia
Super nova
2001
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Reparat alternatoru, de 75A , la "EE Electric Comp." pe Calea Plevnei 220 vis-a-vis de primaria sect.6 cu 200 lei ( 100lei manopera - 100 lei puntea si carbunii), garantat inca 100.000km - sa mai fiu eu sanatos pana atunci.
Ati putea spune ca la banii astia puteam sa iau unul SH ; da , dar poate ca ala m-ar fi tinut una sau cateva luni apoi ar fi cazut si ala ca si asta , oricum era o loterie pe care nu am vrut sa ma mai risc , asa ca am ales sa-l repar pe al meu . Bine este sa demontati si montati singuri alternatorul pe masina ( asa scutiti alti 80lei sau 100lei - in fucnctie de service ), cu aceasta ocazie am invatat si l-am rezolvat singur desi am fost foarte ezitant la inceput . Pentru "florinakee" te sfatuiesc sa-l duci pe alternator la cineva specializat care cu o mana sigura il va face imediat (nu ca nu ai putea tu sa-l faci )- dar la sfarsit il va pune pe banc si ai va face o proba, pe care tu singur nu ai cum sa o faci asa pe genunchi ; altfel vei merge la ghici si vei pierde timp si bani daca busesti bateria sau arzi dinnou puntea redresoare ( cum am facut eu ). Inca odata s-a adeverit zicala - cum ca: desteptul invata din greselile altora/ prostul nici din greselile lui . Adrian ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
florinakee |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 7 June 10 From: Bucuresti Berceni ![]() |
QUOTE(adrian.petrov @ 4 Dec 2011, 00:48) Reparat alternatoru, de 75A , la "EE Electric Comp." pe Calea Plevnei 220 vis-a-vis de primaria sect.6 cu 200 lei ( 100lei manopera - 100 lei puntea si carbunii), garantat inca 100.000km - sa mai fiu eu sanatos pana atunci. Ati putea spune ca la banii astia puteam sa iau unul SH ; da , dar poate ca ala m-ar fi tinut una sau cateva luni apoi ar fi cazut si ala ca si asta , oricum era o loterie pe care nu am vrut sa ma mai risc , asa ca am ales sa-l repar pe al meu . Bine este sa demontati si montati singuri alternatorul pe masina ( asa scutiti alti 80lei sau 100lei - in fucnctie de service ), cu aceasta ocazie am invatat si l-am rezolvat singur desi am fost foarte ezitant la inceput . Pentru "florinakee" te sfatuiesc sa-l duci pe alternator la cineva specializat care cu o mana sigura il va face imediat (nu ca nu ai putea tu sa-l faci )- dar la sfarsit il va pune pe banc si ai va face o proba, pe care tu singur nu ai cum sa o faci asa pe genunchi ; altfel vei merge la ghici si vei pierde timp si bani daca busesti bateria sau arzi dinnou puntea redresoare ( cum am facut eu ). Inca odata s-a adeverit zicala - cum ca: desteptul invata din greselile altora/ prostul nici din greselile lui . Adrian ![]() ![]() adik releu de incarcare si carbunii 100 lei ? sunt noii ? |
--------------------
Dacia
Super nova
2001
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Nu am inlocuit releul de incarcare- ala a scapat nears.
Am inlocuit puntea redresoare :http://www.ludwigaes.bizoo.ro/vanzare/1330081/Punte-dioda-Valeo si carbunii. Alternatorul are in spate pe el- este echipat cu : punte redresoare,carbuni si releu de incarcare ( trei repere ). Adrian ![]() Pentru " Andrei_pack" , am vazut : Bascula echpara RIW - 75 lei , ce firma este asta RIW; merita de luat asa ceva ????, cam cat ar tine bucsile si pivotul ??? Multumesc anticipat pentru pareri. Adrian ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 4 Dec 2011, 01:23 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
am luat ulei wolf 10W40-3*18 lei/litru
filtru de ulei Meyle-14.50 lei/buc Augsburg piese auto cluj |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Am achizitionat din targ "Bascula echpara RIW - 75 lei" - doua bucati 150 lei.
Este turceasca pentru Renault 9, am intrat pe saitul lor si am vazut ca ei lucraza pentru toate marcile si pentru Renault cam toata gama. Sper ca sunt la fel de bune ca si ETS - desi sunt firme concurente. Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
mai bine cumparai bucsi bascula si rotule ruville si te tin garantat 5 ani
12 Dec 2011, 16:42: si te costa undeva la 120 de lei ambele parti This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 12 Dec 2011, 16:42 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Tu ai dreptate in felul tau, mai " SERGIULICA04FUX", dar trebuie sa ma intelegi ca nu aveam de manevra nimic, adica dupa 10 ani schimb bucsi si pivot . Pentru ca nu aveam niste bascule vechi pe care sa le echipez cum ai zis tu - ca e clar ca ieseam mai subtire la bani, acum pentru operativitate fac schimbul si le voi pregati pe cele vechi pentru cand o sa am nevoie de ele .
In ceea ce priveste bucsile nu prea am de ales ca nu gasesc decat Arteca sau Ardeleana care stiu ca nu sunt ca si Fartec, iar alea originale de renault nu stiu de unde sa le iau - pivoti se gasesc si stiu ca Rouville sunt buni ca sunt nemtesti. Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:24 |