Rubrica "salut", fosta intalnire supernovisti cluj
![]() ![]() ![]() |
Rubrica "salut", fosta intalnire supernovisti cluj
GaBiTa G |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 18 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Topic dedicat intrunirilor din cluj aici
http://www.daciaclub.ro/Intalnire-in-Cluj-...1-t6560-s0.html |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 18 February 10 ![]() |
cred ca is slabe sanse sa se faca:)) cred ca mai bine stau in casa la caldurica:))
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
daca nu ai inceput bine si deja te si dai batut atunci sigur nu o sa se faca.
Eu is pentru intalnire |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
hai bai sa facem....serios....daca facem in week-end suntm 4 sigur....eu, calin, cosmin si noul membru cu initiativa + ca poate vine si mihai cuc....ne mutam pe topic la povesti
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
si eu vin, unde si cand???
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
noh atunci sa facem o intalnire a tuturor memebrilor dacia club in cj.care va bagati??
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
felceru |
![]()
|
![]() membru de partid Group: Members Posts: 37 Joined: 1 February 10 From: dej-cluj ![]() |
clujenilor nu sunteti hotarati deloc
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort redus***...fier romanesc
- cj 14 prg statie radio cb [cel mai bun detector la ora actuala]
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 18 Feb 2010, 18:50) Topic dedicat intrunirilor din cluj aici http://www.daciaclub.ro/Intalnire-in-Cluj-...1-t6560-s0.html Cred ca ai mai mult noroc acolo, unde sunt deja 30 de pagini. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
da are dreptate..maaskatu..sau altii care au zis mai sus..nu vad rostu topicului...sa-l inchida cineva..ca mai exista unu deja
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Mai dar ce rai sunteti ma! Adica voi aveti voie ca ati facut topic de intalniri saptamanale dar ceilalti nu au voie ba ce tari sunte-ti voi! Imi pare rau Maskatu dar nu pot sa tac cand vad ca unii au voie si altii nu!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu se supara nimeni. Ideea este ca avem si noi intruniri de bucuresti la sectiunea calatorii si intruniri dar acolo se vad cei de la carol. Noi nu avem treaba cu ei, de aceea am facut topic special.
Topicul acesta poate sa ramana deschis, nu este problema, insa nu stiu cat succes o sa aiba avand in vedere ca la topicul celalalt de 30 de pagini, nu prea mai scrie nimeni. Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ratusca rosie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 June 10 From: baicoi ![]() |
salut!!
|
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2001/ 1,6
|
|
Maskatu |
![]()
|
Salut !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Salut!
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
coco_blondu |
![]()
|
salut:))=))
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
SALUT!
![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
salut !!! hai sa facem un nou topic "salut"
![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Salut..
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Salut!
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
hello
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
ceao
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
Salut!
|
--------------------
-
-
-
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
salut!
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
salut!
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Maskatu |
![]()
|
Wasaaaaaaaaaaaaaaap ??!!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
masky ne prostim si noi un pic acum na nu ai ce face, lasa-ne ca suntem copii cuminti
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
coco_blondu |
![]() ![]()
|
[B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red]S A L U T
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 16:42 |