Drumuri de evitat
![]() ![]() ![]() |
Drumuri de evitat
acordeon |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ieri cica era reparat deja.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
Da, e reparat, romaneste. O portiune de 10metrii avea in gropi petre, dar in rest practicabil.
|
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
crystale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca mergeti in zona Bicaz si va ganditi sa vizitati si Vatra Dornei sa nu faceti greseala de a ajunge la VD pe drumul direct prin Poiana Largului-coada baraj-DN17B O fi malul Bistritei cu Brosteniul lui Creanga frumos si drumul mai scurt decat prin Gura Humorului dar nu se merita. Asta toamna se faceau ceva asfaltari pe alocuri in functie de bugetul comunal dar in rest e penal drumul. Cred ca mi a luat 3ore pt cei 85km. Faza cea mai naspa e ca erau portiuni bunicele pe care rulai cu 60-70 apoi ca din senin apareau cratere in "asfalt" si nu mai aveai timp de franare. Confirm. Asta-vara era in aceeasi stare. La un moment dat imi venea sa trag masina pe dreapta si sa o iau in spinare. Imi era pur si simplu mila de ea. Tot vara trecuta am intalnit drumuri infioratoare pe traseul de la Moldova Noua inspre Resita, de la Bixad la Lacul Sfanta Ana, de la Lacul Rosu la Gheorgheni (in general in toata harghita si covasna) si bineintele drumul spre Muntele Rosu. Ceva imi spune ca nu a fost remediat niciunul dintre ele. ![]() In schimb, as recomanda (si sper sa nu le fi stricat zapada de iarna asta) rutele Fagaras - Sibiu - Deva; Hunedoara - Petrosani; Targu Jiu pana aproape de Turnu Severin; Oradea - Cluj, drumul judetean (NU cel european) care leaga Sfantu Gheorghe de Brasov prin Harman (mai putin primii cativa km) precum si drumurile europene, nationale si autostrazile din Ungaria ![]() This post has been edited by crystale: 23 Mar 2010, 09:58 |
--------------------
Renault
Megane 1.5dCI 85CP
2008 Extreme
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
mda, ma bucur ca ne recomanzi cu caldura drumurile din Ungaria... insa, nu am ce cauta acolo... eu vreau drumuri bune aici, la noi
![]() in privinta recomandarilor, ce sa zic... sunt bune, insa, proaste... De exemplu, la cati bani si timp s-au cheltuit pentru repararea, a se citi "reconstructia" drumului intre Brasov si Sibiu, cred ca le-ar fi ajus sa il faca de 4 benzi, cu delimitare intre sensuri.. eu, cand vedeam cat sapa in dealuri, chiar credeam ca il fac de 4 benzi... aiurea.. deci, dpdv al "riscului", tot drum prost e.. Oradea, Cluj, Turda a fost aproape mereu bun... Sf Gheorghe - Brasov ar fi fain daca s-ar astupa complet betoanele alea, peste tot, si s-ar separa sensurile.... caci f. multe accidente mortale au fost pe acesti doar cativa km, datorita coleziunilor frontale... ![]() ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
Inconjurati oricat numai nu intrati pe nationalul dintre Toplita- Reghin. Sunt aprox 20 km de mers cu viteza I; acolo unde exista, acostamentul este mai bun decat "asfaltul" !
|
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
alfasiomega |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 23 April 10 From: covasna ![]() |
Covasna-Tg Secuiesc in comuna Zabala drum bombardat,Tg.Secuiesc-Balvanyos in comuna Turia drum bombardat,lasati masina la intrare in comuna Turia si mergeti pe jos,Balvanyos-Bixad daca ocolesti gropile, atunci sigur lovesti bustenii insirati prin santuri si ampatamentul drumului.Ramificatia spre lacul Sfanta Ana foarte bun.
|
--------------------
dacia supernova
europa
2002
- cv 01 eju
|
|
emoldoveanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 January 05 ![]() |
Confirm starea INGROZITOARE a drumului(?) de la Lacul Rosu si la Cheile Bicazului!
Am fost la inceputul lui aprilie 2010! O crima! Acum: stie cineva care este starea drumului dintre Targoviste si Campulung? Vreau sa merg saptamana viitoare. Emil This post has been edited by emoldoveanu: 3 May 2010, 18:10 |
--------------------
Renault
Symbol
2008/dci85
- B 35 UNV
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De la Targoviste la Malu cu Flori(granita jud DB) e bun spre foarte bun. De acolo pana la iesirea in drumul principal (DN73) e prost spre foarte prost. De la intersectia asta pana la Campulung, bun/f bun.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
QUOTE(emoldoveanu @ 3 May 2010, 18:09) Confirm starea INGROZITOARE a drumului(?) de la Lacul Rosu si la Cheile Bicazului! Am fost la inceputul lui aprilie 2010! O crima! Aaaaa... stai linistit...pai ala e bun comparativ cu Vatra Dornei-Bicaz, Toplita, Gheorgheni, Roman-Negresti, Adjud- Barlad, Negresti-Buhaiesti-Iasi, Husi-Falciu-Galati etc |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
crystale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Portiunea DN1A - Muntele Rosu - in continuare praf. Am trecut acum o saptamana pe acolo (dar nu cu Ză Megane
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5dCI 85CP
2008 Extreme
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Campulung - Curtea de Arges.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cu voia dumneavoastra, adaug si eu Moravita-Oravita.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
DN 76 Deva - Oradea. Zona de serpentine din jud. Arad e jalnică, restul porțiunii din Arad e prost, în jud. Bihor (numai până la Sudrigiu am fost) și Hunedoara este în general bun, ceva mai puțin bun în Hunedoara către Arad.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
mining |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 404 Joined: 13 December 08 ![]() |
Rovinari - Bumbesti Jiu, un dezastru adevarat. Daca nimeriti noaptea, rupeti masina in doua.
|
--------------------
Renault
Fluence
1,5 dCi, 110 CP
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Slobozia-Buzau e dezastru de cativa ani buni si nu se face nimic , cateva plombari care in cateva saptamani se fac la loc cratere iar pe unde nu sunt gropi zici ca mergi cu barca .
|
--------------------
-
-
-
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Mi-am mai amintit unul: DJ 248 Iasi - Mogosesti - Rebricea - Vaslui. Cel putin prima bucata, Iasi-Mogosesti adica, e un dezastru: o multime de gropi, multe adanci, unele nici nu pot fi evitate; unde nu sunt gropi e valurit.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Baia de Arama - limitata teritoriala Gorj / Caras Severin.
Drumul este praf, pacat de zona superba prin care trece. Cand intri in Caras-Severin drumul este perfect, parca intri in alta tara. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.514 Joined: 3 January 05 ![]() |
adica vreo 14 km? Pe la Obarsia Closani, acum cativa ani nu era asfaltat, pe vreo 2-3 km, dar cica au facut drumul...
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Salutare o intrebare pentru colegii din zona Buzau.Maine plec Buzau-Vulcanii noroiosi-Focurile Vii pe urma vin spre Sarata monteoru dupa care o tai pe drumul 203 G spre Magura.
Asa informativ cum se prezinta sectorul de drum Sarata Monteoru-Magura via Manastirea Ciolanul. Multumesc mult. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.514 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(gibonu @ 9 Sep 2010, 13:24) Baia de Arama - limitata teritoriala Gorj / Caras Severin. Drumul este praf, pacat de zona superba prin care trece. Cand intri in Caras-Severin drumul este perfect, parca intri in alta tara. confirm pe data de 25.09. 2010-de la Baia de Arama-pana aproapte de Baile Herculane e jale... de la Orsova- la Turnu-Severin, toate podurile in reparatii cu semafoare; pe un drum european, ar trebui sa se lucreze zi si noapte sa se termine lucrarile urgent, mai ales ca fondurile sunt europene. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
lord_wader |
![]()
|
Oficial am putea include aici, preventiv si Iasi-Vaslui. Spun preventiv pentru ca dupa iarna care va urma acea sosea va fi SIGUR un calvar, inca de pe acum incep semne de deteriorare puternica: gropi care se maresc, plombe care sar etc.
Dupa standardele mele este de pe acum drum de evitat, desigur daca nu aveti neaparat drum pe aici, pentru ca alta sosea directa nu prea exista. Dar daca va ganditi de ex. sa ajungeti la Iasi dinspre Galati, Bucuresti, Brasov sa zicem, mai bine ati evita zona fie pe la Roman, Bacau ori cand ajungeti la Crasna(dinspre Barlad) mergeti spre dreapta: Husi-Albita(E581)-Iasi(DN28) *Namidee: de la Rebricea spre Vaslui mai exact Buhaiesti (cand ajungi la intersectia cu soseaua Vaslui-Negresti-Roman) drumul e bun, e refacut, acea portiune a fost mereu buna, aproape o sfidare a realitatilor inconjuratoare la fel ca si soseaua spre Borsec fata de Bicaz, Toplita, Reghin. This post has been edited by lord_wader: 29 Oct 2010, 13:58 |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
DN Arad - Oradea
dezastru! cratere, denivelari, reparatii, in jur de 10 de semafoare pe 100 de km... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
lord_wader |
![]()
|
Mai includem un drum aici, cu parere de rau
![]() Bacau-Vaslui, in special in zona judetului Vaslui. Drumul e practicabil(chiar f bun aproape de Bacau) in proportie de 75-80% dar..... unele zone(km) il fac de evitat daca tineti la masina voastra evident. Eu personal nu voi mai trece pe acolo prea curand! Fiti atenti incepand cu minutul 5:00 This post has been edited by lord_wader: 9 Dec 2010, 12:47 |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Fost pe acolo 1 singura data, in 2004. Mi-am jurat sa nu mai fac drumul asta, oricat as ocoli. Din fericire nu-s vasluian dar Bacau-Vaslui e cosmar....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
lord_wader |
![]()
|
Iti dai seama Ursule-alb ca probabil in 2004 era mult mai bun, din cate stiu asfalt recent(2-3ani) nu prea s-a turnat pe acolo. In urma cu vreo 3ani era mai ok, dar acum se vad urmele asfaltului vechi(poate 10-15ani) care a fost decopertat ca un afloriment geologic
![]() Deci daca confirmi si tu atunci sa stie tot poporul, sa nu calce pe acolo! |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
DN7 Portiunea Arad Deva e plina de gropi aparute saptamana trecuta. Drum reasfaltat acum 1 an jumate. E de evitat, gropile apar si se adancesc de la lo zi la alta, pana in primavara are sa arate ca un drum comunal
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
... Ce sa mai zici... Drum reabilitat integral ala dintre Deva si Arad, s-a circulat greu pe el cateva luni cat au muncit aia... O fi asfaltat cu plastilina ca alta explicatie nu exista... O sa tufleasca in martie cateva plombe care vor tine pana in noiembrie...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Arad-Oradea=praf
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
lord_wader |
![]()
|
Fratilor (moldoveni ![]() O multime de gropi si gropicele pe langa groapa principala (parca ar fi closca cu pui ![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:07 |