DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reglaj vacuum, Mai concret si detaliat...plz!!!

bygy007
post 12 Oct 2012, 23:23
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI

platina , fise , bobina inductie , da o cautare dupa astea 3 si vei gasi informatiile , mai poate fi si de la pompa de benzina , nivel de benzina in cnc

This post has been edited by bygy007: 12 Oct 2012, 23:25

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lars_andrew
post 23 May 2016, 08:01
Post #32

Membru incepator

Salutare,
E destul de vechi topicul dar am sa incerc in speranta ca imi va raspunde cineva...
Deci, problema mea e in felul urmator: am schimbat platina, am reglat delcoul ca la carte si cand am dat sa plec imi dadea in nas. am reglat iar delcoul (l-am dat in sens opus acelor de ceasornic) am vazut ca merge am lasat-o in pace... am observat ca la relanti da rateuri dar in schimb ea (masina biggrin.gif) in mers e ok... am dat avansul in spre botul masinii cu 2, 3 mm atunci am observat ca in viteza a2-a la accelerare (in mers) imi dadea iar in nas...
Sa fie oare din carburator (recent curatat si reglat de mecanic), sa fie oare capsula vacuumatica...?

Am o mie de intrebari legate de acest subiect...si ceea ce ma face sa intreb e nepriceperea mea...nu sunt mecanic (v-ati dat seama)...

Ce imi recomandati sa fac? in afara de mersul la mecanic (pt ca dupa parerea mea nu e o problema foarte grava)
Ce sa verific si cum? ...

Va intreb pe voi pentru ca am citit aici pe forum toate topicurile despre avans vacuumatic si nu am inteles mare lucru... decat sa schimb fisa centrala (sunt noi fisele), sa schimb platina (noua), bobina (ultima oara cand am fost la mecanic a masurat-o si a zis ca e buna), furtun infundat (nein), carburator (poate!?...dar am mentionat ca e recent curatat si reglat de meserias)... am omis ceva?

--------------------
Dacia 1310 Break 1998
+
maho
post 23 May 2016, 15:56
Post #33

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Se poate regla acceptabil de bine avansul "la ochi", sau mai degraba la ureche, dar fa-o la cald, si verifica (atunci, pe loc) atat la ralanti cat si turata (din clapeta) sa nu ai rateuri; apoi sa nu uiti sa strangi piulita de fixare a delcoului la loc, altfel pierzi iar avansul; asculta si cu urechea pe langa toba, cat de dese sunt pocniturile (sau roaga pe cineva, cat timp rotesti tu usor de delco).

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:42
Forum Renault