DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> servodirectie papuc, cum si cat costa

valinsky
post 11 Jun 2011, 22:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

detin un papuc diesel cu propulsie respectiv 4x4 si m-ar interesa daca se poate monta sau daca este loc pt servodirectie ... blush.gif

--------------------
dacia pick-up double cab diesel 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sobolan
post 13 Jun 2011, 23:07
Post #2

membru paros...

From: GL

pune-i AC,mai degraba...au fost un lot de papuc-uri care au avut,intereseaza-te !

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
valinsky
post 14 Jun 2011, 22:14
Post #3

Membru incepator

nu prea ma intereseaza ac ca nu stau in tara vara si nu merge nimeni cu ea ...si in plus nu sunt rau de caldura ..mai rau iarna ..dar bine ca am caldura slava domnului ...

--------------------
dacia pick-up double cab diesel 2005
+
DannY_SmekeruL
post 15 Jun 2011, 08:38
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti-Slobozia

merge servodirectia de pe renault 18t, decat ca trebuie sa modifici putin bieletele de directie,trebuie facut suport pt pompa de servo, si posibil alte mici modificari pe care o sa le intampini in timpul montajului.Sper sa gasesti asa ceva,caci si eu caut de ceva timp si am ramas cu cautatul biggrin.gif
Spor(t) la modificat
Later edit: singura problema pe care o sa o intampini e la pompa pt servo deoarece nu prea ai loc in partea din fata. bineinteles daca intre timp faci rost de respectivele piese.

This post has been edited by DannY_SmekeruL: 15 Jun 2011, 08:41

--------------------
SOON Dacia 1310 with F7P Kompressor Edition '84
VW Passat B6 2.0 TDI
+
Lucian MC
post 15 Jun 2011, 20:31
Post #5

Mandru Posesor De Dacie Sport

From: Iasi

In primul rand multi "destepti" prefera sa puna servo directie pe o masina dar nu se intreaba de ce volanul ala se misca greu. Gresati oameni buni toate piesele si asigurativa ca toate sunt reglate corespunzator. Cu putin cap poti face si o masina fara servo sa se miste usor volanul. Am un var care lucreaza pe papuc diesel la distributie si ia schimbat caseta de directie cu caseta directie de papuc 1.6 injectie ,a reglat toata directia cum trebuie si sincer am conduso si nu are nevoie de servo pentru ca se invarte destul de usor volanul ,plus daca ii pui si cruce cardanica de la injectate ai sa scapi de multe belele pe viitor si ai sa ai directia mai buna . A am uitat daca o mai ajuti din ambreiaj si acceleratie ai sa ai ceva mai bun decat servo. Servo directia in multe cazuri se foloseste doar pentru a mari consumul ea nefiind necesara. Daca caseta de directie este calculata corect nu este necesar servo( un caz este cel de la masinile de drift care nu au in compartimentul motor decat MOTORUL cu cei ii trebuie pentru a functiona si modificarile sale . Motorul nu actioneaza decat pompa de apa si alternatorul restul nefiind necesare. Totusi pilotii reusesc sa controleze masinile si nu au nevoie de "culturism" . ) Deci fai cateva modificari simple si ai grija sa fie tot sistemul ok .

--------------------
Dacia Un sport si un break 1989 1410 si 1995 1410 - IS-60-GVE
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 17:10
Forum Renault