Cercetare Psihologica privind Comportamentul la Volan
![]() ![]() ![]() |
Cercetare Psihologica privind Comportamentul la Volan
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
paul.sarbescu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 February 10 ![]() |
Din cauza faptului ca de pe adresa mea de pe Yahoo tot nu pot trimite mail-uri cu atasamente, mi-am facut o adresa de Gmail, de pe care voi trimite profilele de personalitate. In cateva zile recuperez intarzierea ce s-a produs din cauza celor de la Yahoo. Scuzele mele inca o data pentru persoanele ale caror profile ajung cu intarziere.
Paul |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Am primit profilul. Pot spune ca ma caracterizeaza, mai putin CONSTIINCIOZITATEA si AGREABILITATEA. Insa poate ca asa este si eu nu realizez
![]() Per total: interesant, recomand. |
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Tocmai mi-a sosit si mie profilul. Cum fac sa-l postez aici ?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Desi am trimis testul pe 7 martie ... n-am primit raspuns nici acum
![]() Ai uitat cumva de mail-ul meu ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
thomashardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 November 08 From: BH ![]() |
Am primit profilul de personalitate.E o.k. per total.
![]() Cu stimă,HT. LE:@Cosmin_2300.vezi în 'spam' eu acolo l-am găsit...e trimis de pe un cont gmail. This post has been edited by thomashardy: 22 Mar 2010, 15:41 |
--------------------
DACIA
Logan1.6 16v MCV.
LOGAN MCV:30.07.2010
- BH... PDA : Mio A501
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am trimis si eu
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu e nici la SPAM
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Trimis...primit. Multumesc.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mishujkl |
![]()
|
![]() posts: 0,25 Group: Members Posts: 231 Joined: 25 June 07 From: sv ![]() |
Si eu l-am primit. Multumesc.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Am primit si eu profilul. Multumesc. Si nu contine spam.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
paul.sarbescu |
![]()
|
Topic inca valabil. Am realizat faptul ca termenul initial (2 saptamani pana la primirea profilului) este unul hazardat; un termen mult mai realist, de care ma pot tine, este de 3 saptamani, +/- 2 zile.
Multumesc pentru intelegere. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
dedemanus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 August 08 ![]() |
Trimis si primit.
![]() |
--------------------
dacia
logan
laureat 2005
- bc 25 MEC
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu inca astept
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Idem iulikk. Si eu inca astept rezultatul...
|
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
adica esti nebun
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am primit si eu rezultatul. Frumos lucrat.
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Am primit rezultatul testului. Interesant. Multumesc.
Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am primit!! Multumesc frumos
![]() ![]() EDIT: chiar m-a nimerit... ![]() This post has been edited by Iulikk: 11 Apr 2010, 18:56 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
paul.sarbescu |
![]()
|
Topic inca valabil. Dupa cateva zile in care am fost plecat, continui trimiterea profilelor de personalitate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Primit profil. Mersi
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
QUOTE(paul.sarbescu @ 14 Mar 2010, 21:03) Daca a mai patit cineva ceva similar, si a reusit sa o rezolve cumva, va rog sa-mi spuneti cum ati facut; m-ar ajuta foarte mult. Raspunsul e simplu: http://gmail.com |
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Trimis, primit, totul s-a derulat in buna ordine.
Rezultatele coincid cu autoanaliza mea. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
paul.sarbescu |
![]()
|
Topic inchis; mai trimit profile de personalitate pentru mail-urile primite pana in 2 iunie inclusiv (stiu ca am ramas cam in urma cu profilele, dar le voi trimite pe toate).
Multumesc inca o data celor ce au raspuns initiativei mele, si multumesc moderatorilor pentru faptul ca au permis derularea studiului meu. Numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:51 |