Ca la noi la nimeni, Fascinantul sistem romanesc
![]() ![]() ![]() |
Ca la noi la nimeni, Fascinantul sistem romanesc
gdm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si care-i tutorialu aici?
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Si care-i chestia aici? In SUA benzina e si mai ieftina. Si?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si? Pe Luna nu e nici o benzinarie..ti-e clar ce scumpa e acolo benzina?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Si cu cat te indepartezi da Pamant, e tot mai scumpa
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
asarban |
![]()
|
Ntz...pe Marte e ieftina..s-a dus un prieten si mi-a zis ca e mai ieftina ca la noi si e si mai buna..bine..daca bagi de la Mol ca daca bagi de la Petrom...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Mai glumetilor, eu ziceam de raportul de pret benzina/GPL in italia si romania. In mod normal ar trebui sa fie cam la fel.
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Aaaaaaaa!!! acum am inteles. Asarbane, vezi ca pe marte e mai scump gazu? De aia-i ieftina benzina...
driverx, nu ma bateeee, te rooooggg! This post has been edited by romulus: 11 Apr 2005, 13:48 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
In mod normal si raportul pret benzina\salariu ar fi trebuit sa fie egal, dar...iarna nu-i ca vara
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
asarban |
![]()
|
Daca nu stergi bine prafu..da..curenteaza!
|
|
|
romulus |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
asarban |
![]()
|
Ce razi ma? Tie iti convine sa razi ca nu te priveste ca tu stai in Mures care din punct de vedere Feng-Shuy (sau cum pana mea...s-o scrie) e in nord in coltul bunastarii care va sa zica ai bani de dat pe benzina...da' Italienii saracii care sunt in sud adica in coltul casniciei...ce sa aiba saraci...nici bani de GPL nu au...
|
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@gdm
Am solutie pentru problema ta. Mergi in piata cumperi furtun, da' sa iti ajunga pana in italia, meri la italieni, ceri la o benzinarie dreptu sa iti infigi si tu undeva furtunu pe la ei (dai spaga...stii tu), si ai GPL mai ieftin. Vezi cum vorbesti cu aia din italy, ca poate iti pot asigura un debit destul de mare si vei face fericit si alti romanasi suparati ca tine. Pana atunci, topicul se inchide. Cand esti pe profit cu treaba asta, sa creezi un thread nou sa ne anunti si pe noi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 12:07 |