DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imi iau BMW !...?, ce ziceti despre acest anunt

Alydor
post 24 Feb 2010, 10:02
Post #61

Pressar

Group: Members

totusi vorbim de o masina de 30 de ani. Daca dai o tura prin targ gasesti masini din 2000-2001. E drept ca nu BMW, dar e totusi o masina care nu te sparge la buget nici cu asigurarea nici cu consumul. Acu' daca tu vrei musai sa iti iei vechitura aia... e alegerea ta. Dar gandeste-te putin si la bugetul de dupa...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4x4
post 24 Feb 2010, 11:35
Post #62

Übermensch

rolleyes.gif m-am mai consultat si nu il mai iau.
Tot vreau masina aia, dar nu am bani pentru asa ceva. Apoi daca il iau si peste 1 an gasesc ceva mai dragut, nu am sa am bani.

Deci nu scapati de mine inca. DaciaClub 4 Ever banana_bailando.gif

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
Serje
post 24 Feb 2010, 13:01
Post #63

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 24 Feb 2010, 00:42)
Eheee,si eu eram serif la vremea mea.Intamplarea a facut ca in clasa a 11 sa am masina mea proprie si personala.Si cum aveam si carnet........sa vezi tu plimbari cu baietii si gagicile, tot felul de excursii, mers la scoala cu masina (numa' uneori ca nu aveam mereu bani de benzina.....de multe ori faceam cheta cu baietii ca sa "mai dam o tura".By the way, din ziua in care am primit masina si pana in ziua de astazi, nimeni nu mi-a dat nici bani de benzina, nici bani de asigurare, nici bani de piese, iar de reparat o repar tot eu.

Si da, Silos zice bine cu asigurarea aia.Oricum peste 2000 cmc e acelasi pret. wink.gif
*

Nu se cam bat cap in cap declaratiile astea? tongue.gif

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Filip
post 24 Feb 2010, 14:59
Post #64

Forumist

Daca vrei neaparat o masina, si iti plac astea clasice, mai bine te-ai orienta spre o dacie sport, in genul celei restaurate de @lord halo, era un sport negru, nu stiu din ce judet, cu initialele GUS. Neagra toata, pastrata original pe afara, jante latite cu obada argintie, avea si scaune mai comfortabile (de bmw - de piele neagra, dadeau bine si erau foarte discrete si in ton cu masina), avea si o consola centrala home-made parca, ce sa mai, mi-a placut mult masina, din ce am vazut in poze.
Desi n-avea evazajele alea de raliu, avea asa o "aroma" de Mad Max vopsita in negru. happy.gif

This post has been edited by Filip: 24 Feb 2010, 15:00

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
Tiberiu-Andrei
post 24 Feb 2010, 17:20
Post #65

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

QUOTE(Serje @ 24 Feb 2010, 13:01)
Nu se cam bat cap in cap declaratiile astea?  tongue.gif
*

Ete si tu acuma, ai pus punctu' pe Ț.Oarecum sunt contrare afirmatiile da' erau in ideea ca n-am fost eu baiatasu' lu' tata, ca sa-mi dea bani de benzinici si masina sub cur.Ce faceam o faceam pe cont propriu....ai mei considerau cam lux un pusti in clasa 11 cu masina proprie si personala.....asa ca sponsorizari canci.
Asa ca daca dadeam ture aiurea prin oras, uneori baietii mai cotizau cate ceva.Fiecare cum avea finante disponibile mai decarta de-un litru doi.
La urma urmei prin cercul nostru de tovarasi, erai cel mai prost daca "nu te-ai dat cu mbo" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
....tin minte ca uneori sprituitoarea dreapta (aia de pe capota) o intorceam cu 90, sa bata pe trotuar.....vara la semafor era o placere sa uzi 'zdele cu tricouri stramte! wub.gif

--------------------
Dacia 1410 - CV 03 MBO 1988 toamna1397 cmc
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:46
Forum Renault