Imi iau BMW !...?, ce ziceti despre acest anunt
![]() ![]() ![]() |
Imi iau BMW !...?, ce ziceti despre acest anunt
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
4x4 |
![]() ![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
![]() Tot vreau masina aia, dar nu am bani pentru asa ceva. Apoi daca il iau si peste 1 an gasesc ceva mai dragut, nu am sa am bani. Deci nu scapati de mine inca. DaciaClub 4 Ever ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 24 Feb 2010, 00:42) Eheee,si eu eram serif la vremea mea.Intamplarea a facut ca in clasa a 11 sa am masina mea proprie si personala.Si cum aveam si carnet........sa vezi tu plimbari cu baietii si gagicile, tot felul de excursii, mers la scoala cu masina (numa' uneori ca nu aveam mereu bani de benzina.....de multe ori faceam cheta cu baietii ca sa "mai dam o tura".By the way, din ziua in care am primit masina si pana in ziua de astazi, nimeni nu mi-a dat nici bani de benzina, nici bani de asigurare, nici bani de piese, iar de reparat o repar tot eu. Si da, Silos zice bine cu asigurarea aia.Oricum peste 2000 cmc e acelasi pret. ![]() Nu se cam bat cap in cap declaratiile astea? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.083 Joined: 23 July 09 ![]() |
Daca vrei neaparat o masina, si iti plac astea clasice, mai bine te-ai orienta spre o dacie sport, in genul celei restaurate de @lord halo, era un sport negru, nu stiu din ce judet, cu initialele GUS. Neagra toata, pastrata original pe afara, jante latite cu obada argintie, avea si scaune mai comfortabile (de bmw - de piele neagra, dadeau bine si erau foarte discrete si in ton cu masina), avea si o consola centrala home-made parca, ce sa mai, mi-a placut mult masina, din ce am vazut in poze.
Desi n-avea evazajele alea de raliu, avea asa o "aroma" de Mad Max vopsita in negru. ![]() This post has been edited by Filip: 24 Feb 2010, 15:00 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(Serje @ 24 Feb 2010, 13:01) Ete si tu acuma, ai pus punctu' pe Ț.Oarecum sunt contrare afirmatiile da' erau in ideea ca n-am fost eu baiatasu' lu' tata, ca sa-mi dea bani de benzinici si masina sub cur.Ce faceam o faceam pe cont propriu....ai mei considerau cam lux un pusti in clasa 11 cu masina proprie si personala.....asa ca sponsorizari canci. Asa ca daca dadeam ture aiurea prin oras, uneori baietii mai cotizau cate ceva.Fiecare cum avea finante disponibile mai decarta de-un litru doi. La urma urmei prin cercul nostru de tovarasi, erai cel mai prost daca "nu te-ai dat cu mbo" ![]() ![]() ![]() ....tin minte ca uneori sprituitoarea dreapta (aia de pe capota) o intorceam cu 90, sa bata pe trotuar.....vara la semafor era o placere sa uzi 'zdele cu tricouri stramte! ![]() |
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:46 |