Engleza, curs hiperintensiv
![]() ![]() ![]() |
Engleza, curs hiperintensiv
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dragoșelu ce predă?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Franceza...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai nu trebuie decit exercitiu! Trebuie sa scapi de "inteles si tradus in cap" si trebuie sa treci la "gindit in engleza".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Te așteptăm cu drag aici: http://www.daciaclub.ro/English-Corner-f110.html
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
visule e f simplu...
stai o luna in anglia... si rezolvi totul.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 24 Feb 2010, 09:52) e unu si pe reno ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Hai c-am gasit
![]() Incep de luni... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Stiu eu o profesoara buna de sexgleza si ia si putin pe sedinta, da nu stiu daca rezisti ca e super intensiv
![]() lucypindersexyteacher.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si unde preda ??? la brasov sau se deplaseaza....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Feb 2010, 10:49) Exista vreo persoana, metoda prin care in maxim 1 luna sa pot sustine un interviu, un dialog coerent? Nu ma intereseaza scris si engleza pura... doar conversatie. nu exista |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 24 Feb 2010, 09:52) NUUuuuu nu va duceti acolo, ca pandeste AL, bad AL. ![]() ![]() Vis, exista un program care te si asculta cum pronunti....ai microfon/castii . Dar ce-a mai buna e aia a lu' Mihai D....vezi ce are in mana? ![]() Nici eu nu vorbesc....cand am fost in Budapesta, atunci am descoperit ca ...pot vorbii. Asa ca izoleaza-te si tu prin Thailanda, sa vezi ce ai sa-ti mai dai drumu' . ![]() This post has been edited by fost membru: 24 Feb 2010, 11:15 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(fost membru @ 24 Feb 2010, 10:43) izoleaza-te si tu prin Thailanda, sa vezi ce ai sa-ti mai dai drumu' pai nu asta era ideea, îsi da drumul si acum. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
bucatzel a ramas blocat ?
![]() This post has been edited by fost membru: 24 Feb 2010, 11:16 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Si-a dat si el drumu
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
aia seamana cu eba la bot....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Visule, ai fi surprins cat de multa engleza stii, daca esti in stare s-o intelegi. Doar ca n-ai fost inca suficient de strans de oo ca s-o folosesti
Am fost acu' doo saptamani pana in jermania, si a dracu' masina, fix acolo s-o gasit sa se strice. Pana la service, toate bune si frumoase, ne descurcam cu engleza... Cand am intrat la reprezentanta la Opel si i-am intrebat daca o rup pe engleza, parca i-am injurat de mama, asa se uitau la mine... Al dracului daca stiu cum m-am facut inteles in limba hitleristilor fara sa apelez la mima, dar am facut-o. In conditiile in care nu m-am mai atins de limba aia latrata de cand am gatat liceul... Si nici in liceu nu ma pot lauga cu performantele obtinute la limba aia scarboasa. Ashe ca invata tu linistit cat poti luna asta, iar seara fa bine si uita-te la filme fara sa incarci subtitrarile. Daca poti sa te uit la filme englezesti in loc de americane, ii si mai bine. Si cand te-oi duce la interviu, formuleaza-ti raspunsul in minte si dupa aia scoate-l pe gura. Ca asa nu faci pauze in mijlocul frazei, ca sa traduci si jumatea a doua, sa para ca faci haltere in timp ce vorbesti. Succesuri. L.E. @fost membru... mai si muncesc ![]() This post has been edited by bucatzel: 24 Feb 2010, 11:21 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
fost membru |
![]()
|
Tanar batut violent la Chisinau de militia lui Voronin 2.JPG
Grea engleza asta, sigur te convinge unul cu un par sa vorbesti, asta daca nu reuseste fata aia. ![]() This post has been edited by fost membru: 24 Feb 2010, 11:25 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ia nevasta si copilu' si de azi in casa se vorbeste DOAR engleza.
Si cum se zice ca nu stii o limba pana nu stii sa injuri in limba respectiva, in momentele intime cu nevasta, va luati la dirty words ..... tot in engleza. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
visule, cauta o carte, "Engleza pentru alune", te scoti cu aia.
bafta! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Daca ai un prieten care stie engleza mai bine ca tine atunci vorbeste cu el zilnic cel putin jumatate de ora (in engleza)... asa-ti faci exercitiu.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
fost membru |
![]()
|
Marty tu ai invatat papagalul sa vorbeasca? Ce limba?
This post has been edited by fost membru: 24 Feb 2010, 11:28 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 24 Feb 2010, 11:25) Sau mai rau.... sa iti zica ceva, sa te opresti din treaba ca sa pui mana pe dictionar. Fara suparare, da' in engleza se descurca oricine sa injure... Ca nu mai ii roman sa nu stie ce-i aia cu fuchiu, sau cu sonovabiciu' Plus ca injuraturile lor nu-s la fel de savuroase ca ale nostre. Ca si ei, parca numa' pe alea doua le stiu Auzi, da' voi credeti ca planuieste sa injure pe cineva la interviu? This post has been edited by bucatzel: 24 Feb 2010, 11:29 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MihaiD |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:51 |