Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit radiator de uzina la 380 RON. E mult, putin? Gasesc in alta parte mai ieftin?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am cautat radiator de uzina si nu prea am gasit. Si cei de la piese mi-au spus ca are un pret mare de aproape 400. Deci ar fi ok. Dar daca la anul o duci la remat de ce ii mai pui radiator de uzina sau orice alt fel de radiator?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu. Zici ca alea de la ASAM / Breckner / Autospeed fac acelasi lucru si nu exista riscul ea crape cand mi-e lumea mai draga?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Maskatu |
![]()
|
Nu stiu ce natie era ala de il gasisem in targ dar era 150 si zicea nenea ala ca ar fi de "import". Insa mi-a spus ca am nevoie de un kit special de prindere ca nu s-ar mai potrivi sistemul vechi. Si kitul asta era 50 de lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MyKe89 |
![]()
|
Masina are deja kit-ul nou, radiatorul fiind schimbat prin 2006 sau 2007, parca. Mi-ai dat de gandit.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Eu am pus Breckner de un an si ceva. N-am sesizat diferente fata de cel dinainte (de origine - Romradiatoare Brasov), insa cine stie... Am considerat atunci ca nu se merita diferenta de pret.
Daca e sa se fisureze vreun element, se poate rezolva partial, prin anularea lui, pana ajungi la destinatie. |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
just_horia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 7 October 11 From: Galati ![]() |
QUOTE(MyKe89 @ 25 Nov 2013, 06:57) Mie mi se pare cam mult pentru un radiator. Pe siturile de profil gasesti cu 150 pt Clima nou nout. E adevarat nu de uzina dar de 380 de lei cumperi 2 noi sau 4 s.h. de uzina. Eu de la dezmembrari am luat radiator apa+AC cu 100 de lei This post has been edited by just_horia: 28 Nov 2013, 13:19 Attached thumbnail(s) Radiator_apa_A.C.jpg ( Size: 128.67k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Spunetimi daca este bun acest cheder portbagaj supernova: http://www.bonmarc.ro/piese-solenza/carose...j-dacia-solenza adica daca este cel gumos ca asa am auzit de pe aici ca chederul de slz se potriveste pe dsn si este mai bun.Deci sa-l iau?Si mai cumpar si periile geam exterioara usa fata 2 bucati ca mi leau furat.
Dar se merita sa-l iau avand in vedere ca am inchiderea la haion doar cu http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3862657 This post has been edited by catalinski: 4 Dec 2013, 17:56 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sistemul de inchidere, adica incuietoarea nu are legatura cu modelul chederului. Eu am cheder de solenza la hayon de mai bine de 4 ani. Este mai buretos si se muleaza mai bine pe hayon insa solenza avand stopurile in forma triunghiulara, chederul este mai scurt, cu 10-15 cm. Insa poti folosi o bucata din chederul vechi pentru a completa spatiul gol.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Si tu tot asa ai facut?Ai pus o bucata din cel vechi de vreo 10-15 cm?Poti pune o poza?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sigur ca am pus. Altfel intra zapada sau curentul pe acolo. Poze sunt pe forum din 2008 de cand am facut treaba asta.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1587771 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Ok.Vad ca chederul de solenza e mai mare,mai bombat decat cel de dsn?
Am sa-l cumpar si eu si 2 perii geam exterioare usa fata. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Da este mai buretos insa in timp se muleaza dupa hayon si ramane etans. Chederul de super nova este rigid, de aici si problemele aparute din cauza lui...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Mai am si eu o intrebare:Becurile h4 osram cool blue intense sunt legale?Sau este legala culoare aia mai alba,sau albastrie la faruri?
Ce bujii imi recomandati?Cele originale sunt de la firma eyquem renault? Asteas sunt bune: http://www.bonmarc.ro/piese-nova-supernova...riginal-renault Aveti idee cam cat as putea sa dau pe masina cu vopsea autovapant 3kg?As vrea sa dau interiorul. This post has been edited by catalinski: 5 Dec 2013, 18:26 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sunt legale, dar nu iti recomand cool-blue. Incearca Night-Breaker sau Silverstar.
Bujii, baga originale, alea care codul cu 168 la final, cu 2 electrozi. Aia din linkul tau e mai scumpa decat la reprezentanta... ![]() This post has been edited by Iulikk: 5 Dec 2013, 19:22 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
catalinski |
![]()
|
Pai si de unde dau eu comanda de dalea?Sau se gasesc la piese auto?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(catalinski @ 5 Dec 2013, 17:59) Mai am si eu o intrebare:Becurile h4 osram cool blue intense sunt legale?Sau este legala culoare aia mai alba,sau albastrie la faruri? Ce bujii imi recomandati?Cele originale sunt de la firma eyquem renault? Asteas sunt bune: http://www.bonmarc.ro/piese-nova-supernova...riginal-renault Aveti idee cam cat as putea sa dau pe masina cu vopsea autovapant 3kg?As vrea sa dau interiorul. Sunt legale, daca nu ma insel sunt si certificate rar. Bujiile eyquem nu sunt cele originale renault. Cele originale sunt aproape 50 setul. Vad ca la bonmarc sunt ceva mai ieftine. Cele eyquem sunt ceva mai ieftine iar pe cutia lor chiar scrie eyquem. Am avut si eyquem si originale si ngk. Sincer mi s-au parut toate la fel. Important este sa respecti termenul de inlocuire si sa nu le fortezi peste masura. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Deci sunt bune alea din linkul meu?Acum ai originale?
De autovapant imi ajunge sa dau un stat nediluat in interior?3kg |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
MyKe89 |
![]()
|
Renault nu face bujii. Le ia pe cele de la Eyquem si le ambaleaza.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(catalinski @ 5 Dec 2013, 22:42) Deci sunt bune alea din linkul meu?Acum ai originale? De autovapant imi ajunge sa dau un stat nediluat in interior?3kg Sunt bune insa poti pune si eyquem ca nu tuseste. Si sunt si mai ieftine. QUOTE(MyKe89 @ 5 Dec 2013, 22:43) Renault nu prea face nimic. Doar subcontracteaza. Bujiile alea "renault" sunt facute defapt intr-o fabrica din mexic. Va dati seama cu ce pret pleaca ele de acolo si prin cate "maini" trec daca la 10 lei bucata astia tot au profit... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
oameni buni,ajutati'ma si pe mine cu ceva idei despre o pompa de benzinza mai de doamne ajuta..
am intrebat la un magazin si cea mai buna pompa care o aveau era klaxkar la 100 lei... e buna de ceva?sau sa mai caut? va multumesc si o zi buna |
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
Din cate am inteles sunt cam varza. Acum depinde si de noroc insa risti mult. Mai bine una sh sau bosch noua.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
am gasit pe net pompa beninza bosch la pretul de 250lei scrie in anunt ca e compatibila si la solenza si la supernova..
e adevarat?adica potriveste si la una si la alta? vreau ceva bun.pentru ca nu am de gand sa o schimb in fiecare luna. multumesc This post has been edited by ady23: 6 Dec 2013, 21:06 |
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sigur e Bosch? Nu de alta dar parca-i prea ieftina... si da este aceeasi pentru super nova/solenza.
Mai citeste si tu celelalte topicuri. http://www.daciaclub.ro/pompa-de-benzina-t118180.html |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ady23 |
![]()
|
le'am citit Maski.si am gasit si la pretul de 360lei si cum spuneam,am gasit si la 250 cica noua si cu garantie si factura.
http://www.pieseauto.ro/pompa-benzina/daci...1624427773.html |
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
Orijinal26 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 October 13 ![]() |
QUOTE(ady23 @ 6 Dec 2013, 22:24) le'am citit Maski.si am gasit si la pretul de 360lei si cum spuneam,am gasit si la 250 cica noua si cu garantie si factura. http://www.pieseauto.ro/pompa-benzina/daci...1624427773.html adyta' , dute tata si ia-ti o pompa din dezmembrari ca nu dai mai mult de 50 roni... 1. este de origine. 2. ii faci proba pe loc si nu exista riscul sa ai vreodata probleme cu ea.. |
--------------------
Dacia'
Nova
1988
- GJ 66 EML
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cum adica "nu exista riscul sa ai vreodata probleme cu ea"? Alea din dezmembrari sunt din au lot care nu se strica? La un moment dat se strica si aia. Si chiar si asa tot trebuie sa casti ochii, poate dai de o super nova careia i-a fost schimbata pompa. Deci...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Are cineva de aici husa pentru capota?
Foloseste la ceva iarna? La solenza am vazut ca exista. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Protejeaza baza capotei de eventualele pietricele sau criblura sau mai stiu eu ce ar putea sari de pe drum. Cred ca ce ai vazut era la comandam nu imi aduc aminte sa se fi produs in serie mare. Pentru super nova nici atat.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 04:09 |