Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
BoR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu cred ca ai sanse la dezmembrari. Sincer sa fiu te cam complici... nu iti imagina ca faci mare lucru cu blana aia. Cu aluband o sa ai un efect mai mare fata de cel obtinut cu blana. Plus de asta va "rigidiza" un pic capota si nu va mai vibra, si evident se vor reduce zgomotele, pentru ca tu cred ca asta vrei defapt.
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Colegii care ati mai fost prin targ spuneti.mi si mie daca se mai gasesc aripi pentru dsn...Eu am cautat prin mioveni si pitesti si peste tot am primit acelasi raspuns...NU SE MAI FABRICA LA UZINA.....
![]() |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
eugenionutz |
![]()
|
![]() S.E.I Group: Members Posts: 20 Joined: 24 February 09 ![]() |
salut baieti , a schimbat cineva levierul de comanda de la cutie, ca al meu sa indoit putin cand am schimbat cutia si acum intra mai greu in viteze
|
--------------------
dacia citroen
supernova C5
2002 2005
|
|
ramonadriana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 June 10 From: Ploiesti ![]() |
Am dus masina la mecanic si zice ca imi trebuie aerisitorul de la pompa de ambreiaj, chestia aia de plastic care intra in cutie( cica pierde presiune pe acolo). Nu il gasesc decat cu pompa cu tot. Cum pot sa fac sa gasesc doar aerisitorul?
|
--------------------
Dacia
SUPERNOVA
2002
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
incearca la dezmembrari sau uitate la bursa daca nu se dez o sn
si daca ai scrie si locatia de unde esti te-ar indruma cineva la un centru de dezmembrari. This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 28 Jun 2010, 13:36 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@ramonadriana: te rog completeaza la profil locatia, pentru a putea fi indrumat mai corect catre un anumit magazin sau centru. Incearca la bursa, poate gasesti piesa ce te intereseaza, fara a mai fi nevoit sa cumperi pompa cu totul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramonadriana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 June 10 From: Ploiesti ![]() |
Sunt din Ploiesti.
|
--------------------
Dacia
SUPERNOVA
2002
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Sunt din Bucuresti si trebuie sa imi cumpar o aripa de spate de superonova de stanga si pe la magazinele pe la care am apucat sa trec nu au sau nu tin tabla. Avand in vedere ca am timp sa merg doar in weekend, va rog sa ma ajutati. Am nevoie de numere de telefon de pe la magazine de piese dac aveti, sau daca stiti ca are undeva sigur, sau aveti vre-un magazin prin zona sa aruncati o intrebare. Va multumesc!
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
ramonadriana |
![]()
|
Aveti idee cat costa rulmentul de presiune? Dar discul de ambreiaj?
|
--------------------
Dacia
SUPERNOVA
2002
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
rulment presiune cncd sn cu suport-587 ron la electro daniela cj napoca
disc ambreaj sn-467 ron acelasi loc |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
ramonadriana |
![]()
|
Multumesc! Ce scumpe sunt!
|
--------------------
Dacia
SUPERNOVA
2002
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
rulment , placa presiune, disc ambreiaj - 650 ron
This post has been edited by suchea: 1 Jul 2010, 08:25 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
depinde si ce marca sunt, pot fi fermit si tin foarte putin
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
ramonadriana |
![]()
|
Nu-mi trebuie placa. Am gasit rulmentul cu 350 lei (Valeo scrie pe cutie) si discul cu 150 lei. Cred ca sunt bune la pret, nu?
|
--------------------
Dacia
SUPERNOVA
2002
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
valeo ii o marca destul de buna,dar discul ce marca e?
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
ramonadriana |
![]()
|
Nu mai stiu ce marca e discul. Gasisem unul la 195 lei si la alt magazin l-am gasit pe asta la 150 lei. Cu rulmentul a fost complicat ca l-am fasit foarte greu. Unii se uitau ciudat la mine si ziceau :'Ambreiaj hidraulic la supernova
![]() |
--------------------
Dacia
SUPERNOVA
2002
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Ceva interesant
http://elitecat.cz/CategorySelection.aspx?...UPERNOVA,%201.4 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
sal! se gasesc doar geamurile de la proiectoare? am intrebat la mioveni si zicea ca nu se gasesc.. acum nu stiu.. am geamul spart la proiectorul stanga , merge , nu are nimic! si la ambele proiectoare noi cam care mai este pretul ? ms!
This post has been edited by robert1991: 20 Jul 2010, 19:00 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Un proiector nou costa cam 60-80 de lei. Sticla pentru el costa, daca imi aduc bine aminte, cam 20-30 de lei...
Daca mai mergi mult cu masina avand sticla crapata/sparta, risti sa iti intre apa in el si sa se ia luciul de pe plastic (oglinda) in care se reflecta lumina. Si dupa aceea va trebui sa schimbi tot proiectorul... atentie insa la schimbarea lui. Ianis s-a taiat la mana cand a vrut sa schimbe sticla pentru ca se lipise foarte tare in masticul acela si nu mergea scos prea usor... bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
ok! ms! nu stiu de ce mi-a zis aia in mioveni ca nu se gaseste !
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Probabil nu se mai gasesc pe acolo pe la voi dar cred ca cei de la elba inca mai fabrica... probabil ca in cantitati mult mai mici. Mai cauta si la alte magazine, si verifica inscriptia de pe sticla, sa scrie "made by elba" si nu "made in ayfar" (parca asa se scria) adica turcesti...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 20 Jul 2010, 22:11) Un proiector nou costa cam 60-80 de lei. Sticla pentru el costa, daca imi aduc bine aminte, cam 20-30 de lei... Daca mai mergi mult cu masina avand sticla crapata/sparta, risti sa iti intre apa in el si sa se ia luciul de pe plastic (oglinda) in care se reflecta lumina. Si dupa aceea va trebui sa schimbi tot proiectorul... atentie insa la schimbarea lui. Ianis s-a taiat la mana cand a vrut sa schimbe sticla pentru ca se lipise foarte tare in masticul acela si nu mergea scos prea usor... bafta E de metal oglinda, si rugineste f repede. Daca gasesti sticle ideal ar fi sa le schimbi pe ambele, o sa fie o diferenta de culoare intre cele noi si cele vechi. Iar ca sa demontezi mai usor sticla trebuie sa incalzesti putin masticul ala (cu un pistol de aer cald ar trebui sa te descurci) Pretul pe aici era de 15 lei bucata (atat am dat dat mi-am schimbat eu una) |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
La proiectoare oglinda este din sticla? Nu stiam. Nu am desfacut vreodata proiectoarele sa vad. Aveam impresia ca sunt din acelasi plastic prost din care sunt si oglinzile farurilor.
In orice caz, fie ea de metal sau plastic, daca apa patrunde in interior, luciul acela in care se reflecta lumina ,se sterge repede, pentru ca este strat subtire si vopseaua slab calitativa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
ok! deci mai bine iau unul nou! geamul proiectorului este crapat de cand am luat masina si spre rusinea mea nici acum nu l-am schimbat! dar acum m-am pus pe treaba! saptamana asta ar trebuie sa fie gata masina si sa o iau da la vopsitorie! inca ceva : se pot pune becuri in proiectoare mai calitative? adica exista, care sa intre fara modificari? ms!
LE : se vede in poza cel care este crapat! This post has been edited by robert1991: 21 Jul 2010, 10:26 Attached thumbnail(s) Fotografie200.jpg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 251 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu am pus philips standard (parca), si sunt tip H3. Oricum le folosesc doar cand vremea nefavorabila o cere...
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
si se vede diferenta nu? sau e doar o mica diferenta?tot lumina galbena asa scot?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu sunt cu lumina galbena... sunt cu lumina alba, la fel ca cele din faruri. Dar lumineaza destul de bine. Daca vrei galbene orienteaza-te catre unele galbene total, se gasesc mai greu dar sunt cele mai eficiente...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
nu vreau galbene! de aia intrebam! albe vreau! si o ultima intrebare : ai idee care mai este pretul la doua becuri de care ai zis tu (philips , h3) ?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:20 |