Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
gerard dacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 29 May 11 From: oradea ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
ngk-uri am si eu cumparate tot la sfaturile de pe forum. vreo 75 de lei am dat pe ele. bune
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
gerard dacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 29 May 11 From: oradea ![]() |
maskatu ,mersi pt codul de bujii,leam cumparat si o zis la piese auto ca codul respectiv ii de dacia logan 1,6 dar sper sa fie bune si pe 1.4
|
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
puteai sa cumperi si champion rc 87 ycl si astea is bune
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
salut vin si eu cu o intrebare stupida cam care ar fi pretul unui cap de planetara pt DSN ca deja a inceput sa bata destul de rau si vreu sa ma duc sa il schimb azi maine ms.
This post has been edited by donlucyan: 11 Dec 2011, 09:46 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
din cate stiu eu cap de planetara de supernova nu exista
11 Dec 2011, 10:16: numai planetara intreaga care e in jur de 250-300ron This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 11 Dec 2011, 10:16 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Exista cap de planetara de dacia 1310 sau papuc cu tractiune fata, nu se potriveste nici unul ???
Ca asa la ochi cam seamana - nu stiu la numarul de caneluri cum stam. ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu nu am auzit de cap de planetara pentru super nova. Banuiesc ca daca ar fi existat, nu isi mai batea nimeni capul cu inlocuirea intregii planetare... Si de potrivit de la 1310 sau papuc, cred ca iese din discutie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am avut probleme cu aburiea pe interor - adica condens , in farul din dreapta .
Dupa cautari pe forum si diferite analize , am rezolvat problema in sensul ca dupa ce am dat capacul din cauciuc de la becul de pozitie si becul de la faze , am constatat ca mai avea doua gaurele de aerisire intr-o parte si alta a farului, unde sunt doua chestii asa din cauciuc incovoiate aceste doua ( amandoua ) erau obturate , fiecare de doua larve de fluture - deci nu mai avea farul ventilatie. Dupe ce am desfundat chestiile astea doua din cauciuc, le-am pus la loc si am pus capacul de cauciuc la becuri - farul a inceput sa se dezabureasca incet incet ca asta vara. Deci consider ca daca aveti condens in faruri verificati aerisirea farului. Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
Ce rulmenti sa pun pe fata?......cred ca a venit vremea sa-i schimb
Astept recomandari si , daca se poate un cod multumesc |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
6001543339-Rulment radial 35x65x35
6001543344-Colectie rulment astea is codurile pentru rulmentul de la fuzeta poti sa cumperi SNR sau SKF |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
Am gasit rulment fata original, in cutie alba la 80 ron/buc, SNR cod: CB12438501
This post has been edited by suchea: 5 Jan 2012, 22:35 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
suchea |
![]()
|
in legatura cu pivotii fata ce parere aveti de http://www.bonmarc.ro/piese-nova-supernova...va-nova-ruville
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
is buni, iti spun din proprie experienta
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
suchea |
![]()
|
incerc sa gasesc pivoti Febi si bucse bara stabilizatoare Delphi
stie cineva unde pot gasi? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pivoti febi gasesti la UNIX auto. Bucse de bara stab delphi nu stiam sa existe. Daca gasesti sa postezi codul lor.
This post has been edited by anecula_08: 13 Jan 2012, 09:35 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
nu sunt bucsi bara stabilizatore ceva marca mai buna deact alea ce le gasesti mag de piese, am tot incercat eu tot felu de bucsi, le comandam vedeam daca is la fel si le faceam storno.
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
florin94 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 January 12 ![]() |
Imi poate explica cineva cum se schimba axul volanului snv ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
citeste in linkul de mai jos..... in principiu sunt 2 surube unul la compartimentul motor si unu in habitaclu, dupa ce le desfaci se loveste axul de sub volan sa se telescopeze, scoti si de la caseta de directie si gata, nu ii nevoie de rampa dar trebuie sa ai maini mai subtiri la motor sau sa desfaci borcanu cu apa sa poti ajunge cu cheile acolo jos....la remontare vezi ca in partea unde intra la volan intra doar pe o pozitie adica nu poti sa il bagi oricum.... pt mai multe citeste topicul din link.
http://www.daciaclub.ro/Ax-Inferior-Volan-t7553.html |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
florin94 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 January 12 ![]() |
multumesc quick
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut. Trebuie sa schimb ambele aripi de pe fata la DSN-ul meu, ca le-a prins rugina mai ales cea de pe stanga e atinsa mai serios. Intrebarea mea este potrivesc aripile de pe SLZ? in zona mea numai de SLZ au pe stoc, iar ca sa imi comande de DSN ma costa inca 150 de lei. SI din cate stiu eu sunt aproape identice.... cred ...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
nu sunt la fel in partea din fata
22 Jan 2012, 18:40: deci nu ai cum sa le potrivesti cu semnalele de sn This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 22 Jan 2012, 18:40 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vreau sa cumpara asa ceva http://bonmarc.ro/piese-solenza/caroserie-...t-dacia-solenza potrivesc la DSN? ale mele s-au rupt si arata ca naiba. Astea par a fi facute din plastic mai de Doamne ajuta.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Daca cele de Solenza sunt la fel ca cele de Logan ca dimensiuni (ca aspect fiind asemanatoare),atunci va trebui sa construiesti un suport, deoarece sunt mai mici decat cele originale de Supernova, implicit orificiul din fata de usa fiind mai mare. Cateva detalii aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&hl=manere+usi#
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
Se pot pune insa sunt mai inguste. Poze si detalii in link-ul pus mai sus de colegul BoR.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Brazilia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 18 June 09 ![]() |
Trebuie sa schimb si eu amortizoarele pe fata si arcurile.
1. amortizoarele vor fi Bilstein. Corect? ![]() 2. arcurile cate spire trebuie sa aiba? ![]() 3. cam care sint preturile? As prefera sa le cumpar de pe internet, un site, ceva? ![]() 4. de la ce alte modele de masini se potrivesc? Supernova 2001. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Viziteaza de ex site-ul bonmarc.ro. Gasesti acolo telescoape si arcuri pentru DSN.
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
Adrianthebest |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 13 July 11 From: Dambovita ![]() |
Trebuie sa schimb arcurile pe spate.ce imi recomandati pe cele de autospeed sau conex iasi pentru dsn?care sunt mai bune,mai tari,pentru ca cele actuale sunt foarte moi daca sa urca 3 persoane in spate la o denivelare se aude cum atinge,nu cred ca atinge de jos ci mai degraba cauciucul de aparatorile alea de pe inteior de la aripa.
|
--------------------
dacia
supernova
2001/rapsodie
- DB 08 WNM
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
eu cand le-am schimbat am luat de origine si sunt ok
25 Jan 2012, 21:02: si a fost in jur de 120 ron bucata de arc This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 25 Jan 2012, 21:02 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:52 |