Cura de slabire, sau anti "recomandari culinare" ...
![]() ![]() ![]() |
Cura de slabire, sau anti "recomandari culinare" ...
Radduu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(madalina @ 12 Apr 2005, 18:16) fiert (in apa, fara sosuri, fara ulei, fara prajeli adaugate) sau la gratar este cel mai putin nociv E clar, trebuie sa imi iau gratar ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pestele se face: rasol (adica fiert), in folie de aluminiu la cuptor, in cuptor simplu, doar cu un vas cu apa dedesub sau pe gratar (insa nu orice peste merge pe gratar). De asemenea exista pesti "grasi" - exemplu scrumbi, ce nu sunt indicati intr-un regim de slabire. This post has been edited by madalina: 12 Apr 2005, 19:12 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Radduu las-o mai incet cu sala; nu-i atit de simplu; vointa e factor primordial dar efectele vizibile asupra corpului sint altceva; oricum nu e simplu deloc;
E vorba de multa munca, durere, accidentari si chiar probleme; nu faceti sala fara indrumare de specialitate; faceti fitness sau exercitii usoare; lucrul cu greutati MARI este serios si necesita nu doar vointa ci si mult citit, alimentatie speciala, odihna si asistenta. Greselile la sala se platesc scump si desi la moda, fenomenul poate face mai mult rau decit bine daca nu este strict controlat Luxcor limitele pe care le dai tu acolo sint pur orientative si simpliste; sint si limite ideale (de atlet); de fapt trebuie sa mai iei in calcul structura scheletului, virsta, constitutia; nu nr de kilograme peste cm inaltimii sint cele importante ci procentul de grasime din ele' daca ai 10 Kg de muschi peste asta nu inseamna ca esti gras! L=ai vazut pe Bob Sapp ? crezi ca-i gras ? Dupa mine problema se reduce la un singur principiu de baza: mincati sanatos si faceti miscare ! This post has been edited by costi: 12 Apr 2005, 19:20 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa incet incet au trecut 4 zile de cand tin regimul alimentar. Pana acum pot sa spun ca nu a fost foarte greu exceptand seara de ieri cand m-a dus nevasta in Cora sa cumpere nu stiu ce ..... si inevitabil am trecut un pic si pe la ALIMENTE !!!
unde am inceput sa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 15 Apr 2005, 07:34 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 12 Apr 2005, 20:15) Corect. Acelasi principiu il sustin si eu. In plus, fara alcool, chiar daca unii zic ca medicul recomanda un pahar de vin pe zi. Nu cred ca alcoolul e bun pentru organism, indiferent de cantitate. Miscarea cu cele mai bune rezultate nu cred ca e la sala, ci in aer liber, ceva gen jogging sau bicicleta, iar cand mergeti la munte incercati sa faceti traseele pe jos nu cu telecabina sau cu masina. Sa vedeti atunci ce descoperiti. Eu am fost cu niste prieteni care merg la sala si cand au luat muntele in piept au vazut cam la cat se reduce conditia lor fizica, de care erau foarte mandri ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 12 Apr 2005, 11:58) La baieti/barbati in fct de inaltime se accepta foarte bine si peste 10km adica 1,85-95 kg si atunci e bine facut ![]() Daa, ne placee barbatul bine facut, cu exact 10 kg peste inaltime. Mie una asa imi place. Si femeia ideala, e..dupa mine, cea cu 15 unitati de greutate sub inaltime. La 1.78 sa aiba 62-63 Kg (dar eu spun ca si la 58 kg ar arata f. bine...parerea mea, care ma vreau mai slaba ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
man totu se trage de la lipsa de miscare ... pana sa ajung la liceu eram slab si ... slab faceam o gramada miscare sport muuult ... fix dintr-a 9-a am lasat balta miscare si am dat-o pe barulete pe biliard fast food si uite cum de pe l 50km am ajuns la 93 ... si vreo 20 cm in plus ... recordu de slabit a fost in 2 sapt anu trecut de paste de la 86 la 53 in vreo 3 sapt... cura tinute deloc strict bazin si 600 abdomene pe zii ... da cum mi s-a urcat la cap am alst-o balta asa ca acum in a 12-a am trecut pe papa mai putina 400 abdomene momentan pana imi intru in mana si o tura de casa poporului pe zii aka aprox 3km si dupa vreo 2 sapt se simt diferentele.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Trebuie sa recunosc ca nu am inteles absolut nimic din ce ai scris
![]() ![]() Lady V., Lexy: cred ca stiu de ce va plac mai mult barbatii mai plinuti: s-a demonstrat statistic ca barbatii "mai plinuti" isi inseala consoarta mult mai rar. De ce? Pentru ca le e lene ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma..am si io o curiozitate...
Domnu Nairam..cum e..a trecut o saptamana...e usor de tinut regimul ala sau ai capitulat? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nici nu mai poate sa deschida calculatoru' saracu' !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 18 Apr 2005, 00:42) Trebuie sa recunosc ca nu am inteles absolut nimic din ce ai scris ![]() ![]() Lady V., Lexy: cred ca stiu de ce va plac mai mult barbatii mai plinuti: s-a demonstrat statistic ca barbatii "mai plinuti" isi inseala consoarta mult mai rar. De ce? Pentru ca le e lene ![]() ![]() E o DIFERENTA intre un barbat bine facut:D si unul plinut!!!Cel putin pentru femei e clara diferenta ![]() Si oricum cand e vorba de inselat o poate face ORICINE.... This post has been edited by Lexy: 18 Apr 2005, 08:17 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
baieti treceti pe laptic
![]() "Cercetatori italieni indeamna copiii supraponderali sa bea mai mult lapte dupa ce au descoperit ca acesta are un efect de slabire. Potrivit unui studiu elaborat de oamenii de stiinta de la institutul de cercetare italian, copiii care nu consuma lapte prezinta un procentaj mai mare de tesut adipos decat cei care beau lapte zilnic. Rezultatul studiului este explicat prin continutul ridicat de calciu din lapte, ceea ce stimuleaza arderea grasimilor si incetineste procesul de crestere a celulelor ce produc ingrasarea. Autorii studiului au mentionat ca acelasi lucru este valabil si in cazul adultilor". (Libertatea) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
costi |
![]()
|
53 de kile? wow.....
si de ce te tii cind bate vintul (tare) ? ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
La 1,98 oare e bine 150kg. Dupa mult fier mutat de colo-colo.
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bolt: 18 Apr 2005, 11:50 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
lar |
![]()
|
Bolt si eu mut fierul (masina) in fiecare zi de colo-colo, dar nu reusesc frate sa-mi dezvolt musculatura
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
lar |
![]()
|
Au, nu mai scot nici un afurisit de cuvintel. Retractez tot!
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
bolt |
![]()
|
In nici un caz.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
lar |
![]()
|
@steph
OK, nu de alta dar eram curios, mai ales ca ritmul de slabire avea o medie de 11 kg pe saptamana, deci mai mult de 1,5 kg pe zi. |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
costi |
![]()
|
![]() Doamne fereste ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
La mine "cura" merge bine, 4kg in 2 saptamani, deja e alta viata, ma simt mai bine si am mai mult chef de viata. Mai cam inca pe atat, dar deja e mult mai usor dupa prima saptamana. Eu trebuie sa ajung de la 83 la 75 pentru 1.78m.
Partea proasta, intre timp mi-am luat statut de anti-social. Berea cu prietenii s-a inlocuit cu suc, nu mai frecventez intalnirile spontane imediat dupa program, fiind la sala, dar incerc sa ma alatur ceva mai tarziu. In week-end nu mai este timp pentru gratare, fiind prin coclauri pe doua roti. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
costi |
![]()
|
ce-ti trebuia tie slabit n-am inteles;
si 75/1,78 esti prea slab ! Manechin !! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
Poate e tanar omul si atunci e normal sa vrea sa arate ca un manechin.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
75/1.78 e greutatea ideala unde ma simt bine. Facand sport pana acum cetiva ani, nu ma simt bine cu nici un kg in plus.
Oricum de ce imi pare bine este ca ma reusit sa nu mai beau deloc alcool. Later edit: 30 toamne. Tanar? eu spun copt. ![]() This post has been edited by db: 18 Apr 2005, 12:50 |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
costi |
![]()
|
wow... in cazul asta jos palaria... toata stima (greutate/inaltime/virsta)
Nu-mi mai spune de alcool ca si eu sint la cura si am renuntat la bere (chiar sint curios ce influenta a avut). Aici imi e putin neclar. Chiar cu apa minerala nu pot. Ma gindeam ca "una mica" ar mai merge ! Sau nu ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
Daca esti la cura , nu !
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
costi |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:48 |