DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cura de slabire, sau anti "recomandari culinare" ...

Valentine
post 18 Apr 2005, 13:15
Post #61

Old Timer

Group: Members
From: California

QUOTE(db @ 18 Apr 2005, 13:34)
La mine "cura" merge bine, 4kg in 2 saptamani, deja e alta viata, ma simt mai bine si am mai mult chef de viata. Mai cam inca pe atat, dar deja e mult mai usor dupa prima saptamana. Eu trebuie sa ajung de la 83 la 75 pentru 1.78m.
*

Eu sunt exact la fel. De fapt 82 kg la 1.78 Personal ma simt mult mai bine ca la 75. La 75 parca ma sufla vantu'. Acuma nu stiu parca ma simt mai impunator biggrin.gif laugh.gif Oricum am incercat sa ma tin de regim, dar e imposibil. Tot timpul mi se face foame dupa 18,00 biggrin.gif Iar sa ma infometez nu pot tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 18 Apr 2005, 13:22
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti

maninca si tu "prostii" dupa 18, gen salate, fructe....
Usor de zis pt ca si eu am aceiasi probl.

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 18 Apr 2005, 13:24
Post #63

Old Timer

Greu de facut ca nu imi merge frigiderul de ceva timp biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
db
post 18 Apr 2005, 13:28
Post #64

Membru incepator

QUOTE(costi @ 18 Apr 2005, 13:56)
Nu-mi mai spune de alcool ca si eu sint la cura si am renuntat la bere (chiar sint curios ce influenta a avut). Aici imi e putin neclar. Chiar cu apa minerala nu pot. Ma gindeam ca "una mica" ar mai merge !
Sau nu ?
*

In primul week-end am facut si eu abstractie si am luat o bere. Am simtit-o ca pe un regres de 1 zi. Daca in fiecare zi adaugam cate putin la exercitiile fizice, atunci nu am avut putere.
Alcoolul il resimt, in speta berea. C

Dar, cel mai important lucru este miscarea in aer liber, si multa!

--------------------
Renault Megane 2000 Coupe
+
nairam
post 18 Apr 2005, 13:47
Post #65

Posesor de bebelus...

Asa cum spunea Asarban A TRECUT O SAPTAMANA !!!!!!!!!!!!! uraaaa
rezultate: am dat jos cam 2 - 2,5 kg si nu nu o sa capitulez mai tin inca o saptamana .... Pe nevasta am pierdut-o de la dieta din ziua a III-a nasol ca am ramas sa ma lupt sungur cu ciorba, fructele, legumele si carnea fiarta.... dar ... rezist eroic. tongue.gif Cu foamea nu stau rau in sensul ca nu-mi este foame pentru ca mananc destul de bine .... dar pooooffteeeeeeeeessssc 38.gif Am fost cu nevasta in Cora si m-a pus ala necuratu sa trec pe la mezeluri si alimente...... Aproape ne-am certat 10412898.gif ..... pentru ca .........
Si sa sti Costi ca nu am dat drumu la computer pana acum pentru ca sa va tin la curent, nu pentru ca eram prea slabit ci pentru ca am avut alta treaba ..... tongue.gif

Later edit: Eu regimu asta il tin:
Ziua 1: Orice fructe, cu exceptia bananelor.
Ziua 2: Orice vegetale conservate sau crude.
Ziua 3: ciorba de zarzavat si ou.
Ziua 4: Banane si lapte degresat.
Ziua 5: Peste cu rosii.
Ziua 6: Carne de vita si vegetale.
Ziua 7: liber
Si se pare ca da ceva rezultate. De baut sucuri naturale fara zahar sau apa plata... e drept ca duminica am scapt intr-o bere da era liber ....

This post has been edited by nairam: 18 Apr 2005, 14:02

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
costi
post 18 Apr 2005, 14:09
Post #66

Membru autentic

wow felicitari.
Am inceput si eu dar mai simplu: maninc piept de pui cu salata.
Si fructe.
Trebuie insa sa fiu atent ca ultima data cind am slabit am dat ochii peste cap intr-o zi. Noroc ca eram pe scaun cind m-a luat somnul.
Analize rapid, rezultatul calciul si glicemia mici. De la care a fost, nu stiu.
Cel mai greu imi e fara bere. Apa minerala n-are nici un haz.

Nairam te multumesti doar cu o pierdere de 5 kg?
Parca spuneai ceva de 100 Kg ?

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 18 Apr 2005, 14:12
Post #67

Old Timer

Hmm, acuma mi-am dat seama ca eu nu vreau sa pierd cele 82 de kg ale mele, ci vreau sa transform ceva din ele din lipide in proteine biggrin.gif biggrin.gif Bye, bye regim - welcome gym! biggrin.gif

This post has been edited by Valentine: 18 Apr 2005, 14:12

--------------------
Ford Focus 2009

+
costi
post 18 Apr 2005, 14:19
Post #68

Membru autentic

ce bine ar fi; numai ca mai intii tre' sa scapi de lipide si dupa aia sa te rogi de al de sus sa puna masa pe tine
In in acest nobil scop bagi in tine proteine la greu sau mai rau, suplimente nutritive.
Si ai toate sansele sa ajungi de unde ai plecat. Clasicul efect yo-yo. Ufffffff !

This post has been edited by costi: 18 Apr 2005, 14:21

--------------------
DSN/SLZ
+
liviu_lb
post 18 Apr 2005, 14:21
Post #69

Membru incepator

QUOTE(nairam @ 12 Apr 2005, 10:06)
De curand am constatat ca "ma simt foarte greu" de curiozitate m-am urcat pe cantar si (nu s-a rupt, dar) cred ca era stricat arata 104 kg la o inaltime de 1,72 (defect rau cantaru ala)  biggrin.gif , Problema consta in faptul ca dimineata "mananc" doua stacane de cafea, in cursul zilei un covrig, o merdenea, sau ceva asa pe fuga, iar seara cand ajung acasa servesc ceva in genu, un munte de cartofi prajiti, cu o friptana zdravana si 2-3 beri sau 3-4 sprituri sanatoase si curate ..... (vinu este facut de mine din struguri cumparati toamna, tinut in pivnita la tata .... o minunatie.......)  rolleyes.gif , dupa care tusti in pat la TV sau pe fotoliu in fata computerului. In cursul zilei stau cu fundu in masina sau in fata computerului si fac foarte putina miscare.
Ma intreb cati dintr voi se recunosc in acest stil de viata ? Cred ca foarte multi.... "parerea mea" biggrin.gif
Stiu ca Ideal ar fi sa fac ceva miscare, sa merg la o sala, sa alerg, sa urc scarile (locuiesc la et. 9), dar nu prea am timp pentru asa ceva si de ce sa nu recunosc .... imi este si lene .....
Asa ca m-am hotarat, tre sa tin un regim. Am inceput de ieri (luni) si am mancat numai fructe, Marti legume, Miercuri legume si fructe, Joi banane cu lapte degresat, vineri carne de vita , sambata carne de vita, duminica orez. Toate astea timp de 2 saptamani. Bineinteles fara strop de alcool si fara bauturi carbogazoase, dar cafeaua de dimineata merge. biggrin.gif
Nu mi se pare foarte greu de tinut mai ales ca ma simt "plin". Nu tin neaparat sa slabesc ci sa ma mai "curat" un pic inainte de sarbatorile de Paste cand aaaahhhhhh nici nu vreau sa ma gandesc........... biggrin.gif  biggrin.gif
*

Cum faceti fratilor? Si eu am acelasi stil de viata si am doar 65kg la 1,8m.

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
nairam
post 18 Apr 2005, 14:23
Post #70

Posesor de bebelus...

pai nu vreau decat sa ajung "sub 100" ca aveam 104 ... baut si mancat... acum dupa o saptamana am 100 da nu am baut si mancat nimic ianinte de a ma cantari.... mai stau o saptamana si dupa aia fie ce o fi ma apuc de mancat miei ca vorba aia e sezon ......

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
costi
post 18 Apr 2005, 14:24
Post #71

Membru autentic

@ liviu lb

Alt manechin ! smile.gif (no offense)
FERICITULE ! Nici nu stii ce bine iti e!

This post has been edited by costi: 18 Apr 2005, 14:24

--------------------
DSN/SLZ
+
Ant
post 18 Apr 2005, 15:07
Post #72

Utilizator resuscitat

1.82M, 75-76KG - am aceiasi greutate de 4 ani, mananc numai la ore aiurea (se intampla sa mananc si la 1-2 noaptea), fast-food destul de des (deh treburi) , sport (fotbal luni, bowling marti, miercuri baschet, joi bowling, vineri piscina, sambata pescuit biggrin.gif) + sport conjugal smile.gif random. Nu ma deplasez nici pana la paine pe jos, munca nu presupune efort fizic (decat foarte rar cand mai mutam birourile) . Eu ma chinui sa ingras, nu prea am ce cauta aici, nu ?

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
costi
post 18 Apr 2005, 15:10
Post #73

Membru autentic

eu zic sa va faceti topicul vostru de "slabi" intitulat "vreau sa am burta" sau "luati 4 Kg in 7 zile" sau "cure de ingrasare - recomandari culinare"

--------------------
DSN/SLZ
+
steph
post 18 Apr 2005, 15:17
Post #74

Membru autentic

multa lume cu burtica paici ... sa fie oare de la daciile noastre ??? smile.gif)

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
Ake
post 18 Apr 2005, 15:23
Post #75

Morderator

Group: Moderatori

Stai linistit, n-are treaba cu marca masinii. Are legatura doar cu forumul.
1 topic citit = cel putin 50 gr. in plus.
1 post reply = + 10 gr. s.a.m.d......
asta in cazul in care considerati ca in timp ce cititi forumul ati fi putut face jogging smile.gif

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
steph
post 18 Apr 2005, 15:50
Post #76

Membru autentic

dude eu ma chinui si imi fac timp astfel ca de vreo 3 sapt fac in fiecare o tura de casa poporului alergare care are vreo 3 km si am inteles ca daca vrei rezultate tre sa alergi zilnic 10 km ... ce naiba ma sunt gaby szabo??

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
AIX
post 18 Apr 2005, 16:24
Post #77

quite a regular

Da' niste sfaturi de - cum sa scapi de burta, fara sa slabesti si fara sa faci exercitii - n-aveti? blink.gif

--------------------
. . .
+
BOGDAN DSN
post 18 Apr 2005, 16:50
Post #78

Membru autentic

ba da - faci liposuctie - un fel de operatie estetica tongue.gif

--------------------
Toyota Aygo 2006 - masina de servici - fost posesor de DSN
+
tatabobu
post 18 Apr 2005, 16:51
Post #79

membru

Liposuctie! 168.gif 168.gif

Edit: Bogdane, mi-ai luat-o inainte!

This post has been edited by tatabobu: 18 Apr 2005, 16:51

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Valentine
post 18 Apr 2005, 17:38
Post #80

Old Timer

QUOTE(steph @ 18 Apr 2005, 16:50)
dude eu ma chinui si imi fac timp astfel ca de vreo 3 sapt fac in fiecare o tura de casa poporului alergare care are vreo 3 km si am inteles ca daca vrei rezultate tre sa alergi zilnic 10 km ... ce naiba ma sunt gaby szabo??
*

Aia alerga cate 100 km odata biggrin.gif biggrin.gif
Ake daca la fiecare reply si post citit se adauga cate 5, 10 grame, pai costi, marty, eu, georgeb si alti cu mii de posturi trebuia sa fim deja adevarati luptatori de sumo nu? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
costi
post 18 Apr 2005, 18:01
Post #81

Membru autentic

bai ma leshi? ascut radio 21;
auzi la el sumo....
asa incurajezi tu initiativa de a slabi ?

--------------------
DSN/SLZ
+
lar
post 18 Apr 2005, 18:52
Post #82

Agent Smith

QUOTE(liviu_lb @ 18 Apr 2005, 15:21)
Cum faceti fratilor? Si eu am acelasi stil de viata si am doar 65kg la 1,8m.
*

Auzi sefu' da ce varsta ai, ca pana pe la 32 si eu eram la fel, nu se lipea nimic, acum incep sa-mi cam pun problema sad.gif

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
liviu_lb
post 19 Apr 2005, 08:08
Post #83

Membru incepator

QUOTE(lar @ 18 Apr 2005, 19:52)
Auzi sefu' da ce varsta ai, ca pana pe la 32 si eu eram la fel, nu se lipea nimic, acum incep sa-mi cam pun problema sad.gif
*

Haoleu, pai chiar 32 am eu acum. Sa incep deja cura de slabire? smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
lar
post 19 Apr 2005, 08:25
Post #84

Agent Smith

Da, da , normal, pe principiul e mai bine sa previi decat sa tratezi biggrin.gif

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
Lady V.
post 19 Apr 2005, 20:48
Post #85

Membru incepator

Hai ca am ras de m-am stricat cu topicul asta. Mai ales la faza cu mutat fierul din loc in loc...hi,hi. Cat despre barbatii preferati de mine, cu 10 kg peste inaltime arata beton (ma refer la oameni care fac sport...,in principal, desi am vazut si exceptii). Acuma, decat un barbat prea slab, eu una prefer unul mai masiv, sa simt ca sunt protejata, ca am barbat langa mine, nu frate mai mic...ce vrei...chestie de gust (a nu se intelege ca prefer chiar genul sumo! tongue.gif ).De exemplu mie imi plac practicantii de polo.
Cat despre alcool, costi te sfatuiesc sa faci urmatoarea miscare: un pahar de vin alb sec, pe care il poti bea (de 2-3 ori pe saptamana, neaparat insa nu manca nimic dupa el, adica paharul de vin sa inlocuiasca o masa, cea de seara!) ca atare sau diluat cu apa minerala. Nu te lua dupa toti, ca exagerarile in a te abtine se razbuna ca ocaziile de goluri in fotbal. Asa ca...mai bine cumpatare in a-ti oferi putina placere decat abstinenta totala...si nu va ganditi la prostii, de mancare si bautura era vorba tongue.gif .

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - gri perla
You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
+
Sergiu
post 20 Apr 2005, 07:29
Post #86

Membru autentic

From: Timisoara

Lady V., tu de unde stii faza cu vinul? Ai cumva pregatire in domeniu? Daca da, sunt curios de detalii, pentru ca... eu din cate stiu (si probat si pe pielea mea), daca bei vin in locul unei mese, faci cea mai mare greseala!
Ce se intampla: mai intai, alcoolul este absorbit (rapid!), si iti creste glicemia. Pe urma, pancreasul se grabeste sa secrete insulina, lucru pe care il face cu generozitate - scade glicemia sub nivelul normal, de unde senzatia de foame, sete (parca ai mai bea), stare generala de "rau". Eu vinul il beau doar la masa, de preferat la carne (se digera incet si astfel incetineste absorbtia alcoolului), si ce citisem - nu se bea apa la aceeasi masa. Apa cica accelereaza absorbtia alcoolului (nu am testat, dar sunt convins ca cei care au scris asta intr-o carte stiau ei ceva, nu era doar o pura aberatie).
Teoria dupa care slabesc eu (se pare ca inca slabesc) este ca tocmai aceste varfuri ale glicemiei si reactia exagerata a organismului trebuie impiedicate in timpul perioadei de slabire... (si da, cum am zis, mananac fripturi, mananc oua si branza, si din cand in cand cate un vinisor - dar ala e abatere... si nu iau pastile, prafuri sau lichide de slabit - astea sincer mi se par cea mai mare tampenie, nici nu-mi petrec 2 ore pe zi la sala).

Si mai vreau sa va povestesc o chestie simpatica: s-a facut un studiu (pe animale) in care erau hranite ba prea mult, ba prea putin. Prima oara au slabit relativ repede, si in perioada de "bine" s-a depus mai incet. A doua oara au slabit mai lent si mai putin, dar pe urma s-a depus mai mult si mai repede. Si tot asa... Pana s-a ajuns ca abia mai slabeau, iar cand erau bine hranite, se ingrasau "de vis". Asa ca - va rog eu... Mai bine consultati un profesionist cand e vorba de slabit, nu faceti astfel de "cure" de capul vostru.

Acum, desigur eu toate astea le stiu dintr-o singura tabara, iar in cealalta (sau in celelalte) sunt multi, foarte multi. Asa ca nu zic sa ma credeti pe cuvant, dar serios, intrebati un doctor (sau mai multi! numai ca atunci atentie, ca nu o sa mai stiti pe cine sa credeti!).

Spor la slabit!

--------------------
Dacia SupeRNova
+
Valentine
post 25 Apr 2005, 16:44
Post #87

Old Timer

Ma nu stiu cum exact, dar m-am abtinut sa mai mananc dupa 22,00 seara si am mancat numai 2 mese pe zi, si fructe in between.

Concluzia: am ajuns de la 83 la 79 de kile intr-o saptamana tongue.gif Problema e sa nu scad mai mult unsure.gif smile.gif

This post has been edited by Valentine: 25 Apr 2005, 16:44

--------------------
Ford Focus 2009

+
costi
post 25 Apr 2005, 18:16
Post #88

Membru autentic

4 KG intr-o saptamina !
wow; ia-o incet esti la limita!
eu am lasat berea deoparte si maninc doar piept de pui gratar cu salata; incerc sa nu mai maninc dupa 18
s-au dus 2 kg in 7 zile.
D-ne ajuta!

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 25 Apr 2005, 18:24
Post #89

Old Timer

Culmea ca n-am renuntat la prajeli si chiar mananc mai des ca inainte! (desi cantitativ poate un pic mai putin). Bere nu prea am mai baut intr-adevar ...

--------------------
Ford Focus 2009

+
costi
post 25 Apr 2005, 18:36
Post #90

Membru autentic

prajelile e bine sa le scoti asa, in genera.... colesterolul.....
in rest se pare ca berea te umfla ca la balamuc, fir-ar sa fie !

--------------------
DSN/SLZ
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 18:55
Forum Renault