defectiune grava!, in mers sau la relanti scad turatiile sub 600
![]() ![]() ![]() |
defectiune grava!, in mers sau la relanti scad turatiile sub 600
oxigenel_02 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B 64 FTL
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca ai mult nisip in rezervor... asa ca s-a cam infundat pompa de benzina. Pompa asta se afla in rezervor. Iti recomand sa o schimbi cu totul cu 400 lei - dupa ce cureti in prealabil si rezervorul.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
cand am cumparat solenza mea am facut un test la autovit si facea cam la fel cum zici tu.cei de acolo mi au recomandat sa fac o revizie la partea electrica.nu am mers nici acuma .dupa 2 ani,dar parca si a revenit singura
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
oxigenel_02 |
![]()
|
de curatat nu am sanse? ca momentan nu dispun de bani pentru schimburi
![]() |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B 64 FTL
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
daca la relantiu iti scade sub 600 ture atunci curata corpul clapeta...eu am patit la fel cu el...acum merge ok
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
oxigenel_02 |
![]()
|
o sa incerc maine sa curat corpul clapeta, asta stiu cum.
nu stiu cum sa procedez la pompa de benzina, asta poate fi curatata, se poate desface?? am cautat pe forum dar nu am gasit exact; sau poate nu am cautat bine mersi de indrumari |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B 64 FTL
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal nu am reusit sa desfac cum trebuie pompa de benzina ca sa curat acea sita. Teoretic se schimba cu totul.
La mine era curat pe fundul rezervorului asa ca nu avea sens sa ma chinui sa mai desfac si pompa. Te orientezi si tu daca e gunoi acolo sau nu. Era un topic la TUTORIALE - scris de klaus - in care explica cum se desface pompa de benzina. Eventual urmezi pasii... dar grija ca sa o lipesti cum trebuie la loc. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
oxigenel_02 |
![]()
|
am curatat corpul clapeta si am schimbat si bujiile, ma gandesc ca o fi de la aprindere.
maine o sa o testez, azi am vazut ca nu mai face, dar vreau sa vad cum se comporta la temperatura de dimineata. la pompa de benzina nu cred ca o sa ma bag, am auzit ca este destul de greu! mersi inca o data This post has been edited by oxigenel_02: 22 Feb 2010, 18:11 |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B 64 FTL
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Lasa pompa de benzina ...
i96nds mai avea putin si zicea ca ai ciment cu tot cu caramida in rezervor si s-a facut un perete peste care nu trece benzina... ![]() Ia in calcul si bobina de inductie.Am patit acelasi simptom ca tine si acum si-a revenit...Am curatat mufele bobinelor si le-am data cu spray contact. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
jas razi tu dar nu este de ras .eu era sa o patesc rau dinn aceasta cauza.am mai scris pa aici povestea , asa ca nu o mai reiau.e mai simpla varianta ta dar daca nu va da rezultate tot la pompa de benzina o sa ajunga.eu am gasit la mine in pompa de benzina , pe sitele ei , numai ruina si nu mai tragea normal nu mai avea putere motorul.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
desfa pompa si se poate desface si capacu ala ca sa cureti filtru ....
nu e mare lucru.....si e cel mai sigur ca e filtru acela problema. am avut la fel ca si tine.... si nu o tine asa ca poate slabesti pompa si atunci va trebuii sa cumperi alta....asa scapi doar sa cumperi un spray de curatat franele si scoti sita aia din pompa ....se curata bine cu sprayul si bim bam bum pui la loc tot ... mai ziceau pe ici colo ca daca desfaci pompa trebuie sa schimbi surubul si garnitura.... eu am desfacut pompa de 5 ori si de 2 ori mi-a iesit si garnitura....si nu e nici o problema....pui la loc tot si strangi bine bine si gata. |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:59 |