Dati flash-uri cand sunt radare pe sensul opus ?, Ar fi bine sa stim pe ce procent contam.
![]() ![]() ![]() |
Dati flash-uri cand sunt radare pe sensul opus ?, Ar fi bine sa stim pe ce procent contam.
ATM |
![]()
|
||
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|||
DeDeRa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 16 August 11 ![]() |
De acord cu domnu' de mai sus.
|
--------------------
SsangYyong
Kyron
2008
|
|
drone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 February 05 ![]() |
Aproape 97% au zis ca da.
Hmmmm ... de la Bz la B si retur daca fac 3!!!! |
--------------------
Dacia
Logan & Logan
2005 & 2006 Viata e complexa si plina de aspecte!
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Deobicei dau flashuri 1-2 km dupa ce am trecut de radar... Sunt multi care se plang ca metoda asta "nu merge", dar ei nici macar nu se obosesc sa dea la randul lor... Si cu statiile la fel, noroc de tiristi ca se anunta intre ei, ca altfel ar fi liniste, ca smecherii cu TDI inzorzonat si statie de 40W nu-si uzeaza microfonul si corzile vocale cand trec pe langa un echipaj sa dea de stire...
|
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Eu dau flashuri, dar doar celor cu masini incepand de la trabant pana pe la renault megane restu sa fie sanatosi ca alearga ca nebunii si ei nu se obosesc sa dea flashuri cand trec pe langa un radar. Oricum de vreo jumatate de an am vazut ca din ce in ce numarul celor care dau flashuri cand este radar a scazut foarte mult, inainte din 10 masini 8 iti dadeau flashuri acum din 10 masini daca iti mai dau una sau doua.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
era radar odata in ciorogarla si nu a dat nimeni flash
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
merlicit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 April 12 ![]() |
In mare parte din timp dau flash-uri, dar imi mai scapa uneori. Se pare ca e un obicei din ce in ce mai putin folosit, dar se inmultesc claxoanele de la semafor in secunda cand s-a facut verde.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2006 sedan
|
|
BugaMarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 April 12 ![]() |
comparativ cu statiile flashurile sunt mult mai eficiente daca exista in trafic acea "prietenie" sau mai bine asa zisul ajutor reciproc. prin flashuri am fost scapat de foarte multe ori. cu statia ... mai rarut.
off: ce misto e sa stai intre tiruri , veneam pe valea oltului erau 2 tiruri de la aceeasi firma le depasesc dupa care intru intr`un sat , astia mergeau constant 90-100 , eu mergeam relativ tare in afara satelor iar in sate mergeam cam 60 maxim 70 ... nu aveam statie , detector, nimic ... si o amenda nu mi-ar fi fost buna , ma prind astia din urma ma depaseste primul dupa care iar l-am depasit eu , s-a intamplat de 2 ori , dar totodata a doua oara cand am fost la mijloc am vrut sa depasesc si nu m-a lasat cel din fata iar cel din spate ma impingea din spate drept ptr care am mers constant ca ei 100 lejer fara frica , incetineau ei incetineam si eu tot si tot asa , iar cand am intrat pe A1 mi-au dat flash si "goarna daia nebuna" sa o tai dintre ei si asa am facut. |
--------------------
Dacia
Berlina
1989
- B 19 MZK
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Si.....se mai vedeau frunzele la morcov ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca le dezgropai din gramada de cacao
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da dau inca flashuri
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ieri, un flashuitor m-a scapat de amenda. Sar'mina!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Nu stiu altii cum sunt dar mi s-a intamplat sa dau flash la masina caraliilor
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si mie. Intr-o seara... am trecut pe langa un logan "undercover", fara inscriptii pe care era radar. Din fata venea o masina, nu mi-am dat seama ce masina e... era intuneric. Am dat flash... si am primit inapoi un flash scurt... din giorifare
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pe aici sistemul de flashuri functioneaza vad inca bine, inclusiv duba jandarmeriei mi-a dat flashuri ca e radarul...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
QUOTE Am dat flash... si am primit inapoi un flash scurt... din giorifare icon_mrgreen.gif . Si continuarea?!? Ce s-a mai intamplat? |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Da, intotdeauna cand vad radar da, dau flash-uri.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
da, inca mai dau flash`uri
![]() ![]() This post has been edited by claudyyu89: 14 May 2012, 15:33 |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu nu dau flashuri la cei cu troace cu numar de BG.
Si daca ma intebati cum imi dau seama de la distanta ca au nr de BG, va raspund ca e foarte simplu, daca vad o masina de 15-20 de ani care merge intr-o rână, are un singur far aprins si ala bate prin pomi, e clar, e troaca de BG!!! |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acum mi-a venit ideea. Sa le dau flashuri celor cu peemfee oriunde-i itilnesc. Mai merg si ei 2-3 km potoliti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cand primesc (ieri, de ex., ca am mers cam tare pe Bacau-Bv, si mi-a prins bine
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am ajuns să primesc/dau flashuri și pe pasajul basarab
![]() S-au prins milițienii că se merge tare (eu bag 90-100, atunci când se poate) și ne așteaptă la coborâre, spre Cotroceni. This post has been edited by Markos: 19 May 2012, 19:47 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Nu e corect. Pasajul nu e in localitate, e pe deasupra ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
C@talin |
![]()
|
pai si te distrezi pe pod da mai moale la coborare
![]() 20 May 2012, 10:13: QUOTE(leinad @ 14 May 2012, 19:58) Eu nu dau flashuri la cei cu troace cu numar de BG. Si daca ma intebati cum imi dau seama de la distanta ca au nr de BG, va raspund ca e foarte simplu, daca vad o masina de 15-20 de ani care merge intr-o rână, are un singur far aprins si ala bate prin pomi, e clar, e troaca de BG!!! sa nu-l confuzi totusi cu filip ![]() This post has been edited by C@talin: 20 May 2012, 09:13 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Da. Totusi ma enerveaza idiotii care, vazand flash-urile, franeaza brusc si merg cu 40 in zone unde limita superioara este 100. Asta dovedeste ca multi soferi nu au nici cele mai elementare notiuni de legislatie rutiera. Cum il vad pe 'Garcea' le cade inima in chiloti.
This post has been edited by hash: 15 Jun 2012, 21:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ii consider mai enervanti pe aia care dau flash, dar radarul masoara sensul lor, nu al meu
![]() Sau flash si masina de politie e goala. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vicelord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 11 ![]() |
Si eu dau flash-uri si mi se pare absoul normal.
regards |
--------------------
Daewoo Opel
Tico Corsa C
SL 1999 Club 2001
|
|
claudiuploiesti |
![]()
|
Un roman din Romania Group: Members Posts: 101 Joined: 22 December 12 From: Ploiesti ![]() |
Dau flash intotdeauna indiferent de masina pe care o conduc eu sau cei carora le dau flash.
Ma gandesc ca poate unii dintre cei care se grabesc chiar au vreo problema grava de rezolvat si atunci chiar le prinde bine sa evite una in plus (oprire , amenda , etc) Stiu ca unii merg aiurea si exagerat de tare doar pt ca au mania vitezei. E treaba lor si daca ii pot avertiza , o fac oricum.In felul acesta poate vor merge mai incet. |
--------------------
dacia 1310 TX
break
1988 / 4 viteze
- o dacie break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |