Schimbare bec far .Un cosmar?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bec far .Un cosmar?
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu stiu daca mai e de actualitate, dar vedeti ca, in vreme ce schimbatul becului din far se face usor, mai trebuie sa le reglati din nou - si pentru asta va trebuie instrumentul acela din service.
Foarte fericit mi-am schimbat becurile (m-a mancat undeva), dupa care sa observ ca luminam perfect toate musuroaiele, pana la max. 5m in fata masinii (nu mai mult). |
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce trebuie reglat? becul sau farul?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bleumineral |
![]()
|
Român și neștiutor Group: Members Posts: 168 Joined: 2 May 09 ![]() |
QUOTE(hash @ 22 Sep 2012, 02:24) Nu stiu daca mai e de actualitate, dar vedeti ca, in vreme ce schimbatul becului din far se face usor, mai trebuie sa le reglati din nou - si pentru asta va trebuie instrumentul acela din service. Foarte fericit mi-am schimbat becurile (m-a mancat undeva), dupa care sa observ ca luminam perfect toate musuroaiele, pana la max. 5m in fata masinii (nu mai mult). Eu sunt ferm convins că nu le-ai pus cum trebuie. Becurile au un pinten care nu permit montarea lor greșită, dar se mai greșește. Eu am schimbat becurile de far de vreo 3-4 ori și nu au fost probleme. Sigur nu este nevoie de reglajul farului la schimbarea becului. This post has been edited by bleumineral: 22 Sep 2012, 13:26 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi gpl
2007 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:30 |