Perspectiva de viata
![]() ![]() ![]() |
Perspectiva de viata
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Traiesc ca sa strang bani pentru Dacie si sa ma joc pe calculator. Macar sunt onest.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu traiesc stresat. Nu am mai fost cu adevarat relaxat de multi ani. E najpa
![]() This post has been edited by kog: 28 Feb 2010, 14:33 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
@Kog - nu e bine sa fii stresat, grijile excesive nu rezolva nimic. Eu daca pot lasa ceva de azi pe maine, il las, cine stie, poate poimaine nu mai e nevoie sa fac nimic.
![]() This post has been edited by Filip: 28 Feb 2010, 14:36 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
QUOTE(radian @ 28 Feb 2010, 14:09) Ori ma scufunzi, ori te referi la piua.ro pe care eu il vizitez uneori ca arheolog, dar nu am participat la nimic ce e acolo. Studiez doar o "civilizatie" demult apusa. ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
exact ca f multi dintre noi
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Filip @ 28 Feb 2010, 14:35) @Kog - nu e bine sa fii stresat, grijile excesive nu rezolva nimic. Eu daca pot lasa ceva de azi pe maine, il las, cine stie, poate poimaine nu mai e nevoie sa fac nimic. ![]() pai fac si eu de multe ori asta si chiar merge, poimaine nu mai e nevoie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(fost membru @ 28 Feb 2010, 14:36) Ori ma scufunzi... Probabil te-am confundat, scuze. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca de multe ori ma intreb asa, la modul abstract.. pentru ce?
Adica eu ma uit asa din avion si vad un mare nimic cu niste planete, stele, presarate prin nimic, si pe o planeta mica al dracu prin comparatie, exista un musuroi de vietati cu o gramada de probleme pe capu lor cu frecusul scolii, o femeie, o cariera, o familie, si alte detalii de genul. Si eu atunci stau si ma gandesc.. care e scopul in viata? Unii ar zice sa se distreze, sa faca banu gros, etc. Parerea mea: in viata, ca un ideal este sa realizezi ceva (nu neaparat de unul singur) ceva util omenirii. Ceva care sa ramana in urma ta in afara de un nume sters pe un mormant. Putini reusesc, dar asta nu ma impiedica sa am si eu astfel de idealuri. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai stiu cine spunea:
Mananca, bea, fumeaza si f*te....... Astea's placerile vietii.... Sau Cu ce ramai in viata? ": ramai cu ce bagi in gura si ce tragi pe p**a"... Dar astea erau valabile 100% atunci cand era singur. De la o vreme prioritatile s-au cam schimbat Personal nu cred ca am sa inventez cine stie ce mare chestie vreun leac la vreo boala sau cine stie ce chestie minunata ce va salva omenirea... Tot ce sper este ca piticania mea (copilu) sa ajunga un pic mai sus decat apogeul meu (prezent sau viitor)... This post has been edited by nairam: 1 Mar 2010, 21:28 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi dupa mine ar fi toti morti, mai pun eu si vreo cateva mii de bucati d-alea de le trimite MihaiD la alergat
![]() AIA viata! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
-Beni- |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 February 10 ![]() |
Vorba lui Asi... micile bucurii ale vietii nu par a fi scopuri puternice de viata.
Nairam, chiar crezi ca poti sa fi fericit reproducandu-te si fumand? Filip, tu esti fericit cu viata pe care o ai? Multi au spus ca viata este un dar iar pentru asta trebuie traita. E ca si cum ai primi un mercedes iar donatorul ar disparea imediat. Trebuie sa fi primit cu un scop masina aia, nu? Trebuie sa stii pe unde va trebui sa mergi cu ea, si in final, te intereseaza sa stii de ce ai primit-o. Cam asa vad si problematica vietii. Nu e de ajuns sa o primesti. Trebuie sa stii mai departe ce ai de facut cu ea. Sa mananci, sa castigi bani si sa ai o sotie, sunt lucruri care iti definesc scopul vietii? Dar ce te faci cand nu le ai pe astea? Asi, ce anume util omenirii crezi ca am putea realiza fiecare, de la saracul care nu-si permite o masina, pana la cel care conduce companii? PS. N-am patit nimic. Sunt intrebari la care chiar vreau sa gasim raspuns. In ce ma priveste, o duc bine atat financiar cat si sufleteste. Insa imi dau seama ca viata nu se rezuma la atat. |
--------------------
Seat
Toledo
1997
- M2784052UT
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In romanica nu-ti trebuie curaj ca sa te sinucizi, iti trebuie curaj ca sa traiesti.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(-Beni- @ 9 Apr 2010, 11:59) Pai nu prea o duci bine sufleteste... Incepe de acolo, parerea mea. Pare ciudat, dar chiar trebuie sa fii atent la ce iti place tie sa faci, si ce te face pe tine multumit, nu poti sa zici "o duc bine sufleteste", conform diagramei de cuplu putere de la motorul de 65 de cai. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Recomanda si el din experienta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(-Beni- @ 9 Apr 2010, 11:59) Vorba lui Asi... micile bucurii ale vietii nu par a fi scopuri puternice de viata. Nairam, chiar crezi ca poti sa fi fericit reproducandu-te si fumand? Filip, tu esti fericit cu viata pe care o ai? Multi au spus ca viata este un dar iar pentru asta trebuie traita. E ca si cum ai primi un mercedes iar donatorul ar disparea imediat. Trebuie sa fi primit cu un scop masina aia, nu? Trebuie sa stii pe unde va trebui sa mergi cu ea, si in final, te intereseaza sa stii de ce ai primit-o. Cam asa vad si problematica vietii. Nu e de ajuns sa o primesti. Trebuie sa stii mai departe ce ai de facut cu ea. Sa mananci, sa castigi bani si sa ai o sotie, sunt lucruri care iti definesc scopul vietii? Dar ce te faci cand nu le ai pe astea? Asi, ce anume util omenirii crezi ca am putea realiza fiecare, de la saracul care nu-si permite o masina, pana la cel care conduce companii? PS. N-am patit nimic. Sunt intrebari la care chiar vreau sa gasim raspuns. In ce ma priveste, o duc bine atat financiar cat si sufleteste. Insa imi dau seama ca viata nu se rezuma la atat. colegu treaba nu e buna cu tine ![]() 1. "E ca si cum ai primi un mercedes iar donatorul ar disparea imediat". - nu ai parinti? in religie iar sunt sanse sa gasesti un raspuns (religie, nu popi) 2. "Trebuie sa fi primit cu un scop masina aia, nu? Trebuie sa stii pe unde va trebui sa mergi cu ea, si in final, te intereseaza sa stii de ce ai primit-o." - pai daca-ti dau o masina si-ti impun pe unde sa mergi si ce sa faci cu ea strict, nu-i asa ca te superi si spui ca asta este dictatura? ![]() ![]() 3. "Sa mananci, sa castigi bani si sa ai o sotie, sunt lucruri care iti definesc scopul vietii? Dar ce te faci cand nu le ai pe astea?"- raspunsul difera de la om la om. unii considera ca scopul lor este sa-si traiasca viata simplu, luand lucrurile asa cum sunt. ca exemplu taranii autentici care vorbesc cu animalele, care se bucura de un copac inflorit, de un cer senin etc. altii traiesc doar ca sa adune bani, avere, altii traiesc doar pentru putere (cat mai multa si cat mai multe medalii si functii). mai sunt o categorie de oameni care traiesc pentru ceilalti, care pun binele celorlalti deasupra binelui personal. si mai este o categorie care declara ca scopul vietii lor este sa slujeasca divinitatea (calugarii, preotii etc). foarte bineinteles ca mai sunt categorii. depinde numai de tine sa te situezi intr-o anumita categorie (in functie de simtamintele si mintea ta) sau sa creezi alta noua ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
Cum era cu scopul in viata, un pom, o casa, un copil, care stie mai exact sa ma completeze.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
o suta, doua, trei ..................................de cimitirita.
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ti se pare ca ti-ai indeplinit toate scopurile in viata?
Du-te ajuta un batran, fa un copil sa zambeasca, sau du-te pe un varf de munte si uita-te la iarba cum creste. Un citat aproximativ (foarte aproximativ) de la japonezi spune ceva de genul: "Ai atins fericirea atunci cand poti sa savurezi ceaiul dintr-o ceasca goala" (revin, foarte aproximativ citatul). In loc sa-ti pierzi timpul analizand viata, fa ceva cu ea... Orice, nu toti trebuie sa aparem in urmatorul manual de istorie. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
kog |
![]()
|
intr-o tara de kkt, o viata la fel. Merge?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 9 Apr 2010, 13:26) De ce oare ce anume? De ce exista spor negativ sau de ce urmaresc bancile? |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 9 Apr 2010, 13:12) Un citat aproximativ (foarte aproximativ) de la japonezi spune ceva de genul: "Ai atins fericirea atunci cand poti sa savurezi ceaiul dintr-o ceasca goala" (revin, foarte aproximativ citatul). Suna bine ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
nu musai, ca sa ai visuri erotice cu Nuti, trebuie sa fi experimentat macar o data abtitudinele doamnei ministru.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu face azi ce poti lasa pe maine.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:47 |