Noi accesorii pt. LGN
![]() ![]() ![]() |
Noi accesorii pt. LGN
logany |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 8 December 04 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
prestige
2008/1,6/16V/110 CP
- BR-64-xxx logan ambition 2005/1,6/90 CP
|
|||
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 25 Jun 2005, 16:25) Revin cu noutati proaspete: acum am cumparat o tavita pentru porbagaj Logan - din Selgros Brasov (dar cred ca se gaseste in toate magazinele Selgros din tara la raionul auto) - se potriveste perfect 100x90 cm. Pret 330.000 lei. Belea sa innebunesc ca eu am masurat podeaua la portabagajul Loganului meu si cu 3 rulete diferite, tot 100x100cm imi iese. Cum naiba se potriveste perfect, ca mie imi da ca raman 10cm undeva degeaba. Sau spatiul ala pe tine nu te deranjeaza ? Din poza se pare ca ai pus "metrul pe metru" in lat si pe adancime ai lasat gaura undeva sus.![]() Atasez si neste poze ... scuzati calitatea dar sunt facute cu telefonul. P.S. De cand caut eu asa ceva ... iar pretul mi se pare super ![]() M-am dus si eu special sa ma uit prin supermarketuri si l-am gasit si in Buc cu ~280K.Materialul este un fel de polistiren expandat (moale de tot, mult mai slab decat tavita speciala de Logan din Vitan de 500K), dar imi place ca e negru, tavita speciala (cea vestita) nu am gasit decat gri deschis - bleah. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
logany |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 8 December 04 From: Braila ![]() |
acu 2 zile la reprezentanta in Braila ,am luat tavita special pentru logan din fibra de sticla , e super ,ca are si orificii pentru a pune elastice ca sa fixezi bagajul ,pretul cam...
![]() |
--------------------
renault megane
prestige
2008/1,6/16V/110 CP
- BR-64-xxx logan ambition 2005/1,6/90 CP
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Inca o poza cu compartimentul pentru portbagajul logan T(a)VA PIC_0058.JPG ( Size: 40.8k )
Number of downloads: 978
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In locurile arătate de mine cu săgeți, se freaca de vopsea și se zgârâie vopseaua. Trebuie montat ceva din cauciuc.
PIC_0058.png ( Size: 335.67k ) Number of downloads: 898 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
IRONICK,musicall de unde ati cumpart tavita si cat ati dat pe ea?????
This post has been edited by silverone_82: 6 Nov 2005, 23:27 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am luat si eu tavita originala de la AMG, 150 RON. Intra perfect si are un bandou de cauciuc pe marginea de la deschiderea portbagajului. Are si inele pe care se poate fixa probabil o plasa de amarare. Doar ca exeriorul tavii nu e finisat si m-am ales cu niste aschii de fibra infipte in palma.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Stie cineva daca gasesc portbagaj de pavilion(box) pe la hipermarketuri sau la Praktiker? Merci!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee cat costa "radarul de recul" din oferta dacia? Am sunat la AMG si Cobalcescu si nimeni nu stie nimic. La AMB a trebuit sa-i explic eu omului ce-i ala si ca exista...
http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/acc...r-de-recul/view |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 11 Nov 2005, 13:50) Are cineva idee cat costa "radarul de recul" din oferta dacia? Am sunat la AMG si Cobalcescu si nimeni nu stie nimic. La AMB a trebuit sa-i explic eu omului ce-i ala si ca exista... http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/acc...r-de-recul/view ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BAB @ 12 Nov 2005, 21:49) ![]() ![]() A, nu asta-i problema, ca le-am explicat eu ce-i ala ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
narcis_epm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 May 05 ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 12 Nov 2005, 21:42) A, nu asta-i problema, ca le-am explicat eu ce-i ala ![]() Chiar nu a aflat nimeni pana acum cat costa senzorul de parcare, si eventual cat de bun este ? Ca si pe mine m-ar interesa asa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- BZ-xx-XTC
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(narcis_epm @ 21 Dec 2005, 17:35) Chiar nu a aflat nimeni pana acum cat costa senzorul de parcare, si eventual cat de bun este ? Ca si pe mine m-ar interesa asa ceva. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14339&hl= |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la tava de porbagaj, am luat de plastic una de cca 2 ani, era atunci 50 de lei, este oka, mai avantajoasa decat mocheta ca se curata rapid, daca iti curge ceva in porbagaj nu te pomenesti prin toata masina cu lichidul.
|
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:33 |