Moto Taxi
![]() ![]() ![]() |
Moto Taxi
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ma, e ok ideea, mai ales in sezonu cald, prefer oricand un motor in detrimentul unui turism, dar inca nu suntem destul de civilizati in trafic, si ca oameni, pentru asa ceva
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ok, restu' de probleme sa zicem ca sunt rezolvabile.
Mai putin astea doua. QUOTE(vis-a-vis @ 1 Mar 2010, 10:23) ![]() Dupa ce criterii? care au scapat pe jos mai mult de doi pasageri sunt dati afara? Ca la un interviu de angajare multi oameni par ok. QUOTE(vis-a-vis @ 1 Mar 2010, 10:23) Asta e fatalism. Dar si in masina daca-l pui cine stie pe unde poate sa-ti sara-n cap si sa mori. Laptopul in pui in rucsac special sau in cobur. Si cand bei apa poti s-o mierlesti... Ma refeream strict la accidentele usoare, in care o masina se alege cu o aripa putin indoita, si nervi din partea proprietarilor. Si care chiar se intampla suficient de des, incat sa le iei in calcul. Daca sunt in masina intr-un asemenea caz, laptopul pica de pe bancheta intre scaune, si gata. Eu ma dau jos din masina, le urez la ambii succesuri, si mi-am vazut de viata. Daca se intampla acelasi accident pe motor, injur fara sa ma repet o bucata considerabila de timp, ca mi-am infipt genunchiul/cotul in asfalt, dupa care schiopatez o saptamana. Nu mi-oi lua tot setul de protectii ca sa ma sui intr-un taxi. Acu' e drept, in urbea voastra minunata, as ajunge la lucru in jumate din timp fata de un taxi normal. Pe aici nu-i chiar asa tragedie, ca sa-mi pun problema de alternative. Si oricum, nu stiu cati motociclisti ar lua pe oricine in spate... De cate ori am auzit "da-o naibii' de vita incaltata, eu luam curba la dreapta, si ea se inclina spre stanga, ca-i era frica sa pice." Si de, le plimbau ca sa le ... , nu ca sa le intinda bonu' la destinatie ![]() This post has been edited by bucatzel: 1 Mar 2010, 10:49 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai le dai niste teste, mergi pasager cu ei, sau ai om special angajat pentru asa ceva. Sunt destui motociclisti mai ales peste 30 de ani care merg de placere, nu ca la curse.
Intradevar, mersul cu pasager e mai complicat, dar poti face un instructaj inainte. Daca mergi lejer, nu e asa grav ce face pasagerul in spate. La orice accident, da... e nasoala treaba pe 2 roti. Asta e,nu iti poate da nimeni vreo asigurare ca nu patesti nimic. This post has been edited by vis-a-vis: 1 Mar 2010, 20:35 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Daca nu te-ai gandit sa faci ceva serios in sensul modificarii legii, restul discutiilor pe marginea oportunitatii taxiurilor pe 2 roti sunt degeaba
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu se stie ce ofera viitorul.
1 Mar 2010, 20:36: Tinand cont ca 50% din votanti ar fi curiosi macar sa vada cum e, se pare ca s-ar aduna de-o mamaliga cu braza. This post has been edited by vis-a-vis: 1 Mar 2010, 20:36 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, tu esti normal? Taxi cu motoru-n Bucuresti?
![]() Pai ma. Pe mine ma ruga un taximetrist sa ma dau jos si sa-l ajut sa-l bata pe unu' care aruncase cu punga plina in masina lui, asta dupa ce era sa-l calce pe trecerea de la Gara. Iar altul c-o dacie 1300, mai avea nitel si-i scotea segmentii prin toba numai ca sa-l faca pe unu' cu un audi, pe podu' Grant. Cand a vazut ca nu se poate a inceput sa-si rupa parul de pe cap si de pe piept ca de ce nu i-a dat si lui Dumnezeu o masina buna, ca praf il facea p-ala. Un prieten, acum cativa ani, s-a dus sa conduca pe cineva la aeroport. Cand s-a intors, taximetristul cu care mergea a facut o depasire pe contrasens, pe DN1, si l-a omorat pe loc. Acum ar fi avut 37 de ani. Io nu mai merg cu ei de ani buni. Fac cu schimbu' cu un prieten. Cand are el paranghelie ma duc si-l iau chiar si la 4 dimineata. Cand am eu ma ia el. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bine, tie ti-e frica si de caini, e de-nteles
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Te-ai sui tu cu toti necunoscutii pe motor?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Probabil ca nu. Dar nu asta era ideea, ci de o firma serioasa de moto-taxiuri asa cum sunt alea din Franta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Din pacate nu merg singure. Iar motoarele, daca circula regulamentar n-o sa-si dovedeasca utilitatea. Abia te strecori cu bicicleta. Acolo probabil ca sunt luate din placerea de a merge pe motor.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cred ca la noi are merge o cursa rapida interurbana, cum sunt maxi-taxiurile...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
http://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/uber...sage-29603.html
Aștept cu interes! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
l-a lovit foamea pe visu si mai vrea sa faca de-o shaorma.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:06 |