DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recuperare bani asigurare.

slaiciprian
post 22 Feb 2010, 13:10
Post #1

Membru

Group: Members
From: Botosani

Astazi imi expira polita rca. Nu am vrut sa o mai innoiesc, vreau sa duc masina la dezmembrat pentru cupon, pe care sa-l valorific daca gasesc client. Din pacate asta noapte am avut un deces in familie, asa ca in urmatoarele 2-3 zile am nevoie de masina. Daca platesc azi asigurarea si dupa ce nu mai am nevoie de ea, o duc si iau foaia de radiere, pot recupera banii pe acea periada ramasa neutilizata din polita rca? Cred ca am sa fac rca la bcr, a iesit cel mai mic tarif, sub 1.5 milioane. Se poate sa intampin probleme la recuperarea banilor la ei sau la altii?

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 22 Feb 2010, 13:17
Post #2

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

In primul rand: condoleante!
Am unele nedumeriri referitor la tarif dar nu acesta este subiectul.
Da, poti recupera echivalentul perioadei in care nu ai utilizat RCA, in situatia vanzarii sau dezmembrarii.
In ambele situatii, trebuie sa faci dovada cu copii ale documentelor respective, din care sa rezulte redierea, respectiv casarea/distrugerea.

La societatea unde inchei asigurarea, ar fi bine sa te informezi exact in legatura cu documente necesare deoarece exista unele diferente in cutumele locale, referitor la detalii (ce stampile, ce semnaturi, etc.).

Nota:
Imi permit sa recomand ca daca ruda este apropiata si te simti puternic afectat de deces sa rogi un prieten sa conduca in locul tau.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
slaiciprian
post 22 Feb 2010, 21:29
Post #3

Membru

From: Botosani

am facut asigurarea, dacie, botosani,40 ani, fara antecedente, 147 lei pe 6 luni. bcr asigurari.

am fost nemultumit ca nu au vrut sa ma treaca utilizator, cica eu nu am nici o treaba sa primesc bonus/malus, chiar daca sunt utilizatorul masinii, am si procura care atesta acest lucru. probabil tot o lege facuta la repezeala, pe genunchi, care uita anumite situatii.

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
bygy007
post 22 Feb 2010, 23:34
Post #4

Membru autentic

From: BUCURESTI

da poti recupera banii , eu personal am facut asta , te duci cu actele de la casare (remat ) dar la un sediu al firmei de asigurari la care ai facut asigurarea si in maxim 2 saptamini ai banii

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
MicDeStatura
post 3 Mar 2010, 02:45
Post #5

Membru incepator

From: Bucuresti

Inca un raspuns pozitiv si de la mine, banii se recupereaza fara probleme, eu spre exemplu am recuperat diferenta de luni ramase din momentul instrainarii autoturismului (vanzare) pana la expirarea rca-ului.

Bafta!

--------------------
Renault R19 '91 1.4 GTR C3J - HN 885 D
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 15:36
Forum Renault