Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
![]() ![]() ![]() |
Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
cristi_xp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Este acelasi soft
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Hai ca devine interesant ....
Pai atunci de unde provine softul DimSport ? |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
'E' 2 in Pitesti.
Nu e soft DimSport, e o harta care se afla in posesia mai multor firme/persoane care o pot scrie. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Ma intere softu ala ce l-a pus Dsign...din cate zicea el...ar fi cel mai bun
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(Codrin @ 29 Aug 2006, 00:38) 'E' 2 in Pitesti. Nu e soft DimSport, e o harta care se afla in posesia mai multor firme/persoane care o pot scrie. Pai bun, dar ce imi garanteaza mie ca acea harta modificata e facauta cum trebuie? Aici nu e vorba de o piesa mica, e vorba de motor. OK, se castiga ceva cai cu diversele harti ce circula, dar care creste puterea fara sa strice motorul? |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
cred ca o sa se inghesuie colegii de forum sa faca studii comparative pt tine in care sa ruleze doua motoare vreo 200 000 km in conditii similare, unul cu un soft, altul cu celalalt, dupa care sa le desfaca si sa analizeze gradul de uzura al fiecaruia, apoi sa-ti dea raspunsul la intrebarea de mai sus.
This post has been edited by -Scorpio-: 29 Aug 2006, 20:20 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Octav |
![]()
|
Softul de la Pitesti e un soft de Renault ORIGINAL ( se vede si pe tester sau laptop cand il instaleaza) , iar cel de la DimSport este un soft preparat de romani (s-a modificat tot vreun soft de Renault ,cu alte caracteristici , ca doar n-o fi de BMW...) . Ca performante si/sau diferente nu stiu sa va dau detalii , dar o sa aflam in curand!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
Intrebare. Daca schimbi softul si ai intrat in perioada cu garantie extinsa , ce pierzi din garantie?
|
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
cred ca garantia la partea electrica si la motor.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Cam off topic sa intreb si eu ceva
Are ceva daca pe la 90-100 km/h dai din a 5a in a 3a,varumiu zicea ca s-ar putea rupe cureaua de distributie...sincer daca dai a 4a,n-ai nici un sprint... ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
nu se pierde nici o garantie deoarece softul este indetectabil acest raspuns l-am primit de la un mecanic care se ocupa de garantii la dacia.............
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Pai si ce ...nu se observa ca altii parametri sunt diferiti de cei standard?
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Are ceva daca pe la 90-100 km/h dai din a 5a in a 3a,varumiu zicea ca s-ar putea rupe cureaua de distributie...sincer daca dai a 4a,n-ai nici un sprint...
Nu cred ca are nimic. Nevasta-mea a dat a 2-a la 90, chiar cand masina avea doar 300 km facuti si era in rodaj ![]() Nu stiu daca e bine sau ajuta la ceva, dar eu cand fac manevre din astea turez motoru pe la 3-4000 inainte sa iau piciorul de pe ambreiaj. This post has been edited by testike: 31 Aug 2006, 07:47 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
S-ar putea sa-ti caraie cutia, cum mi-a facut mie odata, tot la manevra asta! De ce, nu stiu!
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
Uitati ce "oferta" de tuning prin reprogramare am primit de la TEHNOMAP (un preparator agreat de Renault in trecut, ale carui reusite au fost cunosute in pecial prin kiturile pt Renault Alpine). Reiau mai jos, asa cum am reusit si eu, o parte a tabelului transmis de ei. CP ai masinii sunt masurati pe banc "inainte" si "dupa" reprogramare. Nu va legati neaparat de pret, ci spuneti-mi ce opinie aveti in legatura cu castigurile anuntate: "" Voici notre réponse concernant votre reprogrammation injection : Marque du véhicule : renalut Type : logan Année : 2005 Carburant : essence Cylindrée : 1,6 ( K7M - Renault) Nombre de soupapes: 8 Autres : c'est le moteur K7M (90 cv) de Renault Marque boîtier injection: - Référence boîtier : - Notre reprogrammation Gain de puissance : + 10 cv Gain de couple: +1.0 m/kg Tarif hors port : 450.00 € Mode opératoire: Vehicule dans nos ateliers Temps de réalisation: 1 journée http://www.technomap.fr "" |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
cristi_xp |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
cristi_xp |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dsign @ 22 Aug 2006, 12:55) hai ca aseara m-am jucat cu unu' cu Fabia tdi de 90 CP... pe geniului, dinspre carrefour orjideea spre cotroceni, in urcare, egalitate, la coborire m-a luat cu botul masinii, probabil din cauza ca ligheanul are aerodinamica de frigider Arctic probabil pentru ca tdi la fabia (fara alte specificatii) este 1,4 tdi, 75CP, motor in 3 cilindri. Eu v-am mai spus: am incredere sa ma bag cu Leon-ul meu de 90 de cai la liniute cu 1,6, cu toate ca masina mea are 1350 de kile |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
e diesel???
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da exista si un TDI de 1,4l si 75CP. E foarte potrivit pentru fabia, polo. Am mers cu 2 astfel de fabii.
Pe de alta parte exista si fabia TDI 1,9l si 90CP. ![]() Se mai aude ceva de remaparea la motorul de 1,4? A spus Octav anterior ca au pus mapele de la un clio. Erau cele de la versiunea de 8v sau 16v? Exista pe undeva mapele de la megane 1,4 si 80CP? Cel de aici. This post has been edited by madhorsefuzzy: 1 Sep 2006, 08:45 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sa clarificam odata pentru totdeauna!
softul pe care il are Design este acelasi soft pe care il am si eu si cred in proportie de 90% ca este acelasi pe care il are si Octav! deci si la Dimsport si la Pitesti este acelasi soft de RENAULT! @iulianp "Notre reprogrammation Gain de puissance : + 10 cv Gain de couple: +1.0 m/kg Tarif hors port : 450.00 € Mode opératoire: Vehicule dans nos ateliers Temps de réalisation: 1 journée " ce inseamna 10cv in CP? |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
10 chevals (fr) = 10 caluti ... magari ... ce vrei tu ... dar din soft eu zic ca nu are de unde sa-i scoata ... or fi 10 manji
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Octav |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 1 Sep 2006, 18:48) sa clarificam odata pentru totdeauna! softul pe care il are Design este acelasi soft pe care il am si eu si cred in proportie de 90% ca este acelasi pe care il are si Octav! deci si la Dimsport si la Pitesti este acelasi soft de RENAULT! Cand vin din concediu ,o | sa te caut si o sa vb. sa vezi ca nu e acelasi soft...Daca fac rost de ele pe PC , o sa le postez pe net (cu mici modificari ) |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 10 chevals nu cumva era "chevaux" ? francezule care esti ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Si totusi nu pot sa cred ca doar din soft la un motor aspirat de 90 de cai se mai pot obtine inca 10.
Eu si cu STI am tot incercat ... admisie sport, evacuare sport pe 50, galerie 4-2-1 pe 36, catalizator scos, am umblat la distributie (alt ax cu came, alte supape) ... eu am schimbat 3 softuri pana acum (sper ca nr.4 sa fie cu noroc ![]() This post has been edited by Darkyro77: 2 Sep 2006, 09:10 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@Darkyro77 : Vad ca ai motor de 1,4. Ce softuri ai pus pana acum pe el si ce rezultate ai avut/ce ai simtit in comportamentul masinii? Sau nu ai incercat pe motorul de 1,4?
Vreau sa stiu si eu ce variante sunt pentru motorul de 1,4, ca pentru motorul de 1,6 vad ca exista 2 variante (Dim sau Renault) dupa unii sau aceeasi varianta dupa altii. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:41 |