Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
![]() ![]() ![]() |
Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
cristi_xp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|||
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ala cu kit AM este un verde inchis, a fost dumunica la cursele de la Craiova! A facut Astra 1,6, Cielo modificat la greu si cam atat. Am ramas masca de cum trage masina aia! Nu avea nici filtru nici toba ca nu se auzea deloc motorul!!!!!
Si imi spune mie IRONICK ca s-a scos tot din motorul de 8v... ![]() Daca stie cineva pe baiatu ala cu Loganu, aflati mai ce i-a facut!!!!! |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai eu am "spus" din ce v-ati chinuit voi pe forum, nu din ce se poate scoate din el. Ideea este sa treceti la alt nivel si sa schimbati "preparatorul".
EL. QUOTE(IRONICK @ 19 Oct 2006, 16:51) This post has been edited by IRONICK: 31 Oct 2006, 09:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Preperatoru e bun, cu banu e cam grele....
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
ironick vb si el sa faca posturi ,daca dai asa sfaturi bune de ce nu ne sfatuieste CE EXACT SA FACEM?? unde?? si el are un logan 1.4........... cu care dieselul nu are ce face.........
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ma bucur ca ma depaseste pana si un diesel.
![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 31 Oct 2006, 12:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
siadimet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 October 05 From: buzau ![]() |
am auzit pe cineva vorbind de masina mea si m-am prezentat aici.ALECS_TGA,tu esti cu loganul albastru cu care m-am dat la buzau?
la craiova m-am dat cu megane dti cipuit si cu kadett de 1,6 modificat.cat de tare i-am intrecut eu pe ei,atat m-a facut pe mine un scirocco. nu am avut asta in cap,dar cred ca o sa ma ocup de afaceri.pt propietarii de logan 1,6 mpi care doresc sa aduca masinii lor modificari la motor,cu rezultate clare,nu prostii cu''se simte,nu se simte''.pana atunci,provoc orice logan,inclusiv 1,6 16 valve,pe 400 de metri sau 1 km.saptamana asta sau cealalta o sa mai lucrez putin la masina,asa ca ar fi bine sa va grabiti,cat mai e super oferta. pana saptamana viitoare ,se pare ca si STI o sa mai lucreze putin la masina,asa ca o sa fie o cursa interesanta. QUOTE(IRONICK @ 19 Oct 2006, 14:51) Esti culmea. Performanta dintr-un cenzurat de motor de Logan si cu Logan-ul. Nici macar 10% nu se poate obtine prin tuning-ul pe care il faceti voi (cu tot cu filtru+evacuare). Chiar nu va inteleg. Daca nu se poate obtine mai mult, nu va da si voua de gandit ca motorul ala este la limita ? Nimic din ce este proiectat pe Logan nu este pentru performanta si fite ... Auzi la el, performanta la Logan ![]() ![]() ![]() esti asa sigur ca nu se poate scoate nimic din motorul ala? ![]() |
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ba se poate, doar ca eu am precizat pentru domnii de mai sus "din tuning-ul pe care il faceti voi".
Eu, end of story pe acest topic ... ii las pe impatimiti. This post has been edited by IRONICK: 31 Oct 2006, 14:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
deci cu mine te-ai dat la buzau si ....... am ramas mut cand am vazut oricum nici nu prea m-am mai strofocat cand am vazut cat te-ai dus de pe 1si 2............. loganul ala chiar trageeeee super bine
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Mario_b |
![]()
|
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Asta este masina, bravo lui acum am cu cine sa ma duelez pe ringul Logan
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(siadimet @ 31 Oct 2006, 14:23) nu am avut asta in cap,dar cred ca o sa ma ocup de afaceri.pt propietarii de logan 1,6 mpi care doresc sa aduca masinii lor modificari la motor,cu rezultate clare,nu prostii cu''se simte,nu se simte''.pana atunci,provoc orice logan,inclusiv 1,6 16 valve,pe 400 de metri sau 1 km.saptamana asta sau cealalta o sa mai lucrez putin la masina,asa ca ar fi bine sa va grabiti,cat mai e super oferta. Ce modificari? Si la ce preturi? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Mario_b |
![]()
|
@siadimet: Spune mei si tu ce modificari ai facut si ce poti sa faci pentru noi, daca zici ca te bagi in afaceri!
Cat te-a costat kitul ZENDER ca e superb, vreau si eu, de unde l-ai luat? Te felicit pentru performanta de la Craiova!! Mie unu mi-a placut cum te-ai dat. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
siadimet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 October 05 From: buzau ![]() |
tot kitul de caroserie il vand pe 1000 ron,iar pentru inca 300EURO,am solutia completa pt ca loganul sa traga mai bine.eu nu garantez cai in plus,pt ca nici masina mea nu am masurat-o,dar ,asa cum asta trage destul de bine pt un logan,nu vad de ce nu as face-o si pt altii.am investit destul pana sa gasesc solutia potrivita pt logan,dar acum cred ca am nimerit-o.am avut inainte un logan de 1,4,care mergea si ala f bine.nu stiu daca vi-l mai amintiti,au fost anul trecut niste poze cu el pe aici.
Attached thumbnail(s) Logan1.JPG ( Size: 50.5k ) Number of downloads: 311 Logan1.JPG ( Size: 50.5k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ne poti da detalii despre soutia gasita de tine pentru motor? Ce si cum?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
siadimet |
![]()
|
treaba e destul de simpla,daca te bagi.motorul,ca sa traga mai bine,are nevoie de mai mult amestec carburant.acest amestec am incercat sa-l reglez cat mai bine din admisia de aer,cantitatea de benzina injectata,timpi de injectie si reglaj al culbutorilor.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
siadimet |
![]()
|
nu se anunta nimeni pt o cursa?la bucuresti,pe 16,gasisem doi concurenti,unul din bucuresti,cu un logan albastru,cu nr CVJ,care era f convins ca ma intrece,si unul rosu de galati,cu tobe,filtre,cip.din pacate nu am apucat sa ma dau cu niciunul.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
siadimet |
![]()
|
treaba e ca la ultimele etape de legale,au fost cam putine loganuri.poate va mai ambitionati putin si nu mai lasati toti propietarii de cielo sa creada ca au super masini.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
CVJ nu are sanse eu i-am dato
![]() ![]() ![]() e ceva suspect pe acolo sub capota la tine ![]() This post has been edited by Alecs_TGA: 31 Oct 2006, 19:28 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Fi linistit deja incep lucrul la Logan.....imi pare rau ca l-am vanut pe cel cu 8v , ne-am fi duelat de le egal la egal, dar ne duelam si cu 16v.....O sa am un avantaj de 8 supape.....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
ake 11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 16 Joined: 29 April 06 ![]() |
QUOTE(siadimet @ 31 Oct 2006, 13:23) am auzit pe cineva vorbind de masina mea si m-am prezentat aici.ALECS_TGA,tu esti cu loganul albastru cu care m-am dat la buzau? la craiova m-am dat cu megane dti cipuit si cu kadett de 1,6 modificat.cat de tare i-am intrecut eu pe ei,atat m-a facut pe mine un scirocco. nu am avut asta in cap,dar cred ca o sa ma ocup de afaceri.pt propietarii de logan 1,6 mpi care doresc sa aduca masinii lor modificari la motor,cu rezultate clare,nu prostii cu''se simte,nu se simte''.pana atunci,provoc orice logan,inclusiv 1,6 16 valve,pe 400 de metri sau 1 km.saptamana asta sau cealalta o sa mai lucrez putin la masina,asa ca ar fi bine sa va grabiti,cat mai e super oferta. pana saptamana viitoare ,se pare ca si STI o sa mai lucreze putin la masina,asa ca o sa fie o cursa interesanta. esti asa sigur ca nu se poate scoate nimic din motorul ala? ![]() Pe 400 m sau 1km , intelegem , dar pe Vmax. cum stai?( eventual regim motor/viteza) |
--------------------
renault clio
1,4 16v
2005-extreme
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
B47CVJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acecs_TGA ne-am dat de 3 ori in total prima oara nu ai avut nici o sansa a doua oara m-ai facut cu o jumatate de metru la bot si a treia oara nu imi spune ca ai franat ca nu cred asta.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B47CVJ
|
|
siadimet |
![]()
|
QUOTE(B47CVJ @ 1 Nov 2006, 11:08) Acecs_TGA ne-am dat de 3 ori in total prima oara nu ai avut nici o sansa a doua oara m-ai facut cu o jumatate de metru la bot si a treia oara nu imi spune ca ai franat ca nu cred asta. eu l-am intrecut pe TGA cu putin mai mult de un bot de masina,dar cand ajung in bucuresti te sun,poate ne dam. |
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
siadimet |
![]()
|
stau binisor si la viteza maxima,dar din pacate kilometrajul de la masina mea e doar pana la 205.am pe undeva si un filmulet,dar nu reusesc sa il pun.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
IRONICK |
![]()
|
Spunea cineva din Constanta ... ca este un nene (tot cu 1.6mpi 8v), care cu radarul in spate a ajuns la 215km/h (sau ceva in jur). Poate reusiti sa dati de el ...
This post has been edited by IRONICK: 1 Nov 2006, 15:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Loool...215 km/h pe radar,inseamna pe kilometraj cu eroare...230km/h??Avea si NOS?
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mai multe nu stiu. Il lauda lumea pe acolo ...
This post has been edited by IRONICK: 1 Nov 2006, 15:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi_xp |
![]()
|
EEh,eu am mai auzit o faza ca prin timisoara exista 2 logane de politie cu numere de MAI tunate,nu stiu ce kit de tuning au ,evacuare sport,cica urla ca naiba...daca mai are careva informatii
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 22:43 |