Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
![]() ![]() ![]() |
Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
Alecs_TGA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|||
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Alex tata, daca zici ca in te-a ars destul de rau cand era stock inseamna ca te ard si eu cu al meu 1.4 ... ca doar m-am tras cu el si am ramas cum am plecat de la start (juma' de masina diferenta pentru ca el a plecat mult mai bine si eu aveam ambreiajul muci) ... sper ca-si mai aduce aminte cand ne pregateam sa ne dam, oprisem circulatia si din spate venea coloana oficiala cu SPP
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
siadimet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 October 05 From: buzau ![]() |
te-ai dat tu cu mine,cu 1,4?
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
daca ma face un 1.4 eu ii dau foc la loganul meu de 1.6
![]() si masina e NEAGRA sau cel putin nu e cameleonul ala de logan ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Eu n`am vazut masina live,dar din poza mie mi se pare a fi verde cameleon.Las ca ne raspunde
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 1 Nov 2006, 19:51) daca ma face un 1.4 eu ii dau foc la loganul meu de 1.6 ![]() si masina e NEAGRA sau cel putin nu e cameleonul ala de logan ![]() QUOTE Mesaj ânaintat de siadimet este un verde cameleon,dar e mai mult spre negru.nu e verdele cameleon de la loganul de serie. Nah...am castigat amandoi ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
siadimet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 October 05 From: buzau ![]() |
masina de asta vara era gri perla,a mea e neagra.dupa ce s-a dat cu voi baiatul ala,am mers la buzau si i-am dat 3 masini cu masina mea.deci nu merge tare masina ta,nu mergea a lui.daca vrei sa ne dam,o facem,iti dau avans 4 masini.intreaba-l pe VALI de care masina e vorba.masina aia gri e oricum tot la mine acum,dar e lovita.cand o termin,o aduc sa ne dam.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
siadimet |
![]()
|
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
nu se vede ... e neagra poza
![]() nu pot sa ma dau ca n-am ambreiaj ![]() sa revenim la oile noastre ... ce-ai facut in motor ... ne luminezi si pe noi? eu am zis ce-am schimbat prin el ... ce banuiesc eu la tine e ca ai luat putin din chiulasa ca altceva ... nu vaz |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Azi m-am dat cu ul Logan 1.6 16v, masina era stoc, avea 20.000 km. Maine o sa o punem pe stand si vedem diferenta, oricum va anunt:)
Dan , masina aia a stat in dreptul meu nu se ducea nu ma duceam , nu e masina de asta vara, siadimet chiar a facut ceva din golanul luisi merge bine bine, mie imi place cum trage. Astept sa mai fac cateva modificari la a mea si pe urma sa vedem ce iese. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
siadimet |
![]()
|
e o poza cu masina in paginile anterioare.la masina i-am dat mai mult aer,mai multa benzina,si am invatat-o cu fuga.am vrut sa-i schimb garnitura de chiulasa,dar e oricum f subtire,asa ca am renuntat.ma ajuta la plecare si cauciucurile,jantele mele,cu toate ca sunt pe 16 toli,sunt mai usoare decat cele de logan de tabla.nu i-am dat jos catalizatorul pt ca mi-e frica sa nu o stric.pe cea de 1,4 am stricat-o cand i-am schimbat tobele.cred ca motorul asta de logan are nevoie de ceva mai multa presiune in evacuare ca motorul sa mearga in parametrii.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
siadimet |
![]()
|
daca e vreo discoteca misto in slobozia vin si eu sambata seara,si o sa am masina pregatita sa ma dau cu oricine acolo.(cu loganuri sau masini pana in 130 cp.as vrea un bmw 320d de 136 cp stock)
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Pai incearca sa faci una cu SGM-u atunci...
Acu pe bune, nu crezi ca te cam hazardezi cu 130 cai....?? |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
cristi_xp |
![]()
|
De ce...?Omu vrea sa testeze limita masinii...sa vada...poate poate.
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
siadimet |
![]()
|
masina lui robert,SGM,merge cu mult mai tare decat un bmw de 136 de cai.eu vreau bmw pt ca am un raport kg/cp mai bun,zic eu.SGM are,fara NOS,peste 150 cp si 900 kg.un renault 5 standard are 120 cp,dar cam putine kg,de-aia merge asa bine.bmw-ul seria 3 are peste 1400 de kg.deci sunt cam acolo cu un logan de 1000 kg si putin peste 100 cp.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
siadimet ai scris mai sus ca ai stricat o masina datorita faptului ca i-ai schimbat tobele.
In ce a constat defectiunea? Am vazut pe multi pe-aici care au renuntat la catalizator, toba intermediara (inclusiv pe SN, Solenza) si deocamdata nu s-a plans nimeni. Poti te rog sa detaliezi putin ce s-a intamplat? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
siadimet |
![]()
|
masinile euro 3 sau 4,au o anumita protectie la motor.daca cititorul de noxe(sonda de dupa catalizator)inregistreaza niste valori anormale,transmite niste informatii de alerta ecu-ului masinii,care isi ia niste masuri de siguranta in functionarea motorului.deci se modifica graficele normale.masina mea,dupa ce i-am scos catalizatorul,a mai mers bine 1000 km,apoi nu a mai functionat ca inainte.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Adica? Mai explicit daca se poate! Ce inseamna "nu a mai functionat ca inainte"?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca nu i-ai pus si pe intrarea de sonda semnal de "poluare minima". Mi se pare ca se poate face si soft ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
410 mV din cate stiu eu
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(STI @ 30 Oct 2006, 22:41) Come oooon!!! E un LOGAN!!! De ce toti cei care fac astfel de modificari la motor isi pierd orice urma de credibilitate facand intr-un final afirmatii hazardate (ca sa nu zic aberante) ca asta?? Chiar ma gandeam "wow, chiar a facut ceva misto din masina asta" pan-am ajuns la asta. This post has been edited by Ice_2k: 7 Nov 2006, 16:32 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
siadimet |
![]()
|
ce dracu e asa greu de crezut?la o masina nu conteaza doar caii ci si cate kg trag caii aia.passat-ul de 130 cai are 1500 de kg.hyundai coupe tot cam atat.daca as putea usura loganul pana la 800 de kg,as sarii si mai sus cu performantele.la curse la buzau,un golf 2 a batut pe 400 de metri un cls 350.cls-ul avea 240 cp si 1800 de kg,deci raport7,5 si golful avea motor de vr6 de 174 cai pe 900 kg.deci un raport de 5,1.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
siadimet |
![]()
|
aceeasi problema e si cu loganul cu 16 valve,care are cam 1100 de kg,se pare,fata de 1025 de kg cat are masina mea.deci loganul prestige are un raport de 10,57 si masina mea ,dupa mici modificari care m-au apropiat de 100 cp,are un raport de 10,25.deci s-ar putea ca pe 400 de metri sa fiu cu un pas in fata,daca merg bine si fara nici o greseala.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
ati vazut careva loganul ala visiniu cu numere de hunedoara hd xx dal, nu stiu ce are facut la motor da merge de rupe am vazut cateva filme cu el si a facut un golf 4 la doua masini distanta
|
--------------------
.
.
.
|
|
siadimet |
![]()
|
ori e si golful 4 vreo masina turbata?tdi-ul de 90 de cai stock merge cu mult mai incet decat loganul de 1,6 si cel de 110 cp,tot tdi,la fel ca un logan de 1,6 stock.daca umbli putin la logan,merge cat tdi-ul de 130 cp.cauza am mai spus-o:kg conteaza.si cele mai multe golfuri sunt tdi de 90 de cai.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
M-am facut cu un golf TDI cred ca de 90 cai in cadrul unui drum lung, deci fara liniute. El ma face la demaraj in orice treapta, trage ca turbatu motoru diesel la demaraj, in schimb se plafoneaza repede si il ajungeam din urma, il intreceam, in localitate incetineam si ma ajungea iar. Faza nasoala e ca el era full de oameni si eu eram singur in masina. Deci inca eu mai cred ca 90 cai diesel sunt mai multi decat 90 cai benzina datorita cuplului imens al dieselului.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Stii tu ceva, da nai intervine si turbina la tdi-uri si asta face f mult.Eu mai am un Passat din 2002 pe care-l conduce nevasta mea da cand ma dau jos din logan si ma urc in Passat sau invers singura impresie e ca LOganul meu nu trage.Dupa cativa km ma obisnuiesc cu masina si ma resemnez.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
siadimet |
![]()
|
cu logan de 1,6 faci golful tdi de 90 de cai pe 400 de m,cu start de pe loc.din mers,daca este in cuplu,merge mai bine.dar cursele se fac de pe loc,pe 400 de m.
|
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Oare motorul de pe Clio Sport nu intra pe golan>??V6 ala sau ce e
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 21:18 |