Geamuri fumurii Dacia Logan MCV, un pret aproximativ
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii Dacia Logan MCV, un pret aproximativ
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Da ca viitor posesor de MCV vreau shi eu sa stiu
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
danyel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 July 05 ![]() |
160E fara TVA, omologate.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 10 CLI
|
|
Sole_x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 April 07 ![]() |
La Deva , jud. Hunedoara , la o firma autorizata , pretul ptr. folie pusa la un Logan berlina este de 110 euro geamurile portiere spate si luneta + 50 euro ptr. geamurile de la portierele fata . Se da garantie 5 ani si omologare RAR daca la geamurile din fata se pune folie cu grad de vizibilitate impus de lege [ 75% ] . Sper sa te ajute . Eu am vazut si arata SUPER . Sper sa-ti fie de folos informatile .
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige
- HD-07-FGE
|
|
GLC |
![]()
|
![]() Membru cu mici probleme Group: Members Posts: 55 Joined: 17 April 07 From: Pitesti-Arges ![]() |
Salutare,
In Pitesti la Firma Send92( vezi si pe net oferta la http://www.send92.ro) Preturi rezon si geamurile sunt omologate RAR. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / Laureate 1,4 MPI
- AG-XX-GLC
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi pe situl firmei care incepe cu ad si se termina cu ras (www.a***s.ro).
Au acolo o lista completa cu preturile de accesorii Logan toate versiunile, plus timpul in care se face montarea ca sa stii cat iti iau baietii buni din service la montaj. Ca sa te lamuresc de aici, variaza intre 350 si 450 lei (geamurii fumurii spate + luneta) Bafta! |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
thioacofty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 4 May 07 ![]() |
nu stie careva in cluj cine pune folie omologata RAR?
|
--------------------
dacia
logan 1.5Dci
2007
- SJ
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
dorel232004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 February 07 ![]() |
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pe parbriz nu, nu se pune!
iar pe fata maximul permis de lege este 73%! logan berlina fata (73%)+spate(5%)+luneta(5%)= 550 ron - folie llumar, evident omologata logan mcv , fata 73% si restul 5% a pus cel dinaintea mea 780 ron o zi placuta This post has been edited by speed_fane: 14 Aug 2008, 16:54 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
skocsis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 14 January 07 From: Iasi, RO, EU ![]() |
Mai demult erau si pe aici (Iasi) scoruri similare cu ce spuneti voi. Pe 11.03.2008 insa mi-am pus eu folie omologata 73% laterale fata + 5% restul de 6 geamuri din spate (4 laterale si doua la usile din spate - MCV) omologata, cu certificat cu holograma si garantie 5 ani, la un total de 450 ron. Treaba facuta bine, mai si arata super.
Exista doua firme mai cunoscute / importante in Iasi. La unii mi-am facut folierea si stiu pretul asta. La ceilalti mi-am schimbat parbrizul, dar nu stiu pretul la folie. Daca in Bucuresti nu se gaseste mai ieftin de 780, poate se mai gaseste prin alta localitate mai apropiata - sau poate se gaseste de treaba prin Iasi, pentru rezolvat mai multi iepuri dintr-o lovitura ![]() Pe pm pot sa dau nr. de tel de la cele 2 firme pentru informatii respectiv programari. |
--------------------
Dacia
LOGAN MCV
2006 Laureate 1.6 16V
- IS-09-KLD
|
|
k0rupe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 December 08 ![]() |
Vreau sa imi pun geamuri fumurii
Si asi vrea sa stiu si eu o firma autorizata de rar din Bucuresti Vreau sa imi pun pe luneta din spate si geamurile laterale inafara de cele din fata de la sofer si pasager. Si cam la ce pret mar ajunge Dacia Logan MCV |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008847883
|
|
k0rupe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 December 08 ![]() |
QUOTE(dorel232004) Mi-am pus cu 6,5 mil la toate geamurile mai putin parbrizul, certificat RAR, garantie 5 ani, in Bucuresti. Poti sa imi zici si mie firma unde ti leai pus |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008847883
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Intrebare pt cunoscatori:Cum se intretin aceste geamuri fumurii?Auzeam ca nu e bine sa le stergi su colutie de sters geamuri pe interior......cum se intretin?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
sarpele |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 December 08 ![]() |
Geamurile fumurii (ionizate) se intretin prin stergerea lor cu alcool tehnic(spirt), dar se pot folosi si alte solutii de sters geamuri.
![]() 2 Dec 2008, 15:36: Pt k0rupe: Daca vrei sa iti pui geamuri fumurii( ionizate sau folie) vino la Send'92 in Pitesti. Un tel la care poti suna: 0744 318 600 This post has been edited by sarpele: 2 Dec 2008, 15:36 |
--------------------
Mercedes
C klasse
2008 C230
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
am auzit ca la Send '92 ionizarea,pentru DACIA,costa 120 RON pentru toate geamurile.deci eu zic ca merita.dar nu stiu cat la suta ( %)face ionizarea.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
sarpele |
![]()
|
Procentul de ionizare este de 30% pt geamurile din fata si 70% geamurile din spate si luneta.
![]() |
--------------------
Mercedes
C klasse
2008 C230
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
@ sarepele...vad ca esti la curent cu toate cele...despre preturi si durata operatiunii,ce poti sa ne spui?
de exemplu la logan cat costa ionizarea lunetei si a geamurilor spate? This post has been edited by Marso: 2 Dec 2008, 17:54 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
sarpele |
![]()
|
Pt laterale spate si luneta pretul este de 210 Ron, iar durata operatiunii 2-3 ore maxim.
|
--------------------
Mercedes
C klasse
2008 C230
|
|
kekeT |
![]()
|
![]() Love to burn rubber! Group: Members Posts: 31 Joined: 11 August 06 From: Galati ![]() |
In galati stie careva unde monteaza folie omologata RAR si cam cat ar costa pentru un logan berlina toate geamurile in afara de parbriz bineinteles?Si conteaza la pret gradu de vizibilitate ca eu asi vrea sa fie cam aceiasi culoare la toate !
This post has been edited by kekeT: 4 Dec 2008, 12:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
sarpele |
![]()
|
daca vrei folie..vino la Pitesti. in perioada asta se fac reduceri
![]() |
--------------------
Mercedes
C klasse
2008 C230
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Resuscitez threatul doar pt o întrebare. Știți cumva câtă folie e necesară pt un mcv 2007, spate și laterale, fără față?
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Uite aici: https://www.ebay.co.uk/itm/Dacia-Logan-5D-E...Zun61:rk:1:pf:0
Eu unu asa am facut. Vin cu instructiuni de montare, dar fara raclete sau alte instrumente de montaj. L.E daca nu merge link ul cauta pe ebay.co.uk dupa asta Dacia Logan 5D Estate 2013-... Pre-Cut Window L.L.E ai optinea ca pentru luneta sa fie cu decupaj sau fara decupaj pentru al 3lea stop. This post has been edited by RazvanF: 13 Jan 2019, 19:59 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Salut și mersi. Întrebam câtă folie intră în mcv 2007. Acolo au dar nu spun cât e necesar, vine pachetul cu folia tăiată la dimensiuni. Am găsit la 50/ 300 cm și nu știu dacă ajunge.
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:43 |