pompa de apa
![]() ![]() ![]() |
pompa de apa
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Asa este. Aia din service cred ca si cu acel aparat ... in magazie ...tot la mana o "regleaza" si din ochi. Vorba lui cristio_79. La mine a picat dupa 8 ani, chiar daca nu aveam prea multi kilometrii. Data viitoare stiu, le voi schimba pe amandoua.
Am inteles ca pompele HEPU (Made in Germany), nu sunt rele si se preteaza in astfel de conditii. Daca un originala este in jur de 270 lei, cea afermarket, HEPU, este in jur de 160-180 lei. Cred ca acest aspect nu trebuie trecut cu vederea. This post has been edited by danygaro: 13 Mar 2012, 22:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
mi a picat si mie pompa...la 108 mii km.
curge prin dreapta apa....am gasit pompa pe Fai anglia, si cu ocazia asta o sa reschimb si distributia dinou cu una pe SKF . prost a picat momentu pompei.... mai bine o schimbati la prima distributie sa nu va prinda asa |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 04:11 |