Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Chelaru' m-a deconspirat, s-a prins el ca-s securist.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DannyY |
![]()
|
Parca erai militian. De acolo pana la James Bond e ceva distanta... Trebuie sa-mi schimb identitatea, sa apelez la un admin?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
prea târziu.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci esti din zona Pietii Vechi
![]() Puschea pe limba`mi vroiam sa intreb de ocupatia bunicilor ![]() IsNa OK Se vede ca nu ai emigrat degeaba ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 26 Jun 2015, 18:41) Are, avand in vedere structura etnica din Romania antebelica ai fi putut la fel de bine sa te nasti prin partea Moldovei... Nu stiu la Husi, dar la Galati si Tecuci era o comunitate numeroasa inainte de razboi. N-am fost in Israel dar din cate am auzit e cam desertica tara. Presupun ca doar "moldofobia acuta" te-a facut s-o compari cu Moldova! ![]() Ma rog, mai asteapta si tu vreo generatie sa termine de chelit padurile, sa se desertifice si Moldova si pe urma s-ar putea sa mearga comparatia! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
N-am uitat, ca n-am stiut niciodata!
![]() Am trecut de cateva ori pe acolo si atat, singura chestie pe care o stiu e ca au(?) o fabrica de zahar! |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Darabani.
Nu mai știu exact unde am citit, însă era ceva de genul 'din 40 de prăvălii pe strada mare, 39 aparțineau negustorilor evrei'. Dacă nu mă înșel, a fost orașul cu cea mai mare concentrație de evrei din România interbelică. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La un moment dat am rasfoit niste statistici care sustineau ca in perioada antebelica Botosaniul ar fi detinut cea mai mare comunitate evreiasca din Romania si tot odata cel mai mare numar de minoritati etnice. Pana catre jumatatea secolului XIX, era practic al doilea oras din RO, ulterior s-au construit magistralele de transport (feroviar si rutier) care au cam ocolit orasul si l-au bagat intr-un con de umbra.
In alta ordine de idei, am vazut de curand un reportaj la TV care sustinea ca la Oradea ar fi a treia cea mai mare sinagoga din lume (dupa cele din New York si Budapesta) si ca in perioaa interbelica o treime din populatie ar fi fost reprezentata de comunitatea evreiasca. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
Apropo de Husi si BuHusi, astia au dus lipsa de imaginatie cand le-au botezat asa??
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Exista o singura explicatie: moldoveni!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Garett |
![]()
|
Esti obsedat!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bunicii lui Tsipras erau din Buhusi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cei dinspre mama sau cei dinspre tata?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cei dinspre mama erau din Braila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Cu siguranta nu.
Elevii braileni sunt cei mai destepti. Din copii destepti crescuti la Braila nu se naste cu cretin comunist care sa conduca Grecia. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Hotnews:
"Trei ministri de finante europeni spun ca s-a terminat: Acordul de salvare nu va fi extins dupa 30 iunie." http://www.hotnews.ro/stiri-international-...-creditorii.htm |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
corbex |
![]()
|
Tsapinaris al grecilor vrea sa faca referendum in care sa-i intrebe pe cetateni daca sint de acord sa li se mai dea bani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Pentru orice problema, exista Putin
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
Scump domle, scump! Dincolo era mai ieftin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Cica gata, s-au suparat!
"Eurogrupul nu este de acord cu organizarea unui referendum în Grecia." (normal, aia inca se credeau in Demos Kratos! ![]() "Președintele grupului statelor din zona euro a afirmat că, prin decizia de a face referendum, Atena închide ușa negocierilor. Ca urmare, Eurogrup nu va mai amâna termenul pentru plata tranșei de 1,6 miliarde de euro pe care Grecia trebuie să o plătească (catre fmi, nota bene...) până la 30 iunie pentru a evita o intrare în incapacitate de plată." Deci: "Euro"grupul pune cruce Greciei, asumandu-si toata criza care va decurge in zona euro pentru ca o institutie financiara cu o moralitate si un istoric de actiuni dubioase si discutabile sa nu piarda bani... This post has been edited by Garett: 27 Jun 2015, 19:28 |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
acu spune drept, cate referendumuri stii ca au fost facute pentru acordul cu fmi? referedumul este doar un pretext de a trage de timp si a cauta scuze.....si apropo, si ala costa bani.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
Dpmdv n-au decat sa nu mai dea nici un ban catre fmi!
2009, 2010, taierile de salarii, ring a bell? Sau vrei sa sapam mai adanc, inspre anii '90, epoca lui poul thompsen? As zice ca am o parere proasta despre fmi dar e doar o exprimare politicoasa! Au nenorocit atat de multe tari si atat de multi oameni incat ar merita cel putin o vizita a isis-ilor! This post has been edited by Garett: 27 Jun 2015, 19:46 |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu altceva am intrebat.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:48 |