Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Specula nu e furt. Din păcate, sau din fericire.
În plus, sunt multe nuanțe la mantra 'să lăsăm băncile să cadă'. De la posibilitatea de a reface 1929, la faptul ca în multe cazuri, fix pulimea si-o ia. Banca Espirito Santo din Portugalia tocmai a dat un faliment ca la carte. Depozitele până în 100 K garantate, și în rest, ură și la gară. Sunt cam un milion de mici investitori actionari, muncitori, agricultori, oameni și muncii care pierd tot. Cu scăderea macroindicatorilor care urmează, ca tot e economia știința fără inimă. Asta intr-o economie deja fragilă. În partea cealaltă a ringului, Belgia, care a salvat tot ce se putea salva, a aranjat preluarea Fortis și, după 5 ani a vândut 'banca rea' cu un miliard profit. Omorând băncile, vom vedea cum si-o iau fix fondurile de pensii și restul. Cei 1% sunt suficient de diversificați sa-i doară la bajket la urma urmei. Privire de neocon... |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Va repet: nu-i nascut in Galati!!!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
nu contetază, pare bine integrat!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Las' ca vezi tu... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Garett @ 29 Jun 2015, 21:04) E moral ca banca sa-mi ofere 4% dobândă la depozit ![]() Care-i banca aia ? Cred ca n-ai mai pus demult piciorul intr-una. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
Ti-ai pus masina la punct!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
eu am baRcă, nu baNcă!!!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() Nu m-am uitat azi pe volumele burselor externe, banuiesc ca au fost mari (la procentele alea de scaderi), dar e curios ca la noi, dupa ce a deschis "in sange" dar pe volume mici, si-au revenit pe parcursul zilei, iar inchiderea a fost mai aproape de maxime; per total, volume normale pt. noi, deci s-au aruncat agaricii aia mici, rechinii au stat cuminti. O sa fie interesante zilele urmatoare, cred ca tsipras se scufunda destul de repede in groapa proprie. |
--------------------
Dacia
1310
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Problema este ca nu se scufunda singur, trage multi naivi dupa el.
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
maho |
![]()
|
E oarecum linistitor ca nu suntem singurul popor unde toti cretinii au drept de vot.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(maho @ 29 Jun 2015, 22:07) Ultima data m-a interesat subiectul acum vreun an si ceva si era 3.75%. Acum vad ca-i 2.3% pe an la depozite si 9.75%, DAE 11.55%! Dragut, cum sa nu iubesti bancile si sa le canti osanale? ![]() 29 Jun 2015, 23:16: QUOTE(Han Solo @ 29 Jun 2015, 21:24) Mda, totul e in care parte esti... Daca beneficiezi de ea, e "din fericire", daca esti victima ei e cam "din pacate"! Una e sa ai un profit decent dand efectiv imprumuturi, investind si alta e sa speculezi CDS-uri si alte derivate "exotice". Intr-un caz stimulezi economia in celalalt o pui pe butuci. Gata, m-am plictisit, va las in plata Domnului! N-aveti decat sa cantati osanale fmi-ului, ecb-ului, bancilor in general sau gs-ului in particular! Ex nihilo... ![]() This post has been edited by Garett: 29 Jun 2015, 22:16 |
--------------------
No
Reno
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 29 Jun 2015, 20:24) Specula nu e furt. Din păcate, sau din fericire. În plus, sunt multe nuan?e la mantra 'să lăsăm băncile să cadă'. De la posibilitatea de a reface 1929, la faptul ca în multe cazuri, fix pulimea si-o ia. Banca Espirito Santo din Portugalia tocmai a dat un faliment ca la carte. depozitele până în 100 K garantate, ?i în rest, ură ?i la gară. Sunt cam un milion de mici investitori actionari, muncitori, agricultori, oameni ?i muncii care pierd tot. Cu scăderea macroindicatorilor care urmează, ca tot e economia ?tiin?a fără inimă. Asta intr-o economie deja fragilă. În partea cealaltă a ringului, Belgia, care a salvat tot ce se putea salva, a aranjat preluarea Fortis ?i, după 5 ani a vândut 'banca rea' cu un miliard profit. Omorând băncile, vom vedea cum si-o iau fix fondurile de pensii ?i restul. Cei 1% sunt suficient de diversifica?i sa-i doară la bajket la urma urmei. Privire de neocon... E ceva neclar in ce povestesti despre banca aia, Spiritul Sfant ( ![]() ![]() ![]() Dar poate ar fi fost cazul unor reguli pentru bancile astea. Eu stiu...poate nitel diferite. Acum chiar ca nu stiu cine le-ar putea face ![]() Totusi, in conditiile unor alte reguli poate nu se ajungea la faliment... bonus la macroindicatori cu efect la milionul de muncitori si agricultori. ![]() In alta ordine de idei si apropo de reguli (care or fi alea) am auzit cam multe stiri despre cetateni care au castigat procese contra bancilor in urma carora ratele le-au scazut semnificativ. Nu pot sa ma pronunt de ce ordin o fi nr fraierilor tepuiti de banci care au falimentat din cauza asta unsure: Un ex. Si altceva care mi se pare interesant http://www.paginadebanci.ro/piperea-si-par...ienti-vs-banci/ QUOTE FMI a emis tot în perioada seminarului un raport din care rezulta că aceste procese, mai ales cele care se derulează în alianță procesuală, sunt un risc sistemic și, de aceea, ar trebui fie descurajate, fie judecate de instanțe speciale. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 29 Jun 2015, 22:20) E ceva neclar in ce povestesti despre banca aia, Spiritul Sfant ( ![]() ![]() ![]() Dar poate ar fi fost cazul unor reguli pentru bancile astea. Eu stiu...poate nitel diferite. Acum chiar ca nu stiu cine le-ar putea face ![]() Totusi, in conditiile unor alte reguli poate nu se ajungea la faliment... bonus la macroindicatori cu efect la milionul de muncitori si agricultori. ![]() In alta ordine de idei si apropo de reguli (care or fi alea) am auzit cam multe stiri despre cetateni care au castigat procese contra bancilor in urma carora ratele le-au scazut semnificativ. Nu pot sa ma pronunt de ce ordin o fi nr fraierilor tepuiti de banci care au falimentat din cauza asta unsure: Un ex. Si altceva care mi se pare interesant http://www.paginadebanci.ro/piperea-si-par...ienti-vs-banci/ Peste un milion de portughezi sunt acționari, direct sau indirect. Intra la masa credala. LE: tot ce aveau investit. Familia fondatoare se numește așa. Banca 'de familie' a portughezilor, valoare sigură, nu multinaționale veroase. This post has been edited by Han Solo: 29 Jun 2015, 22:31 |
--------------------
White Star
Titanic
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Garett @ 29 Jun 2015, 23:07) Ultima data m-a interesat subiectul acum vreun an si ceva si era 3.75%. Acum vad ca-i 2.3% pe an la depozite si 9.75%, DAE 11.55%! Dragut, cum sa nu iubesti bancile si sa le canti osanale? ![]() <span class='edit'>29 Jun 2015, 23:16:</span> N-aveti decat sa cantati osanale fmi-ului, ecb-ului, bancilor in general sau gs-ului in particular! Ex nihilo... ![]() nu te supara, dar cine canta osanale fmi sau bancilor? tot insisti cu tampenia asta. ori trebuie sa astept sa editezi????? ai un fel tipic tonescian de a deforma realitatea si de a te victimiza. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(maho @ 29 Jun 2015, 22:32) +1 Apropo, habar n-am de unde scoate Garett dobânzile alea. La Cluj, pentru depozite sunt infime, iar la credite ceva de genul robor +2%. La Galați o fi altfel? Poate cineva (altcineva) să confirme? Zic de bănci, nu de Provident. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
Hehe, corect, kato. Nu mai e loc de critici 'operationale'. Simplificăm totul ideologic.
Nu mai aud pe nimeni să spună cum criza se poate retrasa în mările deregularizari ale anilor 90, după 'marea cumpătare', deregularizari care de fapt au demontat bucată cu bucată sistemul prudential post '29, 'actul steagall-glass'. Singurii care mai încearcă ceva în domeniu sunt fix neoliberalii de la bruxel, care încearcă să agate dragonul de coadă, cu partea reglementară din uniunea bancară. Da' nah, nimeni nu mai vede nuanțe, toți sunt experți în indignare. Peula meah, chiar mi-as dori să mă pot teleporta intr-o realitate paralelă în care tot sistemul bancar e mort și îngropat. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 29 Jun 2015, 23:20) Sssst, nu le spulbera iluziile! Bancile nu tepuiesc, ele ajuta! ![]() Fara ele economia ar fi in pom! Noroc cu bancile, saracele, care duc greul economiei! Si niste indivizi nerecunoscatori le-au dat in judecata, si pentru ce? Pentru niste clauze abuzive, auzi tu! ![]() Nu exista clauze abuzive, exista doar clauze binemeritate prin care clientii isi exprima recunostinta pentru binefacerile aduse de banci societatii! O sa declare Godporatia o zi de sarbatoare, sa ne putem ruga pentru sanatatea dreptcredinciosilor bancheri! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
bre Garett, tu macar ai habar despre ce vorbesti???? care dobanda a fost prea mare pentru grecia? care au fost clauzele alea abuzive???? da punctual, injinereste.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 29 Jun 2015, 23:45) +1 Apropo, habar n-am de unde scoate Garett dobânzile alea. La Cluj, pentru depozite sunt infime, iar la credite ceva de genul robor +2%. La Galați o fi altfel? Poate cineva (altcineva) să confirme? Zic de bănci, nu de Provident. Direct de pe site-ul bancii ros-negre! Google is still your friend. QUOTE(Han Solo @ 29 Jun 2015, 23:48) Nu mai aud pe nimeni să spună cum criza se poate retrasa în mările deregularizari ale anilor 90, după 'marea cumpătare', deregularizari care de fapt au demontat bucată cu bucată sistemul prudential post '29, 'actul steagall-glass'. N-auzi pentru ca nu vrei sa auzi! Fix asta invocasem acum cateva pagini, vinovatia "bancilor de investitii" in declansarea crizei pe fondul nascocirii a tot felul de derivate exotice. Dar deh, e greu sa citesti printre ironii ieftine, mistocareala de carciuma, mitocanii si perdele de fum! E mai simplu sa bati campii cu"mentalitate de injiner" decat sa discuti despre Glass-Steagall, Bretton-Woods, dereglementari, rolul bancilor centrale s.a.m.d. ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
bon, descrie atunci cum arata succesul.
insa te rog, sa fie la fel de ghiveci ca acum. nu rata 1%, fregatele, clauzele oneroase prin varii contracte de credit de nevoi personale, specula si too big to fail. LE: solutia unica, cea care impaca pe toata lumea, te-as ruga. stim sigur ca exista, o ascund insa 1% de noi. LLE: 140 characters or less. ar fi pacat sa nu o tweetam. This post has been edited by Han Solo: 29 Jun 2015, 23:06 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
Why bother?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
kato |
![]()
|
sa avem si noi o concluzie, dupa atata munca depusa de tine....
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE Direct de pe site-ul bancii ros-negre! Ti-am zis cat platesc eu. Nu inteleg de ce insisti. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:36 |