Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Galatzu' e'n europa?
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sictair pliz!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Felicitari inca o data poporului grec care a protestat masiv in toata lumea si nu se lasa calcati in picioare de cizma jermana....sa speram ca vor urma spaniolii,italienii,francezii...si se va zdruncina din temelii prostia si ipocrizia jermana.
Ce diferenta fata de popoare de vite proaste ca romanasii sau jermanii care-si urmeaza orbeste conducatorul mult iubit nu conteaza ca-i hitler sau merkel. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Toni a zis că sunteți popor de vite proaste.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Depinde pe care parte a barierei te afli
![]() Cit despre Tony-s se cere afara si nu stie cum. Sufera de exces de sinceritate, alti o gindesc dar nu o exprima el ca de obicei ![]() Pe minea m-a deranjat cuvintul "galbejiti", denota si ceva primitivism la cel ce o afirma. This post has been edited by Cosstel: 16 Feb 2015, 09:40 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu fiu obligat sa iau masuri naspa de lunea, o sa incadrez afirmatia la capitolul autocritica.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Care afirmatie, galbejiti?
![]() |
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tony-s @ 11 Feb 2015, 19:46) Mi se pare indreptatita solicitarea Greciei catre jermania sa le plateasca datoriile istorice...de altfel toate tarile devastate de descreieratii jermani ar trebui sa faca acelasi lucru... Asa-i! Si eu de mult spun ca trebuia sa dam in judecata Italia pentru disturgerea Sarmizegetusei si a celorlalte cetati, plus tot aurul carat de romani din Apuseni. Daca faceam asta acum 20 ani eram mai bogati ca Norvegienii azi, stateam acasa si asteptam luna de luna sa ne intre dividendele. Concedii, croaziere, era viata taticule... Ianoi pe pamant insa, trebuie sa recunosc ca nu prea inteleg strategia de negociere a lui Tsipras & Varoufakis. Vor in continuare sa primeasca bani de la creditori, dar ii injura in gura mare in aceeasi fraza. "Ameninta" ca vor cere bani de la Rusi si de la Chinezi dar in acelasi timp anunta ca nu vor sa-si achite datoriile de pana acum (povestea cu bondurile fara maturitate e cam ca hartiutele alea cu "I.O.U." pe care le folosesc copiii). Se declara piatra de temelie a Europei si amaninta Europa cu prabusierea daca ei ies din Euro, dar in acelasi timp cer incontinuare fianantare in Euro ca mor de foame fara ea. Resping "austeritatea", adica vor sa cheltuie bani, dar nu din ai lor, dar nici imprumuturi (adica datorie) nu accepta... ![]() Adicatelea Tsipras&Co. ori sunt idioti (dupa toate aparentele) ori sunt genii (si au un plan pe care nimeni nu-l dibuie). Vom vedea... eu unul nu le-as mai da niciun ban de la institutii publice (FMI, BCE, etc...). Sa ceara de la privati sau sa iasa din Euro si sa-si tipareasca Drahme dupa bunul plac. Merkel desigur nu-i vrea iesiti din Euro ca atunci chiar poate contribuabilul teuton sa-si ia adio de la miliardele imprumutate Greciei, si cu ei odata, Merkel de la realegere... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Ake @ 16 Feb 2015, 16:19) Ca sa nu fiu obligat sa iau masuri naspa de lunea, o sa incadrez afirmatia la capitolul autocritica. Matale esti cam sugubatz in ultima vreme ![]() ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(IsNa @ 16 Feb 2015, 15:55) Asa-i! Si eu de mult spun ca trebuia sa dam in judecata Italia pentru disturgerea Sarmizegetusei si a celorlalte cetati, plus tot aurul carat de romani din Apuseni. Daca faceam asta acum 20 ani eram mai bogati ca Norvegienii azi, stateam acasa si asteptam luna de luna sa ne intre dividendele. Concedii, croaziere, era viata taticule... Ma, tu nu erai ungur? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io as zice ca toti sunt romani. Au acelasi stil de a da/respectiv lua tzepe ca toata natia. Iti dai seama, daca prin absurd ar castiga autonomie, ar ramane fara obiect puzderia de partide si uniuni, adica na, s-ar bate pentru primaria locala, da n-ar mai vedea guvern sau administratie centrala. Ia vezi matale, nu cumva da cu minus treaba asta, la minoritar? Adica un verejtoi ar mai taia paduri fara ocrotire de la centru?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 16 Feb 2015, 18:10) Da ce mah, ungurilor crezi ca nu le place (h)aurul? ![]() Io zic ca treaba-i oabla: mai exista si dovada furtisagului. Pastreaza aia cu grija la Rosia niste galerii dovedite ale Romanilor (fara diacritice!). Serios acum, e complet penibil sa te trezesti azi ca inca mai vrei despagubiri de la Germania in contul distrugerilor din razboi. Si inca Grecia... adica nu mai cere bani Polonia, sau Franta... se trezeste Grecia. Sincer, credeam ca pe Ponta al nostru nu-l va depasi vreun inalt "ales" European in penibil prea curand, dar grecii par sa reuseasca. In fond, populismul nu are motiv sa se opreasca inainte de limita prostiei... ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Grecia a primit un ultimatum de la UE
Nu vor sa le slabeasca lantul. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
IsNa |
![]()
|
N-au de ales... o organizatie care-si "iarta" la nesfarsit infractorii devine automat irelevanta.
Odata sectorul privat a primit deja un "haircut" de la Greci in aceasta criza. Cu banii publici conducatorii Europei nu-si permit sa fie atat de permisivi. Si ei mai stiu ceva: Grecia nu are nevoie de concesii. Economia Greciei e in crestere, bugetul e echilibrat (chiar pe excedent structural), datoria publica externa a Greciei este in scadere usoara raportat la PIB. Tsipras a creat artificial isteria datoriei ca sa castige alegerile cu o platforma ultra-populista. Grecia poate sa continue pe calea pe care e si situatia tarii si a natiunii se va imbunatati treptat. Nu va ajunge niciodata la betia anilor 2000 cand tot grecul isi facea piscina in curte din pensia primita dupa 20 de ani de pierdut vremea in vreun birou de stat, dar nici muritori de foame nu sunt grecii cum plang pe la televizor. Sau, Grecia poate sa iasa din Euro, sa refuze sa-si mai plateasca datoriile si sa tipareasca Drahme. Si atunci, grecul de rand va vedea cu adevarat ce valoare are economia Greciei. Tsipras, din pacate, le-a promis grecilor partea pozitiva din ambele scenarii si acum vede ca nu poate livra.E chiar interesant de vazut ce va face. Eu unul sper ca UE sa nu mai faca nicio concesie Greciei, nu de alta dar o face pe banii mei. Mai bine sa stiu ca-s pierduti toti banii aruncati pana acum in gaura aia, decat sa mai aruncam alti bani. Stiti expresia "throwing good money after bad"? Ajunge acum. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cunoastem propaganda nazi..pardon jermana...numai jermanii lucrează restul sunt niste lenesi care trăiesc pe spatele jermanilor....ca norocul ca doar romanasii imbecili înghit gogosi din astea.
This post has been edited by tony-s: 17 Feb 2015, 14:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
IsNa, tony tocmai te-a facut "romanas imbecil"
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
tony-s |
![]()
|
Eu mă refeream la majoritatea romanasilor...doar prin romanika mai auzi cat lucrează jermanii fata de restul lumii cand adevărul e exact pe dos in jermania sunt mai multi asistati social fata de romanika ca sa nu mai zic ca in medie un roman lucrează mai mult decât un jerman...
Iar pensionarii nu-s asistati social...aia au lucrat in unele cazuri 40-50 de ani va sa aibă ce fura base,boc,Udrea,Blaga,Videanu,johanis,codrute,morari,Macovei. This post has been edited by tony-s: 17 Feb 2015, 14:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
a vrut sa fie insulta mai usturatoare...
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Tu nu intelegi ca grecii trăiesc pe spinarea altora inclusiv al romanasilor.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai lui Dragoș merg exclusiv către BO a Greciei.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
Grecia incepe sa cedeze
Bine, oficial nu cedeaza, dar cred ca se vor da pe brazda pana la urma; eventual vor primi ceva concesii. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
http://www.rumaniamilitary.ro/grecia-e-bolnava
http://www.janes.com/article/41368/greek-d...ammes-green-lit Intre timp, in 2014, Grecia a aprobat cheltuieli militare suplimentare de UN MILIARD de dolari. Doar modernizari de tehnica existenta (tancuri Leopard, sisteme MLRS americane, elicoptere Chinnok, avioane de patrulare maritima P3Orion, fregate MEKO germane )si achizitie de tehnica sh "aproape gratis". Daca e superoferta, gasim ceva bani. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
IsNa |
![]()
|
Povestea asta e cea mai supra-realista piesa de teatru politic pe care am vazut-o in viata mea:
Adica Grecia, la circa o luna de incapacitate de plata a statului se joaca de-a "rezistenta", in timp ce o mica armata de oficiali ai unor colosi economici din Europa se roaga de ei sa mai accepte bani imprumut. Si acum, ar putea sa "cedeze", adica.... ce "cedeaza" ei? Le permit celorlalti sa le mai dea bani, sa-i salveze de faliment. A, dar nu, nu-i mai zicem "program de asistenta financiara" ci "acord de imprumut", si atunci e complet altceva, si putem spune ca n-am cedat. ![]() Asta e in final rezultatul populismului nemarginit la care noua democratie pune botul. Oameni ca Tsipras ajung la putere promitand marea cu sarea si apoi lucra la aparentele de a fi livrat ceva... Deci Grecia va continua pe drumul convenit pana acum (finantele curente ale tarii arata bine deja), va primi banii de care are nevoie de la Europa, dar Tsipras va sustine ca a schimbat ceva si populimea va manca aceeasi ciorba dar va crede ca are gust mult mai bun. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
yoncv |
![]()
|
Pai demagogii cred ca sunt la fel in toate tarile: promit marea cu sarea, dar cand e sa treaca la fapte dau din colt in colt.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:27 |