Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tony-s @ 1 Mar 2015, 21:11) Îl susținea moral, sau cum? Că în perioada '32-'35 au murit zeci de milioane de sovietici de foame. Dar Stalin îi plătea autostrăzi lui Hitler. This post has been edited by Markos: 1 Mar 2015, 21:26 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am gasit - jermania avea in 1939 - 38 miliarde de marci datorie externa ...acuma nu stiu cat era marca fata de USD in 39 insa daca am aplica inflatia acum datoria ar fi fost spre 500 miliarde de marci.
tu chiar crezi ca lui stalin ii pasa de rusii morti de foame...am spus inca n-am gasit catre cine era datoria - cum am mai spus mi se pare logic ca era catre amici - stalin,musollini,austro-ungari. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 21:28 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai sua are 70 de miliarde ,deci va avea 1000 de miliarde peste 70 de ani
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Between 1933 and 1939, the total revenue was 62 billion marks, whereas expenditure (at times made up to 60% by rearmament costs) exceeded 101 billion, thus creating a huge deficit and national debt (reaching 38 billion mark in 1939) coinciding with the Kristallnacht and intensified persecutions of Jews and the outbreak of the war.[7][8]
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Na...note-bare_url-7 Bine vorbim de 39 cand inca razboiul nu era de amploare..e de presupus ca-n 45 datoria era mult mai mare decat 38 miliarde de marci...e de presupus ca nu-l mai imprumuta nimeni in 39 insa atunci hitler incepea sa fure direct din polonia,belgia... Pai SUA si-a platit datoriile alea...deci nu vad ce rost mai are sa aplicam inflatia..la jermani am aplicat inflatia ca sa se inteleaga amploarea datoriilor de care a fost scutita jermania... la valorile de acum pare un mizilic alea 38 miliarde de marci din 1939(probabil cel putin dubla in 1945 adica in banii de acum vreo 1 000 miliarde de marci). This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 21:39 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si tu crezi orice scrie pe internet? De cand asta?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai articolul ala e scris dupa un ziar al vremii...se poate da click pe link-ul 6 din wiki si se vede ziarul respectiv.
This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 21:36 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
Si tu crezi ziarele vremii?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Intr-adevar e mai credibila propaganda nazista care zicea ca hitler cu bagheta magica facea mii de km de autostrazi fara nici un ban.....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Bai Stonica ... pana si fi'miu stie mai multa istorie decat tine.
|
--------------------
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
Nu a zis nimeni ca le-a facut fara bani,dar nici nu e scris niciunde ca a luat PENTRU autostrazi.Astea-s inventiile tale
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Pentru autostrăzi a luat* Năstase.
(*)șpagă This post has been edited by Markos: 1 Mar 2015, 21:47 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai nu-s doar pt. autostrazi,inarmarea a costat cel putin la fel de mult...iar contextul economic era foarte prost - in perioada aia fusese marele crah financiar din USA intre 29-33,34 care s-a resimtit puternic inclusiv in jermania.
In anii 30 jermanii la propriu erau muritori de foame - aveau o lae bani pt. inarmare si autostrazi. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 21:50 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
Iarasi SUA cu rahatul
CRAH, crahuri, s. n. Criză acută a vieții economice, manifestată îndeosebi prin scăderea foarte mare a cursului acțiunilor la bursă. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Pt. cine nu a auzit de marele crah financiar:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Crahul_de_pe_...Street_din_1929 This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 22:00 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Ha ha .. am ajuns sa invat cuvinte noi citindu-l pe Stony ...
Incultul de mine nu stia de termenul "crah" ... ci de "financial crash". Americanii astia, mi-au stricat vocabularul. Ok ... carry on, cum ar zice americanul. |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Păi da, în română e "crah financiar". Deși aș fi preferat "creș".
This post has been edited by Markos: 1 Mar 2015, 22:05 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Am gasit: - jermania avea datorii neplatite inca din ww1, iar totalul datoriilor sterse a fost de peste 50 miliarde de marci la banii de acum probabil spre 1 000 miliarde de marci (daca tinem cont ca vreo 16 miliarde sunt din ww1 care pana acum acumuleaza o inflatie imensa):
http://en.wikipedia.org/wiki/London_Agreem..._External_Debts Catre Grecia datoriile jermaniei ajustate cu inflatia neplatite sunt 95 miliarde - adica dintr-o data datoria greciei s-ar reduce cu vreo 40-50% din PIB: E drept ca datoriile erau mai ales catre USA ceea ce intareste ceea ce spuneam ca jermanii au trait si traiesc mai ales pe spinarea americanilor. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 22:03 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Deci nu nea Stalin i-a ajutat cu autostrăzile...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
Tony asta e Kim Jong-Un dar pe invers
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Liviu |
![]()
|
Dar sunt date de pe internet, din wikipedia, aceeasi sursa pe care o denigra Stony acum cateva zile.
|
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai am spus ca hitler era bine privit in lume in anii 30 insa nu ma gandeam ca inca de atunci influenta globala a USA era atat de mare.
Banuiesc ca datele astea sunt preluate din documentul oficial din intelegerea de la Londra - din 1953. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 22:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Incredibil ce cacanari nesimtiti sunt jermanii...bine americanii ca americanii - ei oricum nu stau in banii jermanilor...insa Greciei i s-ar reduce instant datoria de la peste 170% din PIB pana undeva la 120-130 % PIB daca jermani nesimtit si-ar plati corect datoriile.
Practic acum jermania are undeva in jurul a 90% din PIB datorie externa, daca mai punem spre 1 000 miliarde datorie neplatita adica vreo 30 % din PIB + faptul ca USA le-a asigurat armata vreo 60 de ani adica inca cel putin vreo 1 500 miliarde...ajungem ca nesimtitii ar trebui sa aiba o datorie raportata la pib mai mare decat au grecii....iar propaganda o tot da cat de muncitori si perfecti sunt jermanii. repet doar jermaniei i s-au sters datorii in ww1 si ww2....toti ceilalti pe langa ca au fost distrusi si furati de jermani in razboaie au trebuit singuri sa-si refaca economiile si sa -si plateasca datoriile. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 22:23 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Tonica: acuma, eu inteleg ca urasti din rarunchi neamul teutonic, si-i dreptul tau sa iubesti pe cine vrei - si sa urasti la fel.
Dar tine-ti inflacararea in frau, ca n-am multa rabdare. Si ia de la mine un sfat: esti mai eficient daca vii cu chestii reale si sustenabile. Sustine-ti ura altfel decat cu aberatii. Crezi ca poti? De exemplu, ca tot suntem in topicul despre Grecia: cate masline crezi tu ca trebuie sa exporte Grecia ca sa cumpere un Leopard? Sau un submarin de ala de la HDW? Sau F16-le cu care zboara (impotriva cui?). Din cauza ASTA se termina malaiul in GR, si nu din alta: fiindca GR nu produce practic nimic competitiv in piata high-tech, dar importa destule. Pana si turismul se muta asa usor spre Turcia - si asta de mai multa vreme deja. Sa ne intelegem: mie imi place Grecia grozav, si de fiecare data cand am ocazia merg acolo - dar trebuie sa vedem realitatea. This post has been edited by os: 1 Mar 2015, 22:46 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 01:49 |