Ce nume?, ...este potrivit pt. un bebe :)
![]() ![]() ![]() |
Ce nume?, ...este potrivit pt. un bebe :)
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Andreea. Merge si de fata (romana) si de baiat (italian).
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place Alexandra,Alexa,Alesia,Lexy si Diana....
La baiat Liviu-sugereaza masculinitate. Oricum sa fie sanatos bebe-ul! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tudor/Ana
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ana-Maria / Alexandru
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai vezi cam cind trebuie sa "apara" si ii dai un nume de sfint mai apropiat ca data de ziua respectiva! Asta ca sa nu se supere neamurile mai virstnice ( bunicii)! Si pe linga asta inca unul mai "esxotic" !
E.g. Andrei- Vladimir |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Alan25r |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 December 04 From: Craiova ![]() |
EL: Alex
EA: Cristina |
--------------------
Solenza 1.4 MPI
Oltcit Club 11 RL
- DJ-XX-XXX
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare importanta: bebele unde va trai in Romania sau in Italia? De preferat ar fi un nume folosit si in romana si in italiana.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
Cezar/ Alina; Catalina; Madalina
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
In nici-un caz andreea: daca e fata, in italia se vor uita toti ciudat la ea de ce are nume masculin, iar daca e baiat cu numele andreea se vor uita ciudat ca are nume feminin.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Baltazar
![]() acum serios - Alexandru This post has been edited by AIX: 12 Apr 2005, 15:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
nu merge ca in romana e ªtefan, iar in italiana Stefano.
Luca pt baiat ? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(miki @ 12 Apr 2005, 13:19) Pai vezi cam cind trebuie sa "apara" si ii dai un nume de sfint mai apropiat ca data de ziua respectiva! Asta ca sa nu se supere neamurile mai virstnice ( bunicii)! Si pe linga asta inca unul mai "esxotic" ! E.g. Andrei- Vladimir Noi am facut taman pe dos: am cautat un nume de sfant cat mai "departat" de ziua de nastere, astfel incat sa "echilibram" cele 2 sarbatoriri - ziua de nastere si ziua onomastica. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Victor/Victoria
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 12 Apr 2005, 16:00) In nici-un caz andreea: daca e fata, in italia se vor uita toti ciudat la ea de ce are nume masculin, iar daca e baiat cu numele andreea se vor uita ciudat ca are nume feminin. Oricum in Italia numele acesta se pronunta la fel dar se scrie cu un singur "e", adica Andrea. Zicea cineva ca trebuie un nume sa impace si capra si varza, sunt de acord ![]() Va rog cei care va simtit, se accepta o gluma, doua acolo, dar nu caterinca. Multumesc! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Teodor/Teodora, Theodor/Theodora
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 12 Apr 2005, 14:06) Mie imi place Alexandra,Alexa,Alesia,Lexy si Diana.... La baiat Liviu-sugereaza masculinitate. Oricum sa fie sanatos bebe-ul! Merci, merci. Mie imi plac numele "romanesti". Nu Gheorghe, Ion, Vasile sau altele de genul asta, dar sunt nume care nu sunt nici ciudate sau sofisticate, nici atat de des intalnite incat sa creeze confuzii (Mihnea, Rares, Matei). Eu de la ideea asta am plecat cand am ales numele copilului meu. Am stabilit cu sotia ca daca e fata ii alege ea numele, iar daca e baiat il aleg eu. Il cheama Matei Theodor (am fost amandoi de acord). Daca era fata o chema Lara Alexia, desi mie mi-ar fi placut mai mult Mara decat Lara. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
StefanT |
![]()
|
QUOTE(liviu_lb @ 12 Apr 2005, 18:15) Merci, merci. Oare Lexy nu imi ura mie sa fie sanatos copilul? ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu o sa ii spun baietelului meu care sta sa iasa la lumina , Robert
![]() Ah .. si un pic de off-topic: dupa cum spun mai multi (aparent), numele "Liviu" numai sugereaza masculiniate .. atat ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am preferat pentru al meu un singur nume TEODOR, si imi place ca-l pot alinta TEO. Daca era fata ii spuneam Georgiana.
Am ales un singur nume, pentru ca eu am 2 si ma enerveaza cumplit, pentru ca niciodata nu-l folosesc pe al doilea ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si ii spuneai Geo?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
Ii spuneam Gia
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Cristina
Cristian (numele baiatului meu) |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Ligia - Alessandra
Marius |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
fitza |
![]()
|
Unregistered ![]() |
vasile daca e baiat ,catinca daca e fata.sunt rare si exotice.asa ii cheama pe bunicii mei.sunt japonezi,au ochii asa:
![]() |
-------------------- |
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Aida, Lavinia, Anita.
De baieti nu imi vine nimic in cap la ora asta. Sunt cu gandul numai la fete ![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
eu zic Dan/Dana
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
el:Antonio si in romania va fi tony
ea:Natalia sau Gabriela |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:07 |