Tombola Ardaf, Teapa?
![]() ![]() ![]() |
Tombola Ardaf, Teapa?
tkx |
![]()
|
||
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La o socoteala simpluta, de armetica de clasa a I-a B, 100 de Logane (Loganuri?)
ar face cam pe la 850.000 de ioroi. Astia nu incaseaza atitia bani in trei ani. Deci nu e tzeapa! ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
De fapt 561000 euro. Deci sunt coji si au primit discount.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Poate a fost omul la D, sau la C !!!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
in plus, ARDAF s-ar traduce prin Asigurare si Reasigurare DAcia Felix.
Va suna vreun clopotel la auzul numelui astuia? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...sever muresan...freddy robonson
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
De parca masinile de la Vodafone s-au dat. Tot o teapa a fost si acolo.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
va recomand filmul acesta http://www.ceamaifericitafatadinlume.ro/
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 15 Mar 2010, 12:13) Asta am vrut sa subliniez. Oricine-ti ofera un premiu mai scump decit o punga de scobitori, poate fi banuit de furaciune. in cazul ARDAF, ca sa dai premii de 800.000 de euro, inseamna ca ai un profit aproximativ egal cu 800.000/2*100, adica de 40.000.000 euro, daca cota alocata premiilor ar fi de doar 2%. Pai domnilor, asta e un profit mare pentru oricine, si chiar daca cineva il realizeaza, sigur n-o face cu scopul de a-l da de pomana bizonului mioritic, caruia firma s-a chinuit tot anul sa-i mai sterpeleasca niste lei plus vinzindu-i produse mai proaste si mai scumpe. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Scrie undeva ca valoarea premiilor este 2% din profit?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Precis exista o steluta si un text scris cu fonduri de 4 in subsolul paginii, pe care nu l-a citit nimeni.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
tkx |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Corbex, cunosti tu ceva de 2% din profit dar nu cunosti exact care e treaba cu 2% ala ...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(DMP @ 15 Mar 2010, 12:46) Stiu exact care-i treaba cu 2%, l-am folosit pentru ca mi se pare rezonabil, nu pentru ca o alta cifra ar presupune obligatii fiscale suplimentare. cheltuielile de publicitate o fi ele integral deductibile, dar tot la fel de integral afecteaza si profitul rezultat. Si ne intoarcem la ce-am zis mai sus. Munca patriotica? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Probabil dura prea mult sa traga in direct la tv 100 de castigatori.
Aveti putintica rabdare pana se valideaza listele cu castigatori ca sa le publicem, nu mai fiti asa negativisti. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
OK Corbex
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
corbex |
![]()
|
Pina si marile cistiguri de la loteria romana pot fi puse sub semnul indoielii (cam prea multi dintre milionarii rezultati au legaturi cu MI, MAN, 2 si 1/4, Serviciul roman de Comedie... Sigur va exista o lista, nu va exista posibilitatea sa verifici cine sint cu adevarat cei din ea. E doar o cale ieftina, simpla si cu beneficii publicitare, de a sifona o suma dinspre o persoana jurifdica catre una sau mai multe persoane fizice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@corbex
Cand nu stiu, intreb. Cand stiu, raspund, nu o dau de pereti cu 30, 75 sau 100%. Eu am fost clar, nu stiu. Tu ai fost la fel de clar, nu stii. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Off-topic: TKX ne vedem la Caracal?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nene corbex, mai usor ca-i strici sperantele lui nenea bulan. totul pana la loterie
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tkx @ 15 Mar 2010, 08:09) Ieri a fost extragerea Ardaf pentru desemnarea castigatorilor a 100 de Logane. sunt de aici, au ramas multe nevandute: QUOTE(bz58bcr @ 4 Mar 2010, 11:24) Pt cine este interesat, la generalautocom in maracineni,buzau au machete logan prestige la oferta la 10 ron scara 1:43 This post has been edited by Markos: 15 Mar 2010, 12:03 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Nu, nu stiu, n-am de unde. Am facut presupuneri de bun simt. ceea ce stiu insa, e ca ARDAF-ul asta e destul de suferind. In mod normal n-ar trebui sa-si permita chestii d'astea.
Si amintiti-va cum au sarit, la unison, toti asiguratorii in sus cum ca prima de asigurare e prea mica si ii baga in pierdere. This post has been edited by corbex: 15 Mar 2010, 12:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Pune cineva aici regulamentul promotiei sau vorbim ca babele, in fata televizorului?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DMP |
![]()
|
L-a pus tkx mai sus.
La drept vorbind suma de 561.100 eur e o suma serioasa pentru ARDAF la vremurile pe care le traversam. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
tkx |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
Indicatori financiari
conform bilantului depus pe anul 2008 pentru firma ASIGURARE REASIGURARE ARDAF SA Tip situatii financiare depuse Societate de asigurari Indicatori din BILANT RON Total activ 312821981 Imobilizari necorporale 3036370 Plasamente 165742240 Creante 0 Imobilizari corporale 5278156 Casa si conturi la banci 21009243 Total pasiv 312821981 Capital si rezerve -121756217 Indicatori din CONTUL DE PROFIT SI PIERDERE RON Venituri totale 417621814 Cheltuieli totale 602593973 Rezultatul brut al exercitiului financiar: - profit 0 - pierdere 184972159 Indicatori din DATE INFORMATIVE Numar mediu de salariati 1296 Nota: Firma a fost inmatriculata ca urmare a schimbarii sediului din alt judet. Oficiul Registrului Comertului, in raza caruia comerciantul are stabilit sediul social, elibereaza, la cerere, copii certificate dupa situatiile financiare complete, raportul administratorilor si raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori. Lasati dracului regulamentul, uitati-va putin prin bilantul lor ! Astia n-au bani nici sa dea o femeie de cauciuc ! A se observa ca plasamentele (banii de pe polite ce ar trebui investiti in ceva ca sa produca si ca sa fie la indemina pentru onorarea eventualelor obligatii) sint mai putini decit pierderea pe un singur ![]() ![]() ![]() This post has been edited by corbex: 15 Mar 2010, 14:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tkx |
![]()
|
ar fi interesant daca totusi au comandat daciile. nu lucreaza nimeni la cobalcescu?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
Crezi ca unora ca astia le mai da cineva ceva fara banul jos?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |