Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca citeai mai atent ai vi vazut ca am avut BOSH de 53 cm, pt ca numai de-alea am gasit. Nu mai stiu exact unde am scris asta. Dupa 3 luni au inceput sa faca figuri, acum am luat un stergator de 60 si unul de 45. Merg foarte bine, deci nu dau sfaturi tampite. Nu stiu nimic de faptul ca nu ai voie legal decat cu 50cm. Si nu vad de ce nu ar fi voie, din moment ce tie iti sterg pe suprafata necesara perfect. Consider ilegal sa circuli cu stergatoare uzate, sau fara lichid de spalat, sau cu probleme la instalatia de curatare a parbrizului.
Daca stiti mai multe, luminati-ma si pe mine This post has been edited by dragosmanea: 24 Feb 2006, 10:42 |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am citit tot topicul, ba am si scris in el (si spre deosebire de altii eu citesc ce scriu) si parerea generala ca Bosch sucks big time este scoasa din putul gandirii, dupa ce te arunci in el si cazi in cap.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
draculica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de Bosch.
Ieri am luat un set de stergatoare Aero. 120RON Unul are 55cm si celalt 50cm. Se monteaza usor si arata super bine. Iar la sters parbrizul........nu prea exista comparatie cu cele vechi. Inainte aveam Valeo si erau mediocre. Bafta |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Prestige
- B 00 GCB Opel Astra GTC Sport 150CP...in asteptare...
No money, no problem ! |
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
GunX, din ce citisem pana la data cumpararii, Bosch grafitate erau printre cele mai bune, altfel crezi ca as fi dat 600k pe ele? Am luat teapa, asta este, acum am luat inegale, de 50k unul....deocamdata merg brici!
Pana la urma, ma lumineaza cineva care a treaba legala cu stergatoarele? |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Mi-am luat si eu unele teflonate din Carrefour, nemtesti, cu vreo 7 RON bucata. Concluzia azi pe ploaie: Surpriza - arata bine dar merg mai prost ca alea originale, danseaza pe parbriz de nu au treaba
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
mi-am reglat si eu stergatoarele,longitudinal pe brat (detensionare fata de parbriz),apoi transversal in asa fel incat lamela stergatorului sa cada direct perpendicular pe parbriz si nu imi mai baraie nici macar pe parbriz uscat si la viteza mare sau mica a stergatoarelor.
sa speram ca raman asa... ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am si eu aceasi problema cu stergatoarele mi sa rupt lama si vreau sa stiu daca se pot pune niste stergatoare de la skoda numai din guma
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mich@el @ 25 Feb 2006, 12:28) mi-am reglat si eu stergatoarele,longitudinal pe brat (detensionare fata de parbriz),apoi transversal in asa fel incat lamela stergatorului sa cada direct perpendicular pe parbriz si nu imi mai baraie nici macar pe parbriz uscat si la viteza mare sau mica a stergatoarelor. sa speram ca raman asa... ![]() Mich@el,ale mele inca nu au inceput sa zgomoteasca ![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Andreia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 August 05 ![]() |
QUOTE Mi-am luat si eu unele teflonate din Carrefour, nemtesti, cu vreo 7 RON bucata. Concluzia azi pe ploaie: Surpriza - arata bine dar merg mai prost ca alea originale, danseaza pe parbriz de nu au treaba yO, ti-ai luat sergatoare ALCA? Si eu am tot asa, unul de 56 si unul de 53 (in dreapta). Deocamdata sunt foarte multumita, nu "danseaza" pe parbriz si nu scartaie deloc. Nu am luat altele mai scumpe pentru ca am vrut intai sa vad daca se potrivesc ca dimensiune. Se aseaza bine, nu se suprapun, nu ating chederul. Si vizibilitatea este incomparabil imbunatatita fata de cele de 50 originale. |
--------------------
LOGAN
Ambition
2005
- B-82-ACU
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Si cum au incaput unul de 56 linga unul de 53?! Ca eu am doua de 53 si intre ele, la ramine un spatiu de 1-1,5cm.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Andreia |
![]()
|
QUOTE Si cum au incaput unul de 56 linga unul de 53?! Ca eu am doua de 53 si intre ele, la ramine un spatiu de 1-1,5cm. Au incaput perfect. Nu mai ramane acel spatiu de 1-1,5 cm, dar nu se deranjeaza unul pe altul. Sunt curioasa doar cat o sa reziste fara sa scartaie, avand in vedere ca sunt ieftine. Pe ninsoarea de sambata din Bucuresti s-au comportat minunat! |
--------------------
LOGAN
Ambition
2005
- B-82-ACU
|
|
AWY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 February 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Feb 2006, 10:15) 1. judedanarad (cita imaginatie iti trebuie ca nickul sa-ti fie compus din numele intreg si localitatea?), daca ai fi citit forumul, ai fi aflat ca BOSCH sucks big time! Parerea generala pe aici e sa te duci la benzinarie si sa-ti cumperi stergatoare Valeo sau Champion. 2. dragosmanea, nu mai da sfaturi timpite! Tu de ce nu-ti pui stergatoare mai mari ? Dacă ai fi citit cu atenție ce a scris judedanarad ai fi dedus că a primit ștergătoarele nu le-a cumpărat pt că are card de fidelitate la mol. A primit de la o benzinărie mol un cupon cu care sa dus la reprezentanța bosch din Arad. Aici pentru a primi stergătoarele ți se cere talonul mașinii și primești exact ștergătoarele pe care le au ei în baza de date pt un anumit tip de mașină. Și eu sânt din Arad și am pățit exact la fel, am cerut ștergătoare de 53 dar nu mi-au dat pt că a trebuit să le dau copie după talon și pt logan se dau de 50. (le-am primit nu le-am cumpărat) |
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Buna,
Mi-am luat si eu o pereche de Bosch de 50 cm. Cum a nins zilele astea in TM, m-am trezit eu sa le pitrocesc pe lamele, ca doar se adunase gheata. Cred ca ma distrus stratul de grafit, ca-mi scartaie acum de toti cei 60 RON pe care i-am dat ! ![]() Am observat in posturile anterioare ca unii si-au montat in dreapta lamele de 65 cm, iar in stanga de 50 cm. Inca nu m-am hotarat ce solutie voi adopta - inegale sau set de 53 cm. In schimb m-am hotarat sa nu mai iau Bosch. In comert am vazut Champion. De cine sunt produse ? Diferente notabile fata de Bosch (sper doar ca sunt mai ieftine ...) ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
QUOTE(Smeagol @ 1 Mar 2006, 10:30) In comert am vazut Champion. De cine sunt produse ? Diferente notabile fata de Bosch (sper doar ca sunt mai ieftine ...) ? am mai scris aici pe undeva, eu am pus stergatoare inegale, cel din stanga e Champion, cel din dreapta e Bosch. mai bun imi pare Championul, dar daca-i f. frig afara si nu pui caldura pe parbriz sa sti ca si el mai scartaie, totusi mai putin ca Bosch-ul. This post has been edited by -Scorpio-: 1 Mar 2006, 15:33 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat din Carrefour stergatoare grafiate la 5RON bucata! Sunt in cutii de culoare Gri si scrie mare pe ele MADE IN GERMANY ele sunt no name....si sunt f.f.f.f. multumit de ele si nici nu ma asteptam sa merga asa bine(fara scartzait) chiar ieri cand a fost acea ninsoare teribila in Bucuresti ele au facut fata cu brio.....deci eu zica ca merita aceste stergatoare....si pt 10 RON ...... Recomand aceste stergatoare!!!
This post has been edited by Think4Me: 1 Mar 2006, 15:44 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
Andreia |
![]()
|
QUOTE Recomand aceste stergatoare!!! Si eu. Stanga - 56, dreapta - 53. Dar cred ca v-am mai spus asta. |
--------------------
LOGAN
Ambition
2005
- B-82-ACU
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Tocmai am mers cu un Logan 1.5 dci Ambition fabricat prin februarie, si am observat ca stergatoarele nu mai scartaie de nici un fel. Faza e ca le-am lasat sa mearga pe uscat vreo 5 minute pe intermitent si nu se auzea nici un scart, nimic.
Ma gandesc ca o fi shimbat baietii de la dacia stegatoarele. Daca se gasesc aceleasi stergatoare si la dealeri abia astept sa-mi iau un set. |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kodrix @ 5 Mar 2006, 22:08) Tocmai am mers cu un Logan 1.5 dci Ambition fabricat prin februarie, si am observat ca stergatoarele nu mai scartaie de nici un fel. Faza e ca le-am lasat sa mearga pe uscat vreo 5 minute pe intermitent si nu se auzea nici un scart, nimic. Ma gandesc ca o fi shimbat baietii de la dacia stegatoarele. Daca se gasesc aceleasi stergatoare si la dealeri abia astept sa-mi iau un set. Parca vad cum o sa intrebi la dealer: - Aveti stergatoare de Logan diesel ? This post has been edited by IRONICK: 5 Mar 2006, 22:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Dupa o perioada de liniste,au inceput din nou sa-mi baraie stergatoarele,in anumite portiuni,deci nu pe toata lungimea cursei.
Oare trebuiesc "reglate" periodic? ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
am vrut si eu ieri sa fac o smecherie si am reusit sa indoi bratul stergatorului din partea mea, am reusit eu sa-l refac cat de cat dar sterge cam nasol acum, nu reusesc sa il mai inclin sa cada lama cum trebuie pe parbriz, ma gandesc sa-l schimb cu totul,si asa i-a sarit si negrul ala de pe el si se vede aiurea,se gaseste si unde,la ce pret?merci
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(kodrix @ 5 Mar 2006, 23:08) Tocmai am mers cu un Logan 1.5 dci Ambition fabricat prin februarie, si am observat ca stergatoarele nu mai scartaie de nici un fel. ........ 1. Mă îndoiesc că ștergătoarele sunt diferite în funcție de varianta de echipare.... 2. A mea este luată tot în Feb 2006 și ștergătoarele scârțâie, dar numai în anumite condiții, cu parbrizul uscat nu scârțâie, ci atunci când cantitatea de apă pe parbriz e foarte mică. Dacă e mai multă apă sau parbrizul e uscat sunt perfecte... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine a fost alta poveste
![]() ![]() This post has been edited by Think4Me: 6 Mar 2006, 11:47 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot BOSCH-urile alea le am, nu au scartait in viata lor nici pe ud nici pe uscat si asta fara sa indoi niciodata bratele sau sa le fac altceva.
This post has been edited by GunX: 6 Mar 2006, 12:24 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
Mich@el |
![]()
|
si eu am tot Bosch-uri si in anumite portiuni baraie(din nou),pe pelicula de lichid de pe parbriz se vede clar zona in care baraie,intradevar incep sa cred tot mai mult ca e din cauza pozitionarii incorecte a lamelei pe parbriz,desi la celelalte masini pe care le-am avut nu s-a pus problema asta.
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Astăzi mi-am reglat și eu ștergătoarele, prin metoda lui tedy, adică printr-o mică răsucire logitudinală a brațului (în sensul invers în care se "așează" lamela pe parbriz, la repaos) și am constatat cu plăcere că nu mai bârâie și scrârțâie nici unul deși m-am chinuit mult timp să le fac să scârțâie, așa cum făceau înainte să le reglez. Lamelele sunt cele originale, Valeo.
Am răsucit foarte puțin, dacă or să facă din nou le mai aplic încă un "tratament"... ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur ca le-ai nimerit.Ale mele inca n-au inceput sa zgomoteasca,astept surpriza
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:00 |