Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
Dany_Ar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 10 January 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan 1.4
Volvo S80
2005
- Ar-55-ROD
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bai ai nevoie, pentru ca nu ai bun simt fata de restul userilor de pe acest forum. Cauta inainte sa adaugi posturi in care descoperi roata. Cate roti crezi tu ca mai trebuie sa descopere lumea ?
This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2007, 11:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Oct 2007, 10:45) Atunci foloseste ceva de curatat geamurile. Si de la geamuri "grase" poate sa faca asta. PS. Acum m-am uitat la semnatura ta. Ma gandeam la berlina Logan. Ai desfundate gaurile de aerisire ? Naiba stie daca or fi desfundate. De bagat aer baga, caldura la fel. Insa nu prea face fata la dezaburire. Ca e cald in masina dupa ce incalzesc motorul. Cat despre degresarea geamurilor, o sa incerc, pt ca aveam in cap si asta. Mersi! |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
IRONICK |
![]()
|
Eu vorbeam de gaurile de aerisire din spate. Stiam ca erau unele in lateralele lunetei pe stalpi. Daca pe acolo nu iese aerul (ca sa existe circuit) se poate intampla si asta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am cautat stergatoare TypeR de alea, clone "Aero", dar nu am mai gasit decat de 19" maxim (vreo 10 lei in proaspat deschisul in Iasi lacas de cultura Carfur). Locul unde erau cele de 20" era absolut gol.
Asa ca am vrut sa iau celebrele stergatoare Alca (5,5 ron bucata, tot acolo) insa mi-au cazut ochii pe un set de lamele de cauciuc de schimb (tot Alca, grafitate, 20", 4,5 ron/ perechea) si le-am luat pe alea. O sa ma chinui intr-o zi sa le schimb, sper sa nu regret ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
QUOTE(crising @ 23 Oct 2007, 14:16) M-am hotarat sa le schimb si am pus tip Aero dar TypeR 19'' cu 22''. Sunt foarte aratoase, aseara pe ploaie le-am probat, sterg bine, silentioase, cel mic din dreapta are o mica zona cam de 5cm2 pe care nu calca bine la dus dar la intors isi face treaba, dar ieftineala (15,5lei-22'' si 14lei-19'') se vede la sistemul de prindere cam fragil. Aseara vazind ambalajele noilor mele stergatoare prin garaj si cand m-am uitat mai bine la ele am observat ca m-am inselat. Nu sunt TypeR si SpeedR. Cred ca sunt clone la clone. Ambalajul fiind tot rosu cu negru nu am fost atent la ce scrie pe ele. Oi vedea cum se comporta in timp. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
In bucuresti in afara de carrefour unde este o loterie, ce magazine mai au stergatoare type R ?
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In targ in vitan e plin
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FlorinF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 31 January 05 ![]() |
Salutare,
Stergatoare TypeR de alea, clone "Aero" mi-am cumpărat de la Hypermarket-ul Real Galati la 16 RON bucata, sunt super față de cele originale. Cumpărați-vă sunt super ok. Eu mi-am luat de 54 cm șofer respectiv 51 cm pasager, faza cu triunghiul a rămas dar mi se par super silențioase chiar și pe uscat. Numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat
- GL74DEA
|
|
motanel pufos |
![]()
|
Mda... dar eu sunt din Bucuresti. Si la realul de aici inca se mai sta la coada si nu tin minte sa fi vazut Type R cand am fost eu. Am vazut la cineva care vindea stergatoare alca cu 10 lei bucata. Nu e cam scump ?
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Alca in Carrefour sunt 6,5-7,5 RON in functie de dimensiune.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
24 de pagini hmm si eu care am indit putin bratul stergatorului si am cele mai naspa lame posibile si sterg alea fara stres acuma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mamaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! iar ai inceput sa scrii cu picioarele.
Astazi le-am schimbat si eu pe vechile Alca (60/45) si am pus Type R aero clone de 60/55.Ca prima impresie sterg mult mai bine fata de cele Alca sau de origine This post has been edited by l@u: 10 Nov 2007, 13:31 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
motanel pufos |
![]()
|
Am luat si eu type r dar nu sunt multumit de unul. Cred ca are un defect de fabricatie ceva, si in loc sa fie lama dreapta, la mijloc este stramba si nu calca deloc geamul. Celalalt e bun si sterge bine. Sper sa fie invatatura de minte si pt ceilalti. Uitati-va la ele cand le luati chiar daca sunt sigilate.
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din real sau din targ?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(motanel pufos @ 12 Nov 2007, 13:38) Cred ca are un defect de fabricatie ceva, si in loc sa fie lama dreapta, la mijloc este stramba si nu calca deloc geamul Este vorba de cel pus la sofer ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(motanel pufos @ 12 Nov 2007, 13:38) Am luat si eu type r dar nu sunt multumit de unul. Cred ca are un defect de fabricatie ceva, si in loc sa fie lama dreapta, la mijloc este stramba si nu calca deloc geamul. Celalalt e bun si sterge bine. Sper sa fie invatatura de minte si pt ceilalti. Uitati-va la ele cand le luati chiar daca sunt sigilate. Oarecum la fel am patit si eu numai ca oricare din ele il fixam pe bratul din dreptul pasagerului: mijlocul lamei mai exact locul de prindere nu calca pe geam corect. In schimb oricare din ele, pe bratul din dreptul soferului functiona corect. Le-am strimbat eu cit am putut. Au sters bine o scurta perioada, dar partea mai nasoala e ca dupa app 2 luni le-am aruncat ca stergeau execrabil de a trebuit intr-o seara ploiasa sa ma opresc pe dreapat si sa le inlocuiesc cu alea vechi stock. Noroc ca le mai aveam in portbagaj ![]() De vreo 6 luni am unele Bosch normale luate de pe la un PetromV si inca sunt multumitoare la sters si silentioase pe orice vreme. This post has been edited by zodrac: 12 Nov 2007, 13:38 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
electronistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 12 Nov 2007, 14:06) Este vorba de cel pus la sofer ? Da ... la mine e vorba de cel de la șofer ... chiar în dreptul prinderii a început să dea semne de oboseală ... nu mai calcă bine pe geam, plus că mai țopăie din când în când ![]() ce-i de făcut ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5 dCi - conduc ca o băbuță -
|
|
IRONICK |
![]()
|
Singura rezolvare, inlocuirea. Eu am patit asa ceva la alea silencio ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
motanel pufos |
![]()
|
eu am fost inspirat si le-am luat egale, si l-am pus pe cel prost la pasager si pe cel bun la sofer, iar pe ala prost l-am mai indreptat eu cu mana dar.... nu cred ca e prea eficient
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(motanel pufos @ 12 Nov 2007, 13:38) Am luat si eu type r dar nu sunt multumit de unul. Cred ca are un defect de fabricatie ceva, si in loc sa fie lama dreapta, la mijloc este stramba si nu calca deloc geamul. Celalalt e bun si sterge bine. Sper sa fie invatatura de minte si pt ceilalti. Uitati-va la ele cand le luati chiar daca sunt sigilate. Exact asa am patit si eu dar l-am schimbat prin amabilitatea vanzatorului , cu toate ca era ud si dat de cateva ori pe parbriz. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
motanel pufos, pana la urma unde ai gasit Type-R in Bucuresti ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
motanel pufos |
![]()
|
Daca le puneam chiar langa targ probabil ma intorceam si ii dadeam in cap cu ele la vanzator.
Dar le-am pus acasa si dupa aia mi-a fost lene sa mai ma intorc cu ele ca mai aveam si altele de facut in ziua aia. Stergatoare am gasit in vitan. Cele care le-am luat eu sunt fast r. Cineva zicea ca sunt clone dupa type r care sunt la randul lor clone dupa bosch. Fast R si Type R sunt aceleasi stergatoare. Facute de aceeasi firma, doar denumirea difera, cel putin la ce am vazut eu. Si pretul era la fel si tot. Ba unii vanzatori aveau amestecate fast r si type r intre ele si m-au bagat in ceata pana cand le-am luat in mana si am citit pe ele. Sunt facute tot de type r. Nu stiu ce le-a venit de au schimbat numele. Mai vazusem unele misto de tot Bosh dar erau 140 lei si mi s-au parut cam mult pt o pereche de stergatoare. |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si pretul ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
motanel pufos |
![]()
|
Pretul era 15 roni bucata la majoritatea celor care vindeau, dar erau unii care se incapatanau sa vanda si cu 20 de roni si am gasit unul care cerea si 25. Mai ieftin nu am gasit.
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
l@u |
![]()
|
Cu 15 le-am luat si eu iar prin Real sunt 16,5
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
Stie cineva daca sunt si mai mari de 60 cm ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sunt si de 65 (la 206 de ex). Mai mari deja sunt pentru camioane
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
Intreb ca vreau una bucata Type R de peste 60 si nu gasesc.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:16 |