Probleme telecomanda inchidere, ma dispera
![]() ![]() ![]() |
Probleme telecomanda inchidere, ma dispera
danyd_boy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 30 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2003
|
|||
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
pai si tu vrei sa o deschizi din casa?cu cheia de rezerva tot asa face?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
danyd_boy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 30 June 09 ![]() |
Nu a zis nimeni ca din casa.dar mai am un pic si ma lipesc de usa masini cu ea.din pacate nu am cheie de rezerva cu telecomanda.
|
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2003
|
|
vili |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 28 September 07 ![]() |
Poate bateria noua a stat mai mult pe raft, cauta una mai de soi.
Eu probez telecomenzile cu un aparat radio deschis pe unde medii. Cand apropii telecomanda, se aude in difuzor un tren de pacanituri. Compara si tu intensitatea sunetului generat de telecomanda masinii cu cel generat de telecomanda televizorului, daca bateria este slaba, ar trebui sa se auda mai incet, zic eu. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004
- IS-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea ca telecomanda televizorului sa fie pe infrarosii...
@danyd_boy: ai cumva alarma montata? Ca unele alarme dau interferente exact de tipul celei pe care o mentionezi (reduc drastic raza de actiune a telecomenzii din cheie). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
eu cind am schimbat bateriile de la telecomanda nenea ceasornicarul mai intii le-a testat pe cele vechi (erau aproape goale) dupa care pe cele noi care urmau a fi montate in carcasa telecomenzii.
|
--------------------
...
...
...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Parca bateria era CR 2016 ?
Eu am avut nevoie pt un ceas de CR2025.... si vai de capul ei, abia se vede afisajul... Am luat teapa, cred ca am cumparat bateria aproape descarcata dupa ce a stat 2 ani pe raft... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
si la mine face la fel..da nu e problema...cateodata cand are chef merge de la 10 m...dar mai tot timpul tre sa ma duc aproape de usa
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Salutare! A mai patit cineva asa ceva si daca da va rog sa ma ajutati, cand apas butonul (de pe cheie) la inchiderea centralizata, se incuie usile dar nu se aprind luminile de la semnalizari. Cand o deschid totul este normal adica se deschide si se aprind si semnalizarile. Care ar fi cauza?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
plafoniera merge bine? adica se aprinde cand deschizi si se stinge cand inchizi?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Da se aprinde.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
la mine nu se aprinde semnalizarile nici cand inchid nici cand descid masina din telecomanda de pe cheie.dar plafoniera merge.mentionez ca am uce pe masina.este normal?
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristy2008 @ 29 Nov 2009, 23:05) Salutare! A mai patit cineva asa ceva si daca da va rog sa ma ajutati, cand apas butonul (de pe cheie) la inchiderea centralizata, se incuie usile dar nu se aprind luminile de la semnalizari. Cand o deschid totul este normal adica se deschide si se aprind si semnalizarile. Care ar fi cauza? Atunci cand este o usa deschisa(contactul usii este facut) la incuiere becurile nu clipesc pentru avertizare.Verifica contactele(adica daca plafoniera se aprinde la deschidere usa nu cand se da comanda din cheie) 30 Nov 2009, 21:50: QUOTE(alexandrusiri @ 29 Nov 2009, 23:41) la mine nu se aprinde semnalizarile nici cand inchid nici cand descid masina din telecomanda de pe cheie.dar plafoniera merge.mentionez ca am uce pe masina.este normal? Cei care au UCE au releu(flash) separat pe semnalizari.Verifica releul,s-ar putea sa fie plin cu apa si a ruginit(au fost destule cazuri). SUB BORD DE LA SOFER LA PASAGER R-semnalizare R-temporizare R-flash(aprindere semnalizare la inchidere usi) R-releu avertizare limita viteza sub rindul de relee se afla UCE decodor This post has been edited by crick: 30 Nov 2009, 21:50 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
multumesc pt raspuns.si cum incep sa numar?de la stanga la dreapta?
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
QUOTE(alexandrusiri @ 30 Nov 2009, 22:04) este al 3 lea releu cum numeri de la butonul de reglaj faruri care fata masinii de fapt si ultimul ca banuiesc ca nu ai releu de limitare a vitezei cel de semnalizare si cel de temporizare stergatoare au o ureche de prindere ,cel flash nu are ureche |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Plafoniera se aprinde, doar atunci cand pun contactul si nu se mai stinge cum facea inainte. Tebuie sa o sting eu manual. Daca inchid din butonul alarmei, la deschiderea usilor cu alarma pusa nu se mai activeaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Rezolvat problema, era de la usa spate dreapta. Multumesc!
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
dudu6825 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 September 08 ![]() |
am si eu o Solenza cu inchidere centralizata si nu se mai deschide si inchide de la telecomenzi. Bateriile de la telecomenzi sunt verificate, iar inchiderea de la butonul din interiorul masinii functioneaza.Ledurile de pe telecomanda nu se mai aprind
|
--------------------
solenza
clima
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |