Cum e mai bine sa ii repar masina nevinovatu-lui?, Am doua posibilitati!
![]() ![]() ![]() |
Cum e mai bine sa ii repar masina nevinovatu-lui?, Am doua posibilitati!
marius_sachi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
vw
golf
2009
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ti se potriveste manusa.
QUOTE(adi_ar @ 12 Feb 2010, 18:54) ... Legea si toate normele emise de CSA permit pagubitului, ba chiar il obliga, sa renunte la despagubirea din partea asiguratorului daca vinovatul il despagubeste direct, lucru despre care, evident, trebuie notificat asiguratorul in scris - notificare ce trebuie pastrata, cu numar de inregistrare, deoarece, in viitor, va fi si dovada neplatii unei despagubiri in cauza respectiva. Va duceti la asigurator, il despagubesti pe pagubit si el renunta la a folosi polita ta RCA. Astfel nu vei capata malus la incheierea viitoarei polite, neexistand o dauna platita. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
mai nasol daca se razgindeste dupa , si pe mine m-a lovit cineva , mi-a zgriat vopseaua de pe bara destul de bine , mi-a oferit bani petru reparatie , eu am refuzat si i-am zis sa imi faca masina , si s-a rezolvat repede 24H
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu se mai poate intoarce ca la Ploiesti
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:03 |