Problema Ardaf, nu am acceptul de plata
![]() ![]() ![]() |
Problema Ardaf, nu am acceptul de plata
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
Subscriu si eu la cele spuse de klaus..si un prieten de al meu a fost indrumat tot asa , la o bomba de service, cum ca ar fi mai bun, mai ieftin si ca lucra bine. Pe langa faptul ca masina a iesit groaznic, nici macar culoarea nu se nimerea..pretul era ca ''la reprezentanta''..in concluzie..cred ca parerile constatatorului sunt de cele mai multe ori lipsite de transparenta
|
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de obicei unii constatatori mai ciupesc ceva comision de la unele service-uri la care trimit clienti
pana la urma daca asiguratorul are decontare directa cu reprezentanta poti sa mergi acolo , iar oricum cat ai masina in garantie doar la reprezentanta poti sa mergi ca sa se aplice in continuare dupa reparatie garantia |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Asta cu pierderea garantiei este vrajeala reprezentantelor, mai ales la capitolul tinichigerie. Daca ai 7 ani garantie anticoroziune si repari sau inlocuiesti o aripa ai pierdut garantia acelui element. Ramai cu garantia la lucrare, dar asta e obligat orice service sa ti-o asigure.
Cititi cu atentie contractele de garantie si nu mai bagati atatia bani in buzunarul nesimtitilor de la reprezentante ca d-aia au preturi ca in vest si calitate ca-n Romania! |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si care ii garantia la lucrare, nu cumva 3 luni? Cam putin fata de garantia Dacia.
Remarc inca o data grija fata de banutul cheltuit, mai ales de asigurator. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(kosfunny @ 21 Mar 2010, 13:00) Asta cu pierderea garantiei este vrajeala reprezentantelor, mai ales la capitolul tinichigerie. Daca ai 7 ani garantie anticoroziune si repari sau inlocuiesti o aripa ai pierdut garantia acelui element. Ramai cu garantia la lucrare, dar asta e obligat orice service sa ti-o asigure. Cititi cu atentie contractele de garantie si nu mai bagati atatia bani in buzunarul nesimtitilor de la reprezentante ca d-aia au preturi ca in vest si calitate ca-n Romania! as avea si eu o intrebare, asa din curiozitate... poti sa-mi spui o firma aftermarket de tablaraie (sau aluminiu in cazul meu) de calitate-care sa nu rugineasca dupa 2 ani (si asa mult spus) si care sa aiba dimensiunile elementului inlocuit, respectiv sa nu fie mai mica cu 1 mm sau 5mm stanga/dreapta, sus jos? sau poate o firma care daca imi lovesc o masina sa poate sa reseteze una din cele doua masini din semnatura (de ex o portiera lovita rau si calculatorul de airbag defect fizic, indoit sau mufa rupta din el)? |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cu scuzele de rigoare pentru cei care nu si-au primit raspunsurile, aici se inchide deoarece a devenit o discutie offtopic.
Daca initiatorul doreste sa redeschidem, rog PM sau report la unul din posturi! Multumesc pentru intelegere! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Aresgod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 March 10 ![]() |
Oameni buni Pot sa spun ca DACA cel care va loveste are asigurare la ARDAF punetil sa dea banii cash... dupa problemele aparute (scrise in topicul problema Ardaf) adica au dat toate avizele au accept piesele si au dat drumu la masina sa fie reparata, apoi cand a fost gata au refuzat plata pe motiv de frauda. ACUM mi-au scos dosarul din departamentul frauda ca au trecut deja 3 luni. SURPRIZA cand sa retrimis devizul refuza sa plateasca jumatate din piesele acceptate de ei.. pe motiv ca nu fac parte din accidentul respectiv(adica ala care m-au facut hot si era inventat de mine).... Acum ce mai fac??? Am platit diferenta de 5000 ron cash la reprezentanta BMW ca sa pot scoate masina si ma pregatesc sa ii dau in judecata
astept alte variante de solutionaredin partea voastra ...acei bani platiti sunt ca o garantie acordata service-ului pana la inchidera completa a dosarului.. pana acum mergand cu avocata mi sa propus doar chemarea unui inspector platit de ardaf pentru reconstatare pe masina reparata ![]() Ce solutii si voi ce idei aveti pentru a rezolva aceasta problema??? |
--------------------
BMW
525
2001
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Simplu, ii chemi la conciliere directa, nu accepti nici o reconstatare si ii dai in judecata. Si avocata ta ar face bine sa se lege doar de faptul ca ei au constatat, reconstatat, au fost deacord cu piesele, au ajuns la concluzia ca nu este frauda, si desi totul e ok nu vor sa plateasca. Nu va mai complicati cu reconstatari. Lasa-i pe ei sa explice de ce au dat ok-ul la toate piesele. ceva de genul...
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:32 |