Constatare amiabila
![]() ![]() ![]() |
Constatare amiabila
andreea80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Citeste fisierul anexat. Bafta.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Sa presupunem ca te-a lovit un participant la trafic,pe langa formularul de constatare amiabila pe care il completati amandoi,tu trebuie sa iei de la el urmatoarele copii:
- copie de pe buletiul lui - copie de pe permisul lui - copie de pe asigurarea lui si ORIGINALUL constatarii amiabile. Cu toate aceste acte te prezinti la asiguratorul la care este asigurat cel care te-a lovit sau tu iti faci pe casco tot si actele de mai sus le dai firmei de casco sa isi ia banii de la asigurarea celui care te-a lovit. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
E recomandabil sa faciti si ceva poze la locul producerii evenimentului si la masina vinovata!
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
In primul rand daca nu esti tu de vina nu recomand constatarea amiabila, din 2 motive:
1. vezi balamucurile pe care le au alti colegi 2. cine greseste, sa plateasca! sa mai ingrosam si noi bugetu statului putin prin amenzile astea de la Politie QUOTE(rcosmin @ 8 Mar 2010, 20:12) Sa presupunem ca te-a lovit un participant la trafic,pe langa formularul de constatare amiabila pe care il completati amandoi,tu trebuie sa iei de la el urmatoarele copii: - copie de pe buletiul lui - copie de pe permisul lui - copie de pe asigurarea lui si ORIGINALUL constatarii amiabile. nu stiu de ce trebuie toate astea (permisul de ex?!), dar eu unul nu as da copii dupa actele mele la straini nici sa ma bati. eu si cand am avut accident de m-a lovit ala cu usa, la asigurari i-am cerut inspectorului copia dupa talon pe care tocmai mi-o facuse si am scris mare cu pixul pe ea "valabil doar pt dosar dauna nr". stati usor cu copiile astea si cnpurile, ca asa se fura identitatile. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Copiile de mai sus,mi-au fost date de catre asiguratorul unde era asigurat cel care m-a lovit(de fata cu vinovatul)...copii care s-au dovedit utile pt casco meu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
andreea80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 10 ![]() |
Multumesc mult tuturor pentru informatii, au fost foarte utile
![]() Intre timp am gasit si eu un site pe tema asta: *** Reclama *** M-am gandit sa va zic si voua de el, ca si voi ati fost draguti si m-ati ajutat cu sfaturi. ![]() This post has been edited by adi_ar: 24 Mar 2010, 11:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Multumim si noi!
Problema fiind rezolvata, se inchide! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:05 |