Gresare balamale, inchideri usi si capota, s.a., a facut-o cineva?
![]() ![]() ![]() |
Gresare balamale, inchideri usi si capota, s.a., a facut-o cineva?
babone |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 23 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Estate
2008, 1.5dci 78kw
|
|||
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu i-am dat cu vaselina doar la chestiile alea de la usi.. nustiu cum le zice... chestile metalice care opresc usile...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
WD-40
Se gaseste in raioanele de accesorii auto din supermarket-uri |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Am si eu dala... intradevar e foarte bun.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
eu am pus vaselina simpla...am bagat in "butucul" usilor, potrbagaj si capota...pana acum nici o problema cu inchiderea portierelor.
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
esti fresh;
mai bine da cu WD 40 preventiv ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Nu are rost sa dati cu vaselina! Nu patrunde in incheieturi! Mai bine un WD-40 sau orice alt spray pt rugina (care contin un ulei penetrant)! Eu am dat cu un spray cumparat de la OMV(100k sau 10RON) si nu am nici o problema cu balamalele!
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Sunt gresate din fabrica . Cel putin la mine.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
radu_gabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 July 05 ![]() |
am masina de 2 luni (3500km) si deja sunt usoare urme de rugina la opritoarele usilor. cred ca o sa folosesc si eu WD-40
|
--------------------
logan
ambition
- -------
|
|
Ettore |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 August 05 ![]() |
Dupa ce am luat masina la o saptamana am gresat tot, aboslut tot ce se numeste balama, iala ...etc. Nu recomanda vaselina in incuietori (clante) cu timpul praful+vaselina = alt mecanism inchidere usa, sau spalate dar o sa turbati pana le spalati. Am dat cu ulei penetrant in mecanismele de inchidere a usilor, in balamale si in opritoare dupa care am dat cu vasilina penentranta(la spray) in balamale, opritoare si mecanismul de inchidere capota (nu uitati de balamalele de la capota, sa nu patiti cum se intampla la solenza,
![]() |
--------------------
Cu mandrie LOGAN 1.4
LOGAN 1.4 Laureate
- Prv. Sorry
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:06 |