Honda greenchallenge, concurs de condus eco
![]() ![]() ![]() |
Honda greenchallenge, concurs de condus eco
steph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am mai facut azi traseul din CT odata... In principiu nu sunt mari probleme... Cu exceptia localitatii Eforie Nord, unde, daca centura va fi inchisa, precum azi, exista doar o banda pe sens, si se circula exact prin centru, unde sunt multe masini parcate aiurea, traseul e destul de lin ca inclinare, 2 benzi pe sens... Intre Lazu si Constanta se lucreaza si am prins coloana bara la bara pe vreo 3 Km... Dar sper ca pana la data intrarii in concurs vor termina lucrarea...
16 Apr 2010, 19:37: QUOTE(steph @ 16 Apr 2010, 18:50) Exact. Daca ai participat la etapa online, si te-ai clasat in primii 30 la unul din dealerii din tara, respectiv in primii 60 la unul din cei 2 dealeri din Bucuresti si la Iasi, te vor suna sa stabiliti ziua si ora pentru proba de traseu. (ma gandesc ca ar fi trebuit sa te sune deja, daca era cazul) This post has been edited by C a t a l i n: 16 Apr 2010, 18:37 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu am scos 4.5 pe benzina, e mult?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu am dat 4,5 pe benzina....
![]() This post has been edited by corbex: 16 Apr 2010, 19:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai asta ziceam si eu, ca am scos 4.5 lei per litru din portofel, la pompa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
icriss79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 31 May 05 From: Germania ![]() |
OK... Hai ca incepe sa devina interesant, din pacate nu in sensul bun.
![]() Eu am fost mutat de la dealer-ul la care m-am inscris (cel din Targoviste) la Carpati Motors (Bucuresti). ![]() Regulamentul nu ma obliga sa concurez la dealer-ul cel mai aproape de adresa din buletin. Poate ca in ziua concursului o sa fiu cel mai aproape de dealer-ul din Targoviste! Poate ca este o strategie! In regulament exista decat o "recomandare". E dreptul meu sa concurez la orice dealer vreau. Mie nu-mi miroase a bine chestiunea asta. ![]() Si cred ca nu sunt singurul, pentru ca inca 4 concurenti apar pe lista de la Carpati fara o masina selectata, ca si mine... Incep sa fiu dezamagit si sa ma gandesc la Loganul meu care nu accelereaza decat la ordin.... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.6 8V Aprilie 2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu are legatura adresa din buletin cu dealerul ales de tine... Eu voi concura la vreo 300 Km de adresa din buletin... Ai fost contactat pana acum de unul dintre dealeri? Sau te iei doar dupa acel clasament de pe site? Nu m-as baza pe acea baza de date...
Pe de alta parte, nici de gluma nu merge remarca cu acceleratul... This post has been edited by C a t a l i n: 16 Apr 2010, 21:19 |
--------------------
-
-
|
|
voodoo85 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 April 10 ![]() |
POate ca locu 31 era inscris in PCR(pile,cunostinte,relatii) si daca nu a fost in stare sa termina panarama aia de joc cu un scor de calificare s-a umblat la liste!eu yic sa te iei de ei la modu barbar ca nu e normal sa se intample asa ceva!
|
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tu esti bolnav de romanism...
|
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Regret ca nu am specialitatea potrivita pentru a-l putea ajuta pe colegul nostru
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
voodoo85 |
![]()
|
nu Cataline,eu nu suport aranjamentele astea idioate si fara sens!daca nu e in stare de ceva,lasal dracu acolo unde e ca sta bine!de ce sa se vina cu interventii si cu pile!daca facem toti asa unde ajungem?sa ne rugam de unii si de altii sa ne obtina cate un job,sa ne faca cate un favor?daca esti in stare bine,daca nu, stai acasa!
This post has been edited by voodoo85: 16 Apr 2010, 22:03 |
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
icriss79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 31 May 05 From: Germania ![]() |
Exact asta m-a deranjat si pe mine! Adica ori regulamentul se aplica tuturor si e respectat inclusiv de organizator, ori nu! Daca nu e asa, care mai e scopul concursului?! Reclama?! Pai Honda nu are nevoie de reclama, e o marca respectabila. Tocmai de-aia nu ma asteptam la chestiuni de genul asta.
Acu' pe bune, deja ma gandesc ca daca o sa sun sa cer mutarea inapoi la Targoviste, numai de conditii egale nu o sa am parte, pentru ca am facut pe nebunul. In aceste conditii iau in considerare participarea la dealer-ul din Bucuresti, pe automata. Asta e, ne adaptam la mediul inconjurator, foarte ecologic si "curat" dpdv principial. Ma mai gandesc pana luni. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
voodoo85 |
![]()
|
Icriss ceeea ce merge cam de fiecare data ,suni ,le explici ca te-ai vazut pe liste la bucuresti vrei sa sti de ce,dar fa-o intr-un mod politicos!daca nu merge si iti dau flit,poti sa le zici ca se poate discuta si rezolva si in prezenta unui avocat atata timp obligatiile contractuale pe care ei s-au angajat sa le respecte au fost incalcate!
This post has been edited by voodoo85: 16 Apr 2010, 22:36 |
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
Markos |
![]()
|
un proces la Haga i-ar calma scurt, garantez!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
voodoo85 |
![]()
|
NIci chair asa!:)) Explicale frumos,ca nupoti sa ajungi in bucuresti,ca bla bla bla si daca nu inteleg schimba placa!
|
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
O cam dati in paranoia... Cum dracu ati ajuns la asemenea concluzii, bazate pe... nimic?
icriss79, ai fost sau nu contactat de dealerul la care te-ai inscris? Verifica programul de lucru pe site-ul acelui dealer, de obicei au program de lucru si sambata... Poti suna chiar azi sa te lamuresti... Nu de alta, dar in ritmul asta, pana luni ajungeti la concluzia ca e o conspiratie mondiala in potriva ta, si ca cei de la dealer vor pune obstacole pe traseu, vor defecta masina, doar ca "de conditii egale nu o sa am parte"... ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 17 Apr 2010, 07:07 |
--------------------
-
-
|
|
icriss79 |
![]()
|
Catalin,
Nu te supara, dar posturile mele au fost efectul informatiilor afisate pe site. Deci nu e chiar "nimic". Si ca regula generala, in Romania ma astept la orice. In alta ordine de idei, am sunat la dealer-ul din Targoviste. Se pare ca eu apar in baza lor de date, deci sunt in continuare programat la ei, nimic nu s-a schimbat. Asta inseamna ca informatiile de pe site au fost probabil un pic incurcate. Oficial deci, sunt tot la Targoviste. Eu m-am linistit, ceea ce va doresc si voua.... deci nu e nici o conspiratie. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(icriss79 @ 17 Apr 2010, 12:23) Oficial deci, sunt tot la Targoviste. Eu m-am linistit, ceea ce va doresc si voua.... ok, ne-am linistit. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
@Catalin, sunt in primii 60 la Asko parca undeva spre sfarsitul clasamentului.
Astept |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
emilgreus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 August 08 From: Ploiesti ![]() |
Un modest 3.8 l/100 km pe Targoviste.
Nu o sa incerc sa gasesc scuze sau vinovati. Se poate mult mai bine pe acel traseu. Asta a fost. Pentru mine Greenchallenge-ul s-a terminat. Bafta tuturor in continuare! This post has been edited by emilgreus: 19 Apr 2010, 10:17 |
--------------------
RENAULT
GRAND SCENIC, 1.5 dCi, 110CP, MT6
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
C'est fini la comedie...
Eu m-am luptat cu traficul... 2 portiuni in lucru unde se mergea bara la bara, cateva masini parcate aiurea... Pe scurt 3.3 consum mediu la dus, apoi la intoarcere 4 stationari in trafic si mers bara la bara, scor final 4.0 %. Cel mai bun consum azi a fost 3.9 %, deci sunt out. Vedem ce-o fi la anul! ![]() ------------------------------------------------------------------------- Poate foloseste cuiva foaia de calcul... (rapoartele sunt pentru Accord 2.2 M/T) ![]() Si o animatie ce sintetizeaza cateva din principiile Honda: This post has been edited by C a t a l i n: 19 Apr 2010, 17:33 Attached thumbnail(s) P190410_16.53.JPG ( Size: 669.47k ) Number of downloads: 301 |
--------------------
-
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
felicitari! ai grila masinii roz?? arata bine.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
voodoo85 |
![]()
|
Nush ce are fisieru trimis de CAtalin dar eu unul nu pot sa il vizualizez! este cumva facut cu Office 2007?
|
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E facut in Excel 2007, dar e salvat ca fisier pentru Office 97 - 2003, deci ar trebui sa-ti mearga.
Uite un print screen din el. Succes cu traficul, poate pana concurezi tu termina astia de lucrat la drumuri... clipboard01im.jpg |
--------------------
-
-
|
|
voodoo85 |
![]()
|
deci tre sa merg in V la 1286 de ture? sau in V la 1179 cu 55 la ora?
Mersi mult pentru print screen!Imi pare rau pt tine ca ai prin aglomerat! ![]() This post has been edited by voodoo85: 19 Apr 2010, 20:03 |
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Daca as fi tinut viteza medie 55 Km/h de la inceput, pe final nu ma incadram in timp datorita mersului bara la bara... Insa pe prima parte a traseului am mers mai tare, cam la 75 Km/h unde in treapta a VI-a motorul are cam 1300 rpm si consumul instant e pe la 2%. Problema e ca e foarte greu de tinut acea viteza constanta, pe drum plat ar merge perfect, dar profilul traseului are multe rampe si pante.
|
--------------------
-
-
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci condus subturat
![]() Bafta in continuare! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
voodoo85 |
![]()
|
CAtalin, cat timp ai avut de acomodare cu masina?de la sealer pana la iesire din CT?
si inca o intrebare?cu plecarea de pe loc cum ai procedat? brusc pana la viteza dorita si apoi cat se poate de constant, sau accelelare lenta? |
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, subturat, alta solutie nu prea exista, pentru consum mic... In "viata reala" insa, mersul subturat nu l-as folosi pe masina personala nici macar 5 minute...
----------------- Miscat masina de pe loc cu treapta I, cuplat a III-a si acceleratia in podea pana pe la 80 km/h, apoi direct treapta a 6-a. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
QUOTE Miscat masina de pe loc cu treapta I, cuplat a III-a si acceleratia in podea pana pe la 80 km/h, apoi direct treapta a 6-a. ![]() ![]() Azi am sa merg si eu la test - am nimerit o zi ploioasa, dar ce mai conteaza. Maine va povestesc ce am facut. |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:06 |