DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Raliu in Braila, Cupa Memorial George Dunareanu ed II

michimaus
post 18 Apr 2005, 07:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Sambata si duminica s-a desfasurat in Braila raliul "Cupa Memorial George Dunareanu"
raliul s-a desfasurat sambata si duminica, sambata facandu-se orientare prin oras si doua probe speciale,iar duminica s-a inceput cu o proba speciala, apoi orientare prin oras, continuand cu alte 3 probe speciale.
specialele la care am participat si eu impreuna cu prietena mea constau in diferite trasee printre jaloane.la clasamentul pilotilor(doar pe speciale) am iesit pe locul 11 din 21(incluzand aici si 2 abandonuri).
la orientare prin oras nu ne-am descurcat deoarece radarele (hartile) pe care ni le-au dat implicau si cunostinte serioase de matematica)
a fost foarte frumos organizat.
urmatorul raliu se va desfasura in braila pe data de 21-22 mai.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RIon
post 18 Apr 2005, 07:48
Post #2

pasionat

From: CJ

Subiect de stiri, eventual revino cu un editorial macar, mai ales cu marci de masini prezente, alte detalii...e foarte succint ce ai prezentat..

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Ciombe
post 18 Apr 2005, 07:52
Post #3

Membru autentic

From: Arad

In 23 e cursa la Arad! Adica pe aeroport... Din pacate, olteanca mea nu va fi gata pana atunci, asa ca nu voi participa. A mea e inca la vopsit + modificat + tapitat...

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
michimaus
post 18 Apr 2005, 08:01
Post #4

Membru incepator

ca masini care au participat:dacii berline , doua solenze(una era a mea), vreo 3 tico, un matiz, un ford, un dodge american si un opel astra nou(astia 2 au fost doar la specialele de sambata).
tin sa precizez ca nu a fost vorba de liniute ci de traseu printre jaloane.s-a folosit frana de mana din abundenta, ocoliri de jaloane la 360 de grade, pe scurt a fost de indemanare unde pilotul si mai ales copilotul au fost solicitati la maxim si mai putin caii putere ai motorului.
ca elemente surpriza, la o speciala, la start copilotul primea o sticla de jumate de cola pe care trebuia sa o bea pana la finish.cronom,etrul se oprea atunci cand copilotul termina sticla.
nu am scaner ca as fi pus si regulamentul si specialele si doua harti de traseu.daca reusesc sa le scanez o sa le si postez.
daca se considera stire se poate muta la stiri.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 06:13
Forum Renault