Ian. 2010-Cea mai slaba luna in piata auto, "Dacia pierde teren"
![]() ![]() ![]() |
Ian. 2010-Cea mai slaba luna in piata auto, "Dacia pierde teren"
TAW |
![]()
|
||
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
naspa de tot pentru dacia, trebuie sa faca ceva ca sa iasa din amorteala asta din romania. Poate un model mai mic ca sandero-ul si mai ieftin..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Preturile Dacia sunt umflate rau de tot! Un discount de macar 1500 euro ar duce pretul mai aproape de adevar si poate ar relansa vanzarile. Cand toata lumea taie cu pana la 40% din pret, Dacia "taie" si amaratul ala de "avantaj client", de a ajuns un Prestige sa coste cat un 308.
Asa le trebuie... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as fi mai ingrijorat de faptul ca au scazut dramatic vanzarile de utilitare (care PRODUC bani) decat ca nu s-au umplut aiurea trotuarele de Loganuri folosite doar la shoppingul saptamanal.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
1. Dacia Logan 170
2. VW Golf 147 Valoarea automobilelor Ferrari inmatriculate in ianuarie reprezinta aproape 5% din valoarea totala a celorlalte marci auto inmatriculate luna trecuta. (bine...asta si pentru ca pe vremea asta mai greu sa inmatriculezi un ferrari) Suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine.... This post has been edited by Arhimede: 15 Feb 2010, 14:36 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
daca ianuarie a fost slaba sa vezi februarie,care e prin excelenta cea mai slaba luna de vanzari...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Probabil ca multi asteapta lansarea Dusterului
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la titlul topicului vreau sa spun ca mi s-au umplut ochii de lacrimi cind am auzit ca piata auto e in rahat...
Astept cu nerabdare sa ma "distrez" si de suferinta supermarketurilor. Pai voi le plingeti de mila astora? Cind le merge bine sint total lipsiti de bun simt, iar acu' sa le pling de mila? Nu pot decit sa ma bucur ca in sfirsit poate ajung cu picioarele pe pamint ca prea si-au luat-o in cap. Vreau sa vad falimente, executari silite, faliti. ![]() Cred ca in tarisoara noastra s-a inteles gresit conceptul de economie si de bunastare... Incepe revenirea la "normal". |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
De acord
![]() Cat despre reno si vanzarile lor in ro. de volumul unui penis de furnica - numai de bine. Poate intr-adevar o sa acorde respectul cuvenit si pietei din ro. cu motoare noi, masini fiabile si service de calitate. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Daca merge asa rau si la dacia, in loc de majorari de salarii angajatii vor primi cadou un pachet de disponibilizari.
Acum probabil au foarte mult de lucru pentru ca produc dusteru-ri pentru stoc, dar daca nu merg vanzarile la el cum viseaza ei se va reduce activitatea. Eu personal vad un an mai rau decat cel care a fost. Cu atatea locuri de munca nesigure cine se mai baga la leasing sa cumpere un duster ? This post has been edited by asgard1955: 15 Feb 2010, 16:20 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
La dacia cand nu o sa mai mearga o sa reduca pretul. Acum nu reduc ca vand suficient afara si la noi.
Ca sa aleg o exprimare stintifica - atat timp cat au profit ii doare la pix ca un logan este mai scum ca un focus. Nu reduc pretul ca nu au kef nu ca nu mai pot de ce rau le este. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Manuel @ 15 Feb 2010, 14:00) Aprob pozitiv! Lucrurile au luat-o pe cai gresite de cand a sarit Euro de la 3.65 (sau cat draq mai era) la 4.xx lei, iar cei de la Dacia pur si simplu au calculat pretul la noul curs (de parca e 100% importator), fara a face o analiza exacta asupra impactului cursului valutar asupra pretului. Si, lumanarea de pe coliva, de astazi se plateste taxa de prima inmatriculare pt. Euro 4 ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
aphophis |
![]()
|
focusul ala costa atat cu ajutorul a 3 rable daca nu ma insel, cele 3 rable putand fi folosite si la dacia
![]() <span class='edit'>15 Feb 2010, 16:35:</span> Si inca ceva si dacia a avut reduceri, atata timp cat a avut masini de pe stocuri mai vechi, au avut reduceri de ~1000 de euro.. asta inseamna peste 10%. Mai ales ca in marea majoritate, concurenta care facea reduceri, tot la masini ramase pe stoc faceau.. Dacia probabil le-a terminat mai repede, odata cu programele rabla din diverse tari.. ca dovezi: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1975540 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1911974 This post has been edited by aphophis: 15 Feb 2010, 16:35 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Tatal meu a avut reducere 350 de euro ca a luat un Logan de pe stoc plus ca Dacia (nu statul caci programul rabla se terminase) i-a dat 400 de euro pe masina veche predata la fier vechi .
|
--------------------
-
-
-
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Si acum exista reduceri dar pentru sandero, probabil pentru logan s-au terminat demult.
http://www.dacia.ro/#/oferte-speciale/ofer...er-article.html |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sper sa prelungeasca "promotia" cu taxa de poluare cadou. Mi-ar prinde bine in viitorul apropiat.
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Oamenii asteapta RABLA!!! Atunci firma noastra nationala va vine de 35%.
|
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
daca nu vor exista programe rable in germania,franta , etc si anul asta , dacia va fi in buda , chiar si cu programul rabla de la noi nu vad sa creasca vanzarile spectaculos
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
aphophis |
![]()
|
se pare ca in ianuarie au vandut 800 de masini, doar vreo 2xx bucati fiind inmatriculate. Oricum putin, sa vedem ce va fi cu programul rabla:
http://www.zf.ro/companii/exporturile-daci...locala-5533921/ |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 17 Feb 2010, 14:44) se pare ca in ianuarie au vandut 800 de masini, doar vreo 2xx bucati fiind inmatriculate. Oricum putin, sa vedem ce va fi cu programul rabla: http://www.zf.ro/companii/exporturile-daci...locala-5533921/ Problema asta trebuie lamurita pentru ca sunt cam multi carcotasi care spun ca VW si Ford au vandut mai multe masini decat dacia in Romania. This post has been edited by asgard1955: 17 Feb 2010, 22:41 |
--------------------
Dacia
|
|
aphophis |
![]()
|
problema lamurita. Din cifrele de vanzari puse la dispozitie de renault. Logan (mcv+berlina+pick-up+van) 643 bucati +116 bucati sandero = 759 unitati vandute
http://www.renault.com/fr/Lists/ArchivesDo...vier%202010.xls |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am remarcat vanzarile pt Laguna in Ro: o bucata!
Tot din document observ ca pe Ianuarie in Ro, Megane s-a vandut cel mai bine. De aici se trage poate si zgarcenia la reduceri pt Megane. |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
o sa vedem pe la sfarsitul lunii si vanzarile reale, din cifrele renault. Oricum e de rau imi zicea de exemplu un amic ce a vb cu un nene de la kia iasi ca aia nu au vandut nici o masina in februarie.
QUOTE Numarul de masini noi inmatriculate a scazut la 2.658 in luna februarie, numarul acestora fiind cu 63% mai mic decat cel din aceeasi luna a anului trecut, dupa ce in ianuarie piata s-a prabusit cu 85%, potrivit datelor publicate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Piata auto si-a temperat caderea la 63% in februarie In luna februarie, numarul de masini noi inmatriculate a crescut cu un sfert fata de ianuarie, cand au fost inregistrate 2.134 de autovehicule Numarul de vehicule inmatriculate, in total, a fost de 3.738, in scadere cu 61% fata de februarie 2009. Din categoria vehiculelor pentru transportul pasagerilor, mopedele si motocicletele au inregistrat un declin de 57,55% in februarie, dupa ce s-au inregistrat 59 de astfel de unitati. De asemenea, din categoria autobuzelor si microbuzelor au fost inmatriculate 74 de unitati, cu 47% mai putine ca in luna februarie a anuliui trecut. Numarul de autovehicule de transport marfuri nou inmatriculate a scazut cu aproape 75% fata de februarie 2009, la 362 de unitati. Tractoarele au inregistrat un declin de 70% in februarie, la 20 de unitati inmatriculate, in timp ce numarul de autovehicule cu destinatie speciala care au fost inmatriculate in februarie a crescut cu 278%, la 295 de unitati. Cele mai vandute marci de autoturisme in februarie au fost Dacia (534 de unitati), cu 67% mai putine ca in februarie 2009, urmata de Ford cu 348 de unitati, in scadere cu 4,66% fata de februarie 2009. Volkswagen se afla pe locul al treilea intr-un clasament al celor mai vandute marci in februarie, cu 323 de unitati, in scadere cu 66,5% fata de aceeasi luna a anului trecut. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:38 |