Pe cine aleg?
![]() ![]() ![]() |
Pe cine aleg?
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
''Masina fiind avariata deja nu se vede mare lucru''
la primii.. This post has been edited by M i h a i: 3 Mar 2010, 13:53 |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
as prefera sa nu...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
este greu...se poate da seama daca loviturile sunt din mai multe incidente...mai ales in perioada asta...unde se cauta acul in carul cu fan numai ca sa nu te despagubeasca..
hint... ![]() This post has been edited by M i h a i: 3 Mar 2010, 15:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Masina celalalta nu o puneti la socoteala? Daca si aia are avarii, cum se poate duce unde are deja dosarul deschis, este alt incident, trebuie sa mearga si la al doilea asigurator. Dar cum se separa daunele si cum se impart costurile?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu nu inteleg care-i treaba cu un an , poti circula un an cu masina lovita , eu stiam de 30 de zile .Oricum eu am reparat masina in cateva zile chiar daca era zapada pe jos , daca e sa ai ghinion o lovesti si in mijlocul verii pe soare , se gaseste un neatent care sa te "trosneasca".
Cat despre asigurator daca nu au aparut si alte daune ve-i merge la primul. This post has been edited by CGDBZ: 3 Mar 2010, 15:43 |
--------------------
-
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
auaparut si alte daune... e urma de perete pe bara. Bara care oricum trebuie inlocuita. Asta e problema mea. La oricare m`as duce cu dauna as repara intreaga masina. Ori isi impart ei costurile ori plateste unul singur.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Problema e clara, reparatia/despagubirea o face socielatea la care ai ajuns prima oara.
Nu poti merge la cea de-a doua pentru ca masina era deja avariata, n-are ce despagubi. Acum, societatile de asigurari cauta sa-ti plateasca doar parte din paguba daca ai avut sa zicem avariat un reper afectat de rugina si tu vrei sa-ti repare masina in conditiile in care ea era deja lovita? Nu merge. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Piesele avariate nu se despagubesc. Deci cea de-a doua firma nu are ce iti despagubi. Daca incerci despagubire dubla sa stii ca intri sub incidenta penala!
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai asa sa vedem sa le punem cap la cap
1.Are accident, incheie amiabila, nu s-a dus sa repare masina, urmeaza sa mearga 2.Are un NOU accident, aproximativ la fel, fara urme atat de vizibile ca masina este deja busita 3.Incheie amiabila pentru ca vinovatul nu vrea sa ajunga la politie sau sa nu declare accidentul, logic 4.Are doua dosare de dauna Ce face cu aceste dosare? Ca sunt deschise. Repara o bara la un asigurator si una la celalalt? This post has been edited by Mutzunache: 3 Mar 2010, 22:41 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
teoria conspiratiei:la primul accident actele s au perfectat la politie,la al doilea doar amiabil.daca se duce la asig.2 ,asta ar putea folosi prima informatie pentru a nu l despagubi,sub rezerva dinamicii accidentului....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
@kosfunny: nu incerc despagubire dubla.. Eu vreau decat sa imi fac masina cat mai repede si cat mai bine. Dupa cum vad eu lucrurile, eu pot sa scutesc una dintre firme de o reparatie...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
am avut 3 daune la aceeasi bara de fata. prima conteaza... restul sunt doar constatari cu un dosar care se inchide fara ca reparatia sa fie facuta. la ultima, fiind cea amiabila, am scris de buna voie ca nu ma intereseaza nici o despagubire.
This post has been edited by FDR: 4 Mar 2010, 12:06 |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 3 Mar 2010, 22:40) Stai asa sa vedem sa le punem cap la cap 1.Are accident, incheie amiabila, nu s-a dus sa repare masina, urmeaza sa mearga 2.Are un NOU accident, aproximativ la fel, fara urme atat de vizibile ca masina este deja busita 3.Incheie amiabila pentru ca vinovatul nu vrea sa ajunga la politie sau sa nu declare accidentul, logic 4.Are doua dosare de dauna Ce face cu aceste dosare? Ca sunt deschise. Repara o bara la un asigurator si una la celalalt? Isi indeplineste obligatiile prevazute in lege: se duce la cel de-al 2 lea asigurator, declara situatia si se inchide dosarul. In situatia actuala (a deschis deja dosare la ambii asiguratori) se afla in culpa penala: tentativa de frauda in asigurari. Atentie ca nu-i de joaca! Pierde despagubirea de la ambii asiguratori si se poate alege lejer cu dosar penal. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mi se pare evident ca:
QUOTE(kosfunny @ 3 Mar 2010, 22:02) Daca ti s-ar fi stricat ceva SUPLIMENTAR, de exemplu, daca te lovea in lateral, si-ti mai infunda vreo usa, atunci aveai ce sa cauti la al doilea asigurator. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DrK |
![]()
|
Pai sa vedem:
De la prima lovitura am bara fata crapata... De la a 2-a lovitura am aceeasi bara zgariata ceva mai incolo. Bara spate este sparta de la primul impact si acum este si harjaita cu urme de zid putin in lateral. Tudor: nu am deschis dosar la niciun asigurator. |
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca barele au fost sparte in primul incident, si in procesul verbal scrie asta.. te duci la primul asigurator....oricum bara noua se vopseste
succes.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 5 Mar 2010, 11:14) Pai sa vedem: De la prima lovitura am bara fata crapata... De la a 2-a lovitura am aceeasi bara zgariata ceva mai incolo. Bara spate este sparta de la primul impact si acum este si harjaita cu urme de zid putin in lateral. Tudor: nu am deschis dosar la niciun asigurator. Esti cel mai ghinionist om! Nu vreau sa fiu pesimist dar de aici incolo trebuie sa fi norocos sa repari masina. De ce? Pentru ca bara fata a fost sparta in primul accident dar zgariata in al 2-lea. Ce va zice primul asigurator? ,,Nu despagubim ca era zgariata deja si probabil sparta!" Motivul perfect pentru a nu despagubi! Idem si pentru bara spate. Eu unu iti urez succes.....ai nevoie de el. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
DrK |
![]()
|
Primul asigurator nu cred ca poate spune ceva in fata procesului verbal semant de Politie
![]() La amiabila probabil mi-o trageau fara alifie, dar asa nu cred ca mai au de spus ceva ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:30 |