Cod conducta clima, logan 1.4 2004
![]() ![]() ![]() |
Cod conducta clima, logan 1.4 2004
bolovan_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca e vorba de conducta nr. 3 din desen, codul e 8200778236. Da vezi ca oficial e cca. 103 euro+tva
Attached thumbnail(s) AC.JPG ( Size: 152.71k ) Number of downloads: 1065 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Da...aia ii conducta
Multam klaus, esti un adevarat zeu, ce religie esti? ca sa-ti platesc slujbele ![]() Se pare ca o aduce la pretul de 400 lei cu tot cu TVA. Asta ii singura piesa care mai imi lipseste. Si nu mai imi permit sa stau prea mult fara masina. |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
M-am mai uitat specific si pentru o masina din noiembrie 2004 (motor k7j cutie jh3, AC normal, volan stanga) si conducta aia are acolo alt cod si anume 6001547197 care are pret 40 euro + tva.
Cred ca asta ar fi mai aproape de realitate (daca nu chiar si mai ieftin) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cipi_styl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 3 May 08 From: Romania ![]() |
Salut, eu as avea nevoie de conducta nr.1 ... imi poti spune un pret pt ea?
|
--------------------
Opel / DACIA
Astra Caravan 1.7 dty/GOLAN 1,6 MPI
2000/2004 viteza ucide....
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
am ceva probleme cu acea conducta... in sensul ca tot se rupe ... pun alta se rupe ... este prinsa de fiecare data inclusiv in acel surub care o prinde de compresor si o tine mai fixa...si tot se rupe la intrarea in compresor ... are cineva ceva idei din ce cauza si cum as putea sa o fac sa nu se mai miste deloc ?
am refacut filetul la suruburi...pus alte suruburi pentru ca s-a mancat filetul... sta stransa acolo nu se misca,dar se rupe exact partea de deasupra langa surub. This post has been edited by cristi_xp: 1 Aug 2009, 21:57 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.104 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Verifica prindera compresorului (daca nu s-a slabit) si fuliile de pe accesorii, poate ai vreo vibratie anormala.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
am mai avut problema asta acum un an ... pana am lovit o caprioara si s-au skimbat conducte pe acolo.De atunci nu am mai avut probleme pana acum .
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
cristi_xp |
![]()
|
ieri s-a rupt suportul de la cutie... probabil din cauza lui sa se fi rupt si conducta....vedem cand ajung pe la mecnic
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
mircea_preda2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 June 07 From: Oltenita Calarasi ![]() |
Salutare tuturor!
Stie cineva unde gasesc pe cineva sa sudeze conducta de aluminiu de la compresor? |
--------------------
LOGAN 1,4MPI CL03BIA
DACIA 1310 /1996 CL-01-GRJ
1996 / 2008
- CL 01 GRJ, CL 03 BIA [COLOR=red]Rau cu rau dar mai rau e fara rau[/COLOR]
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In carte scrie ca nu se sudeaza conductele... dar in realitate, am intrebat si eu pe cineva, se pot suda in argon cica...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mircea_preda2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 June 07 From: Oltenita Calarasi ![]() |
Conducta nr 1 cu probleme
In final am reusit sa sudez conducta (am schimbat capu care intra in compresor), toate bune si la locul lor. Dupa 20 de minute de mers a crapat conducta in alta parte ( aproape de racordul de cauciuc). Acum cei de la service mi-au zis sa inlocuiesc conducta. Problema e ca nu se prea gasesc. Daca ma poate ajuta cineva cu o conducta sau codul acestei conducte as ramane profund indatorat. Va multumesc anticipat! This post has been edited by mircea_preda2000: 31 Jul 2010, 11:44 Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 163.85k ) Number of downloads: 613 |
--------------------
LOGAN 1,4MPI CL03BIA
DACIA 1310 /1996 CL-01-GRJ
1996 / 2008
- CL 01 GRJ, CL 03 BIA [COLOR=red]Rau cu rau dar mai rau e fara rau[/COLOR]
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Am rezolvat sper! Multumesc!
![]() This post has been edited by GBC: 25 May 2011, 21:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 15:48 |