Flori la ghiveci, Care rezista cel mai bine?
![]() ![]() ![]() |
Flori la ghiveci, Care rezista cel mai bine?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in grecia sunt saraci aici bogati.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
corbexe eu ma apuc de vandut lamai... la cata greata are poporu asta trebuie sa supravietuiasca cu ceva.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(b34uen @ 10 Jan 2011, 13:38) O sa ai parte si de fructe in 3-4 ani. Daca vrei mai repede il altoiesti. Prin altoire poti sa obtii si doua tipuri de fructe in acelasi copac. Numai ca o sa ai un pomisor destul de sensibil la frig... Daca nu il altoiesti nu cred ca o sa-ti faca fructe. Eu am vreo 3 lamai si un maslin de vreo 7-8 ani si nimic ![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 10 Jan 2011, 14:18 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
Transplanteaza-i la patrida, sa vazi veselie productionala !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
QUOTE(Neagu Ionut @ 10 Jan 2011, 14:16) Daca nu il altoiesti nu cred ca o sa-ti faca fructe. Eu am vreo 3 lamai si un maslin de vreo 7-8 ani si nimic ![]() pai cum am spus si mai devreme ..il vreau doar ca decoratiune in apartament..caldura nu cred cae o problema la mine..doar modul de ingrijire (gen:udatul etc. ![]() This post has been edited by pician90: 10 Jan 2011, 15:01 |
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pician daca pomul ala de la care ai folosit tu semintel a fost altoi, nu se prinde.
te duci frumos la hornbach, praktiker, baumaxx, obi, brico si iti iei un pom gata iesit. dupa aia il altoiesti il vopsesti, ii faci tot ce vrei. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Trebuie sa-l uzi doar ocazional, de regula cind esti matol.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pician90 |
![]()
|
astept sa vad ce iese. ...
|
--------------------
super nova
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In conditiile date o sa iasa cam asa cevaFasza_vir_g.JPG ( Size: 415.18k )
Number of downloads: 83
. Nu stiu decat numele bozgoresc ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:55 |