Oglinzi Prestige pe Solenza
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi Prestige pe Solenza
GeorDanny |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
le-am montat la cumnatu' in curte. este destul de naspa de schimbat pentru ca trebuie sa le dezmembrezi detot .
oglinda de logan are ornament rotund iar cea de solenza il are triunghi. partea cea mai grea a fost sa umblu la arcul din interiorul oglinzii , dar pana la urma a mers. urmeaza in weekend sa montez si joystick-ul si gata |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
@metrix4you
Oglinzile le-ai luat din GR? sau de pe net? pe mine ma intereseaza doar sticla ca vreau sa-mi pun doar incalzite. ![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
oglinzile le am de la cumnatu meu . el avea pe logan electrice si incalzite , dar modelul de solenza si a vrut sa-si puna de-alea mai mari de pestige.
Cele de prestige au costat 85 lei/buc in targ (electrice si incalzite) Doar sticla de oglinda incalzita de solenza , la magazin ultima data era in jur de 70 -80 lei. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(slider2 @ 15 Mar 2010, 23:25) se putea sa nu apara ceva de bemeveu pe aici?? ce tot venerati marca asta nu inteleg... si alea de logan sunt incalzite, electrice, etc. QUOTE(andreiy @ 16 Mar 2010, 20:59) Tu nu intelegi multe de felul tau... incalzite,electrice si cam atat ![]() Eu am avut pe Supernova oglinzi de E30 cu sticle de E34, incalzite, electrice si heliomate. Heliomatul te ajuta cel mai mult in momentul cand vine cineva din spatele tau cu faza lunga, daca ai si folie pe luneta nu te deranjeaza mai deloc. Combinatia cu oglinzile de "BMWu" e ca se potrivesc cat de cat pe forma la usa, trebuie taiat doar un colt si rotunjit, dat o gaura in plus pt prindere si cam atat, mai ramane problema ornamentelor interioare, eu eram cat pe ce sa imi fac unele din fibra dar a trebuit sa vand oglinzile cu totul ![]() Cele de Logan pe Solenza poate doar par mari, aruncati un ochi la masinile noi de talia Solenzei cam ce oglinzi au din fabrica (Twingo, Spark, I10, I20, Ceed)... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
poate la oglinzi dat fiind ca suprafata "vitrata" este mai mica, heliomatul se simte, dar la parbriz nu prea, de aceea am presupus ca efectul este minor. daca chiar se simte asta e altceva.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 16:00 |