DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mi-a luat permisu de conducere, Mi-a luat permisu dupa ce am lovit o masina

namidee
post 30 Mar 2010, 08:54
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Frankfurt

Mie citatul asta:

"franele au functionat cat de cat" - din primul post

imi spune ca initiatorul se stia cu musca pe caciula, adica stia ca franale nu tin cum ar trebui. De aici trag concluzia ca rezultatul ITP-ului cu privire la frane e cel corect si sanctiunea bine-meritata.

Ramane de discutat ce ar fi putut sa faca el. Putea sa dea o spaga, sa se certe cu Garcea, sa-l intrebe in ce calitate il pune sa se uite in portbagaj, sa ceara RAR mobil fiind vorba de defectiuni la frane (din posturile lui se pare ca sta intr-un oras mai mic cu o singura statie ITP - deci probabil si fara RAR mobil). Eu cred ca cel mai eficient ar fi fost sa se duca cu masina la alt ITP (pe platforma) daca se stia curat, acum putea sa conteste PV si eventual sa dea in judecata statia ITP.

Cazul de fata imi aminteste oarecum de userul care si-a pierdut permisul pentru ca dupa ce a dat BAC-ul s-a imbatat ca porcul, a plecat cu masina, a oprit la un bar sa mai ia "combustibil" si la iesire l-a oprit un politist care l-a vazut coborand din masina, politist care l-a condus direct la recoltat probe biologice. Si in cazul asta, si al initiatorului, cineva care isi cunostea drepturile mai bine ar fi putut sa scape in ciuda vinei; nu a fost cazul.

LE: pt. initiator: dupa cum scrie majoritatea pe aici, si eu sunt de acord ca sansele tale de a castiga procesul sunt minimale (nu ai nicio dovada ca la data respectiva franele functionau perfect). Un sfat prietenesc: cand n-o sa ai nevoie de masina o perioada mai lunga (concediu, reparatii, etc) renunta la actiunea in instanta si preda permisul la politie. O sa doara mai putin lunile pe tusa.

This post has been edited by namidee: 30 Mar 2010, 09:00

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
UXE
post 30 Mar 2010, 09:13
Post #62

Modelator

From: Bucuresti

@Aditsu ceva noutati?

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 8v - UXE
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
neiu
post 6 Apr 2010, 20:59
Post #63

Membru autentic

From: Timisoara

sansele sint foarte mici,nu mici si eu am patit-o si am pierdut pe niste motive de te umfla rasul,dar asta e ,ce poti face decat sa ma bucur ca e pe o luna?

--------------------
renault laguna 1.8i 1998 berlina - TM 11 RFT
Florin
+
bogdan_bok
post 13 May 2010, 23:12
Post #64

Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o!

From: Deva HD, Jud Sibiu

1.nenea militianul nu avea ce sa iti reproseze referitor la dauna, daca partea vatamata a fost dispusa sa va intelegeti pe cale amiabila.
2.esti constient ca tu ai condus pe drumurile publice un autoturism cu defecte la sistemul de franare, politistul fiind mai vinovat ca tine obligandu-te sa conduci un astfel de autovehicul.
3.eu daca nu am actele la mine, nu urc la volan nici sa moara cineva de ciuda, nervi, sau de ce o crea el...
4.dabea in uniforma nu avea ce cauta in portbagaj, decat daca ordinul de serviciu, era acoperit de un ordin de perchezitie, si sunt convins ca nu a fost asa.
5.au fost facute masuratori la locul accidentului? probe...evaluarea pagubelor accidentului?

chiar asa se poate ?
daca invatai legislatia cat de cat, ii puneai cateva intrebari scurte omului legii, si ii aduceai aminte ca el este platit ca sa nu se enerveze si sa nu faca abuz de haina pe care o poarta.
depune o contestatie cu privire la comportamentul lui, cat despre vinovatia ta...nu o mai pune la indoiala.

--------------------
REnauLT LAguNA 1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v - HD 08 AIK, SB 11 VGI
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 20:11
Forum Renault