Mi-a luat permisu de conducere, Mi-a luat permisu dupa ce am lovit o masina
![]() ![]() ![]() |
Mi-a luat permisu de conducere, Mi-a luat permisu dupa ce am lovit o masina
namidee |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@Aditsu ceva noutati?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
sansele sint foarte mici,nu mici si eu am patit-o si am pierdut pe niste motive de te umfla rasul,dar asta e ,ce poti face decat sa ma bucur ca e pe o luna?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
1.nenea militianul nu avea ce sa iti reproseze referitor la dauna, daca partea vatamata a fost dispusa sa va intelegeti pe cale amiabila.
2.esti constient ca tu ai condus pe drumurile publice un autoturism cu defecte la sistemul de franare, politistul fiind mai vinovat ca tine obligandu-te sa conduci un astfel de autovehicul. 3.eu daca nu am actele la mine, nu urc la volan nici sa moara cineva de ciuda, nervi, sau de ce o crea el... 4.dabea in uniforma nu avea ce cauta in portbagaj, decat daca ordinul de serviciu, era acoperit de un ordin de perchezitie, si sunt convins ca nu a fost asa. 5.au fost facute masuratori la locul accidentului? probe...evaluarea pagubelor accidentului? chiar asa se poate ? daca invatai legislatia cat de cat, ii puneai cateva intrebari scurte omului legii, si ii aduceai aminte ca el este platit ca sa nu se enerveze si sa nu faca abuz de haina pe care o poarta. depune o contestatie cu privire la comportamentul lui, cat despre vinovatia ta...nu o mai pune la indoiala. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 20:11 |