DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> incident

ride free
post 11 May 2010, 00:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: bucuresti

buna seara in primul rand...
sa va zic ce am patit in seara asta....am parcat frumos masina in fata la judecatoria sector1 si am plecat linistit sa beau un suc cu prietena in cenrul vechi.... cand m-am intors (dupa aproximativ 1 ora jumate) surpriza masina lovita.... usa de la sofer indoita zdravan... ma uit in stanga, dreapta dupa vreun paznic ceva de la tribunal... nu era nimeni, ma rog m am uitat dupa camere de supraveghere , am facut cv poze si am plecat!
am fost apoi la politie si m-au sfatuit sa merg direct la casco

acum vine intrebarea catre voi :
exista vreo posibilitate sa obtin inregistrarea de pe camerele de supraveghere, era una care batea exact in dreptul masinii mele, sau sa ma las pagubas si sa merg la casco?

va multumesc!

--------------------
renault megane bicorp 1.5 85 Cp 2007
Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fratzica
post 11 May 2010, 00:40
Post #2

Zen

Group: Moderatori

da, e destul de posibil sa faci rost de inregistrari.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
membru_DC
post 11 May 2010, 05:16
Post #3

-

QUOTE(ride free @ 11 May 2010, 00:27)
exista vreo posibilitate sa obtin inregistrarea de pe camerele de supraveghere, era una care batea exact in dreptul masinii mele, sau sa ma las pagubas si sa merg la casco?
*

te complici singur... mai bine declari ca ai gasit-o lovita in parcare si o faci pe casco

--------------------
- - - - -
+
daniel4ro
post 11 May 2010, 05:29
Post #4

forumist anti

From: B U Z Ă U city

mergi din nou la politie si explica-le imprejurarile in care ai parcat masina, precum si faptul ca in zona erau camere de supraveghere. solicita sa vorbesti cu seful de la tamponari, daca agentul de la ghiseu este prea plictisit si nu vrea sa iti inregistreze sesizarea. sunt obligati sa ceara inregistrarile pentru a identifica pe cel care ti-a tamponat masina. daca acesta nu declara accidentul in 48 de ore si este apoi identificat, ramane fara permis de conducere.
succes!

--------------------
Renault Megane 2.1 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP - Numar DREPTUNGHIULAR
+
ride free
post 11 May 2010, 07:40
Post #5

Membru incepator

camerele sunt ale tribunalului deci presupun ca ar trebui sa merg la ei cu o cerere ceva nu?
la politie mi s-a spus ca trebuie sa fac singur rost de inregistrari, plus ca este foarte posibil sa nu reuseasca sa vada numarul de inmatriculare al celui ce m-a lovit....

--------------------
+
membru_DC
post 11 May 2010, 21:45
Post #6

-

si daca afli ca respectivul n-are RCA ce faci? il dai in judecata si astepti 2 ani pana se pronunta judecatorul in favoarea ta?

normal tu ar trebui sa o faci pe casco si apoi acestia sa-si recupereze banii de la vinovat: sa faca rost de inregistrari, sa caute "agresorul", sa-l identifice si apoi sa-l actioneze in judecata, etc.

--------------------
- - - - -
+
ride free
post 11 May 2010, 22:42
Post #7

Membru incepator

va multumesc pentru sfaturi si pt raspunsurile promte
azi toata ziua m-am interesat care e procedura pentru obtinerea inregistrarilor si este (ca toate procedurile din tara asta minunata) foarte complicata plus ca am primit raspunsuri de genul " este posibil ca acea camera sa nu fie in functiune" sau " e posibil ca unghiul sa nu va avantajeze" sau multe astfel de exemple care m-au facut sa ma las pagubas, sa ma gandesc ca probabil va fi timpul pierdut...
acum stau si ma gandesc daca merita sa "stric" casco, tinand cont ca am franciza de 650 de lei iar la reprezentanta renault reparatia cica ar costa in jur de 1200 de lei.
mai e si varianta cu reparatia la alte service-uri ( am niste prieteni tinichigii si vopsitori....) unde costa in jur de 600 de lei....
voi vedea ce o sa fac
nu pot sa zic decat ca imi este sila de astfel de oameni care "lovesc" si fug si ca imi este ciuda ca am avut atat grija de masina si nu a avut nici o zgarietura pana acum

va salut cu respect si va multumesc inca odata

--------------------
+
Yochanna
post 11 May 2010, 23:13
Post #8

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(ride free @ 11 May 2010, 22:42)
exemple care m-au facut sa ma las pagubas, sa ma gandesc ca probabil va fi timpul pierdut...

Ei bine, iata vesnica si nesfarsita problema a noastra. Cedam mult prea repede. . .
Ar fi meritat sa incerci, macar pentru multumirea ta. Eu mi-am gasit-o de 2 ori lovita in parcare si n-am avut bafta camerelor de supraveghere...

--------------------
Reno Clio symbol 2005 1.5dci
+
ride free
post 12 May 2010, 07:56
Post #9

Membru incepator

da Yochanna stiu ca asta e vesnica noastra problema dar crede-ma ca de cate ori te lovesti de refuzurile, de sictirul si de indiferenta persoanelor care ar trebui sa "lucreze" cu tine, pentru tine, in slujba ta.... nu iti vin in minte decat niste cuvinte pe care nu pot sa le reproduc aici si multa multa ura pe sistemul asta de kko si te gandesti cum sa te calmezi sa nu il rupi cu bataia pe "functionarul" din fata ta....asa ca cedezi si pleci de acolo cu aceleasi cuvinte ca mai sus soptite printre dinti

asta e... TRAIM IN ROMANIA!

--------------------
+
Victoras2001
post 12 May 2010, 08:10
Post #10

Membru autentic

Ar merita deranjul numai ca sa dai de jegosul ala.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
DrK
post 12 May 2010, 09:26
Post #11

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Daca nu vrei sa alergi tu dupa jegosul ala declari la casco ca e posibil ca inregistrarile sa ajute la investigatie si tu iti vezi de treaba. Compania de asigurari o sa incerce sa-si recupereze banii pentru ca totusi exista o sansa.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
membru_DC
post 12 May 2010, 18:07
Post #12

-

QUOTE(Victoras2001 @ 12 May 2010, 08:10)
Ar merita deranjul numai ca sa dai de jegosul ala.
*

si ce rezolvi daca e vre'un mosulica, o fata sau unu cu ceafa lata? unsure.gif

QUOTE(RaduNG @ 12 May 2010, 09:26)
Daca nu vrei sa alergi tu dupa jegosul ala declari la casco ca e posibil ca inregistrarile sa ajute la investigatie si tu iti vezi de treaba. Compania de asigurari o sa incerce sa-si recupereze banii pentru ca totusi exista o sansa.
*

exact ce ziceam si eu mai sus wink.gif

--------------------
- - - - -
+
gaby007
post 12 May 2010, 18:17
Post #13

Membru incepator

un prieten a avut masina parcata intr-un peco si a gasito atinsa la bara spate (o mazda 3 hatchback) s-a dus la politie unde a precizat ca poate veni cu detalii privind numarul de inmatriculare al celui care se pare ca i-o atinsese dar acestia in momentul in care au aflat ca are casco i-au spus sa nu se mai complice ca ei o sa-il gasesca dar el nu o sa recunoasca samd. si i-au recomandat sa o faca pe casco

--------------------
BMW 318 1993
+
ride free
post 12 May 2010, 22:38
Post #14

Membru incepator

biggrin.gif intradevar daca dau de el nu pot face nimic... sunt mai slabanog asa...
exact cum a zis colegul gaby aceeasi recomandare am primit-o si eu de la casco
asta e m-am resemnat luni cred ca o duc la service, sper sa iasa bn
respect!

--------------------
+
rtBK
post 12 May 2010, 22:43
Post #15

Unique like everyone else

From: Bucuresti

a fost mai devreme la stiri

Persoana 1 avea masina parcata pe marginea drumului, a venit persoana 2 ( care era un vecin ) si i-a lovit masina lui 1. La politie a iesit vinovat 1 ca nu i-a acordat prioritate lui 2. laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
ride free
post 12 May 2010, 23:06
Post #16

Membru incepator

radmasa.gif nu pot sa cred, asta da dovada de capacitatea (mintala) a poitiei romane, parca e o faza de cascadorii rasului sa mor bash.gif

concluzia e ca, conducatorul 2 are Oo mai mari

This post has been edited by ride free: 12 May 2010, 23:11

--------------------
+
supremeon
post 13 May 2010, 21:12
Post #17

cam rareori membru...

From: din inima țării...

QUOTE(membru_DC @ 12 May 2010, 18:07)
si ce rezolvi daca e vre'un mosulica, o fata sau unu cu ceafa lata? 
*

Daca-i fata, ce? Nu are rca? De ce sa platesti tu franciza la casco?

Daca faci rost de inregistrare si in ea se vede numarul celeilalte masini, atunci respectivul sofer va fi invitat la politie, unde i se va retine permisul pentru 3 luni (parca) pentru ca nu a declarat evenimentul... IAR TU, DACA AI CASCO LA GENERALI, ITI REPARI MASINA FARA FRANCIZA...
Sa iti mai zic ceva: si fara inregistrare, daca ai fi stiut numarul de inmatriculare al respectivului, tot asta se intampla: il chemau si ii retineau permisul...

Stiu pe cineva care, anul trecut, mergea pe dn1 Buc-Ploiesti, pe banda1, cu duba. Un sofer de pe banda 2 s-a speriat de "ceva", a tras dreapta de volan si a atins usor roata dubei, zgariindu-si un pic aripa. Intrucat duba nu avea semne, s-au inteles sa declare ala ca agasit-o in parcare... peste 1 luna insa, surpriza: soferul dubei e chemat la politia din Balotesti, caci nu a declarat accidentul; si, 3 luni, a stat fara permis... CU TOATE CA PE DUBA NU ERA NICI URMA DE COLIZIUNE... dar, rahatul ala s-a dus la politie sa declare, caci avea nevoie de autorizatie de reparatie, si naiba stie de ce, nu a declarat ca a gasit-o in parcare asa...

Cat de nesimtiti pot fi unii soferi... si cat de nesimtiti sunt si politistii (am mai spus-o si data trecuta cand mi-ati dat bann pentru asta, insa o voi repeta toata viata, caci, am dovezi, dupa cum ati citi mai sus: politistii sunt niste magari nesimtiti si ciorditori)...

This post has been edited by supremeon: 13 May 2010, 21:20

--------------------
Iubesc mersul domol pe o sosea fara gropi si alte masini, primavara cu verde crud si albastru - pur pretutindeni!
+
Victoras2001
post 13 May 2010, 21:25
Post #18

Membru autentic

QUOTE(membru_DC @ 12 May 2010, 19:07)
si ce rezolvi daca e vre'un mosulica, o fata sau unu cu ceafa lata?  unsure.gif 
exact ce ziceam si eu mai sus  wink.gif
*

Pai lasi autoritatile romane sa puna in aplicare legea. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 21:39
Forum Renault