incident
![]() ![]() ![]() |
incident
ride free |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
da, e destul de posibil sa faci rost de inregistrari.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
mergi din nou la politie si explica-le imprejurarile in care ai parcat masina, precum si faptul ca in zona erau camere de supraveghere. solicita sa vorbesti cu seful de la tamponari, daca agentul de la ghiseu este prea plictisit si nu vrea sa iti inregistreze sesizarea. sunt obligati sa ceara inregistrarile pentru a identifica pe cel care ti-a tamponat masina. daca acesta nu declara accidentul in 48 de ore si este apoi identificat, ramane fara permis de conducere.
succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
camerele sunt ale tribunalului deci presupun ca ar trebui sa merg la ei cu o cerere ceva nu?
la politie mi s-a spus ca trebuie sa fac singur rost de inregistrari, plus ca este foarte posibil sa nu reuseasca sa vada numarul de inmatriculare al celui ce m-a lovit.... |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
membru_DC |
![]()
|
si daca afli ca respectivul n-are RCA ce faci? il dai in judecata si astepti 2 ani pana se pronunta judecatorul in favoarea ta?
normal tu ar trebui sa o faci pe casco si apoi acestia sa-si recupereze banii de la vinovat: sa faca rost de inregistrari, sa caute "agresorul", sa-l identifice si apoi sa-l actioneze in judecata, etc. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ride free |
![]()
|
va multumesc pentru sfaturi si pt raspunsurile promte
azi toata ziua m-am interesat care e procedura pentru obtinerea inregistrarilor si este (ca toate procedurile din tara asta minunata) foarte complicata plus ca am primit raspunsuri de genul " este posibil ca acea camera sa nu fie in functiune" sau " e posibil ca unghiul sa nu va avantajeze" sau multe astfel de exemple care m-au facut sa ma las pagubas, sa ma gandesc ca probabil va fi timpul pierdut... acum stau si ma gandesc daca merita sa "stric" casco, tinand cont ca am franciza de 650 de lei iar la reprezentanta renault reparatia cica ar costa in jur de 1200 de lei. mai e si varianta cu reparatia la alte service-uri ( am niste prieteni tinichigii si vopsitori....) unde costa in jur de 600 de lei.... voi vedea ce o sa fac nu pot sa zic decat ca imi este sila de astfel de oameni care "lovesc" si fug si ca imi este ciuda ca am avut atat grija de masina si nu a avut nici o zgarietura pana acum va salut cu respect si va multumesc inca odata |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ride free @ 11 May 2010, 22:42) exemple care m-au facut sa ma las pagubas, sa ma gandesc ca probabil va fi timpul pierdut... Ei bine, iata vesnica si nesfarsita problema a noastra. Cedam mult prea repede. . . Ar fi meritat sa incerci, macar pentru multumirea ta. Eu mi-am gasit-o de 2 ori lovita in parcare si n-am avut bafta camerelor de supraveghere... |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
ride free |
![]()
|
da Yochanna stiu ca asta e vesnica noastra problema dar crede-ma ca de cate ori te lovesti de refuzurile, de sictirul si de indiferenta persoanelor care ar trebui sa "lucreze" cu tine, pentru tine, in slujba ta.... nu iti vin in minte decat niste cuvinte pe care nu pot sa le reproduc aici si multa multa ura pe sistemul asta de kko si te gandesti cum sa te calmezi sa nu il rupi cu bataia pe "functionarul" din fata ta....asa ca cedezi si pleci de acolo cu aceleasi cuvinte ca mai sus soptite printre dinti
asta e... TRAIM IN ROMANIA! |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ar merita deranjul numai ca sa dai de jegosul ala.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Daca nu vrei sa alergi tu dupa jegosul ala declari la casco ca e posibil ca inregistrarile sa ajute la investigatie si tu iti vezi de treaba. Compania de asigurari o sa incerce sa-si recupereze banii pentru ca totusi exista o sansa.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 12 May 2010, 08:10) si ce rezolvi daca e vre'un mosulica, o fata sau unu cu ceafa lata? ![]() QUOTE(RaduNG @ 12 May 2010, 09:26) Daca nu vrei sa alergi tu dupa jegosul ala declari la casco ca e posibil ca inregistrarile sa ajute la investigatie si tu iti vezi de treaba. Compania de asigurari o sa incerce sa-si recupereze banii pentru ca totusi exista o sansa. exact ce ziceam si eu mai sus ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gaby007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 May 10 ![]() |
un prieten a avut masina parcata intr-un peco si a gasito atinsa la bara spate (o mazda 3 hatchback) s-a dus la politie unde a precizat ca poate veni cu detalii privind numarul de inmatriculare al celui care se pare ca i-o atinsese dar acestia in momentul in care au aflat ca are casco i-au spus sa nu se mai complice ca ei o sa-il gasesca dar el nu o sa recunoasca samd. si i-au recomandat sa o faca pe casco
|
--------------------
BMW
318
1993
|
|
ride free |
![]()
|
![]() exact cum a zis colegul gaby aceeasi recomandare am primit-o si eu de la casco asta e m-am resemnat luni cred ca o duc la service, sper sa iasa bn respect! |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
a fost mai devreme la stiri
Persoana 1 avea masina parcata pe marginea drumului, a venit persoana 2 ( care era un vecin ) si i-a lovit masina lui 1. La politie a iesit vinovat 1 ca nu i-a acordat prioritate lui 2. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ride free |
![]()
|
![]() ![]() concluzia e ca, conducatorul 2 are Oo mai mari This post has been edited by ride free: 12 May 2010, 23:11 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 12 May 2010, 18:07) Daca-i fata, ce? Nu are rca? De ce sa platesti tu franciza la casco? Daca faci rost de inregistrare si in ea se vede numarul celeilalte masini, atunci respectivul sofer va fi invitat la politie, unde i se va retine permisul pentru 3 luni (parca) pentru ca nu a declarat evenimentul... IAR TU, DACA AI CASCO LA GENERALI, ITI REPARI MASINA FARA FRANCIZA... Sa iti mai zic ceva: si fara inregistrare, daca ai fi stiut numarul de inmatriculare al respectivului, tot asta se intampla: il chemau si ii retineau permisul... Stiu pe cineva care, anul trecut, mergea pe dn1 Buc-Ploiesti, pe banda1, cu duba. Un sofer de pe banda 2 s-a speriat de "ceva", a tras dreapta de volan si a atins usor roata dubei, zgariindu-si un pic aripa. Intrucat duba nu avea semne, s-au inteles sa declare ala ca agasit-o in parcare... peste 1 luna insa, surpriza: soferul dubei e chemat la politia din Balotesti, caci nu a declarat accidentul; si, 3 luni, a stat fara permis... CU TOATE CA PE DUBA NU ERA NICI URMA DE COLIZIUNE... dar, rahatul ala s-a dus la politie sa declare, caci avea nevoie de autorizatie de reparatie, si naiba stie de ce, nu a declarat ca a gasit-o in parcare asa... Cat de nesimtiti pot fi unii soferi... si cat de nesimtiti sunt si politistii (am mai spus-o si data trecuta cand mi-ati dat bann pentru asta, insa o voi repeta toata viata, caci, am dovezi, dupa cum ati citi mai sus: politistii sunt niste magari nesimtiti si ciorditori)... This post has been edited by supremeon: 13 May 2010, 21:20 |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:39 |