Masina pe post de "Instalatie de pom"
![]() ![]() ![]() |
Masina pe post de "Instalatie de pom"
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
||
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
|
||
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
verifica masa , masele de la lampile spate , ambele
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
asa cum ti-a spus si bygy verifica masele stopurilor si o sa mearga.spor la treaba
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
bigidimi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 8 August 08 From: Timisoara ![]() |
Salut ! Scoate mufele de la stopuri si verifica pinii de pe ele.Vezi care da semne ca ar fi "arsa" si cu o surubelnita subtire mai stringe pinii.Este o boala la toate masinile generatie noua.Aceasi problema am avut-o la lucru pe un logan .
|
--------------------
d dc 1307 1.9 d
the same
dumnezeu le stie
- tm xxx sxi
|
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
daca nu te descurci te pot ajuta dar din honolulu in prahova e ceva....,,.de unde ziceai ca esti?'' pe bune...1-masa la stopuri,2-cablajul,3-diferite contacte[scoate pe rind mufele stopurilor spate si vezi ce se intimpla....spor la treaba]
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:01 |